Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 17.07.02, 16:43 Moja faworytka to Paulina Szczepaniak, uf ale goraco dzisiaj www.se.com.pl/iso/stale/glosowanie/misski.shtml?group=47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtq Re: Ale fajne dziewczyny IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 17:05 Urszula Cip...yyyy....Ciupa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Prokocim stary antyfeministo co tam u ciebie zboku IP: *.szczecin.telan.pl 18.07.02, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: nie spoufalaj sie, he he n/t IP: *.szczecin.telan.pl 18.07.02, 16:52 mikolaj7 napisał: za kogo ty sie masz pedale krakowski. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yard Re: Ale fajne dziewczyny IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.10.02, 23:41 Całkiem niezła Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:19 O czym wy tu kombinooyecie?Cos TY znowu wymyslil Proksio? Najfajniejsze dziew...laski som na Kazmirzu i jedna juz chyba widziales. Nie? To zaluj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:35 teraz to odnawiacie? po 3 miesiacach Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:40 Faktycznie,ale to dalej trwa ten caly konkurs?Bylem na ty stronicy i mnie podoba sie Eliza Dudek,mysle,ze ona ma do tylu bo nazywa sie jak nasz nieszczesny bramkarz futbolowy. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:43 magazyn1 napisał: > Faktycznie,ale to dalej trwa ten caly konkurs?Bylem na ty stronicy i mnie > podoba sie Eliza Dudek,mysle,ze ona ma do tylu bo nazywa sie jak nasz > nieszczesny bramkarz futbolowy. Nie wazne jak sie nazywa, byle dobrze lapala Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:46 Lapanie tyz wazne ale CHWYT NAJwazniejszy!A po oczach widac,ze hohoho!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:50 magazyn1 napisał: > Lapanie tyz wazne ale CHWYT NAJwazniejszy!A po oczach widac,ze hohoho!! swintuch Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:55 Staropolskie przyslowie mowi: "glodnemu chleb na mysli".Ale to przyslowie nie mowi jaki to jest czy ma byc chleb. Wg. mnie ma byc mlodziu..tfu,swizootki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:13 magazyn1 napisał: > Staropolskie przyslowie mowi: "glodnemu chleb na mysli".Ale to przyslowie nie > mowi jaki to jest czy ma byc chleb. Wg. mnie ma byc mlodziu..tfu,swizootki!!! cieply i pulchny? ble,ble Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:46 prokocim1 napisał: > teraz to odnawiacie? po 3 miesiacach jakis yntelygent (z chello/chello) odswierza stare watki, dzisiaj podciagnal kilkanascie, jak ostatnio bylem to tez windowal pare na poczatek listy. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:48 No wlasnie,juz drugiego wypisalem na Mayowej dacie.Ale dobrze. M7 dlaczego nie spimy ze Smoczkiem nawet wawelskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:55 > M7 dlaczego nie spimy ze Smoczkiem nawet wawelskim? nie wiem.. nie chce mi sie spac. umartwiam sie . . . smoczka wawelskiego nie mam, Jottka poskapila ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:48 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > teraz to odnawiacie? po 3 miesiacach > > jakis yntelygent (z chello/chello) odswierza stare watki, > dzisiaj podciagnal kilkanascie, jak ostatnio bylem to tez > windowal pare na poczatek listy. no wlasnie, jesli pamietam to kilka tygodni temu niejaki skks tyz odswiezal duzo starych watkow. chello brac harcerska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Ale fajne dziewczyny IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.10.02, 00:51 ale to nie byłem ja! ja tylko spamuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:54 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > prokocim1 napisał: > > > > > teraz to odnawiacie? po 3 miesiacach > > > > jakis yntelygent (z chello/chello) odswierza stare watki, > > dzisiaj podciagnal kilkanascie, jak ostatnio bylem to tez > > windowal pare na poczatek listy. > > > no wlasnie, jesli pamietam to kilka tygodni temu niejaki skks tyz odswiezal > duzo starych watkow. chello brac harcerska! nie wiem, nie pamietam, co robil skks, ale on chyba by mial o tej porze ip grzegorzki.sdi.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:57 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > mikolaj7 napisał: > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > teraz to odnawiacie? po 3 miesiacach > > > > > > jakis yntelygent (z chello/chello) odswierza stare watki, > > > dzisiaj podciagnal kilkanascie, jak ostatnio bylem to tez > > > windowal pare na poczatek listy. > > > > > > no wlasnie, jesli pamietam to kilka tygodni temu niejaki skks tyz odswieza > l > > duzo starych watkow. chello brac harcerska! > > nie wiem, nie pamietam, co robil skks, ale on chyba by mial o > tej porze ip grzegorzki.sdi.tpnet.pl no to mowilem ze kilka tygodni temu, nie dzisiaj. Grunt ze ten ktos lubi ladne dziewuchy, jo tyz. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 00:57 Mikolaj na temat na temat,mlodzianku! O laskach gaworzymy.Moja wczesnirejsza notka gdzies do gory uciekla.Popatrzcie na czas wyslania. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:02 tak, tak, o czym to mowilismy? aaa, o laskach ! z tamtej strony to mi sie nr 15 bardziej podoba, ale szczerze mowiac wszystkie ladne, a zadna piekna ! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:05 mikolaj7 napisał: > tak, tak, o czym to mowilismy? aaa, o laskach ! > > z tamtej strony to mi sie nr 15 bardziej podoba, ale > szczerze mowiac wszystkie ladne, a zadna piekna ! tylko sie wyrazaj, dziewczyny a nie jakies las... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:07 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > tak, tak, o czym to mowilismy? aaa, o laskach ! > > > > z tamtej strony to mi sie nr 15 bardziej podoba, ale > > szczerze mowiac wszystkie ladne, a zadna piekna ! > > > tylko sie wyrazaj, dziewczyny a nie jakies las... moga byc panny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:09 Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a drugi moralizator! Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILOSC!!! Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:12 magazyn1 napisał: > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a drugi moralizator > ! > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILOSC!!! > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? no dobra ale po co odrazu o milosci mowic. spoko ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:16 prokocim1 napisał: > magazyn1 napisał: > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a drugi > moralizator > > ! > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILOSC!!! > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? > > > no dobra ale po co odrazu o milosci mowic. spoko ma byc wlasnie.. luuz... za 5 dni wycieczka szkolna - trzeba sie wprowadzic w dobry nastroj, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:19 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > magazyn1 napisał: > > > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a drugi > > moralizator > > > ! > > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILOSC!!! > > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? > > > > > > no dobra ale po co odrazu o milosci mowic. spoko ma byc > > wlasnie.. luuz... za 5 dni wycieczka szkolna - trzeba sie > wprowadzic w dobry nastroj, hehe najlepiej wprowadza jabol a milosc zabija nas chlopow...... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:24 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > prokocim1 napisał: > > > > > magazyn1 napisał: > > > > > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a dr > ugi > > > moralizator > > > > ! > > > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILO > SC!!! > > > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? > > > > > > > > > no dobra ale po co odrazu o milosci mowic. spoko ma byc > > > > wlasnie.. luuz... za 5 dni wycieczka szkolna - trzeba sie > > wprowadzic w dobry nastroj, hehe > > najlepiej wprowadza jabol a milosc zabija nas chlopow...... > taaak.... wielka zyciowa prawda Rafala, ale sie zgadza. chyba nawet dobrze, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:26 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > mikolaj7 napisał: > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > magazyn1 napisał: > > > > > > > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy > a dr > > ugi > > > > moralizator > > > > > ! > > > > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to > MILO > > SC!!! > > > > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? > > > > > > > > > > > > no dobra ale po co odrazu o milosci mowic. spoko ma byc > > > > > > wlasnie.. luuz... za 5 dni wycieczka szkolna - trzeba sie > > > wprowadzic w dobry nastroj, hehe > > > > najlepiej wprowadza jabol a milosc zabija nas chlopow...... > > > > taaak.... wielka zyciowa prawda Rafala, ale sie zgadza. > chyba nawet dobrze, no nie? Rity sie naczytal prowokator maly. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:35 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > prokocim1 napisał: > > > > > mikolaj7 napisał: > > > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > > > magazyn1 napisał: > > > > > > > > > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku > nocy > > a dr > > > ugi > > > > > moralizator > > > > > > ! > > > > > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znac > zy to > > MILO > > > SC!!! > > > > > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a > ..? > > > > > > > > > > > > > > > no dobra ale po co odrazu o milosci mowic. spoko ma byc > > > > > > > > wlasnie.. luuz... za 5 dni wycieczka szkolna - trzeba sie > > > > wprowadzic w dobry nastroj, hehe > > > > > > najlepiej wprowadza jabol a milosc zabija nas chlopow...... > > > > > > > taaak.... wielka zyciowa prawda Rafala, ale sie zgadza. > > chyba nawet dobrze, no nie? > > > Rity sie naczytal prowokator maly. Roty juz dawno nie widzialemna forum, zreszta nie wiem co ze mnie za prowokator ;-) bede juz musial isc. bylo super z Wami, dawno sie tak dobrze nie forumowalo :-)))) dzieki, zdjecie to wam moze kiedys na maila posle Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:19 My o laskach,Proksiu cos zaczal o milosci,tak wydedookowalem! Tylko mi czasem nie podeslij jakiej JuliiRoberts. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:23 magazyn1 napisał: > My o laskach,Proksiu cos zaczal o milosci,tak wydedookowalem! > Tylko mi czasem nie podeslij jakiej JuliiRoberts. ze znanych to sandra bullock i natalie portman - tylko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:25 mikolaj7 napisał: > magazyn1 napisał: > > > My o laskach,Proksiu cos zaczal o milosci,tak wydedookowalem! > > Tylko mi czasem nie podeslij jakiej JuliiRoberts. > > ze znanych to sandra bullock i natalie portman - tylko !!! sandra ma brzydkie boobs, ja lubie sharon stone, nicole kidman i daisy fuentez. mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:27 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > magazyn1 napisał: > > > > > My o laskach,Proksiu cos zaczal o milosci,tak wydedookowalem! > > > Tylko mi czasem nie podeslij jakiej JuliiRoberts. > > > > ze znanych to sandra bullock i natalie portman - tylko !!! > > > sandra ma brzydkie boobs, ja lubie sharon stone, nicole kidman i daisy > fuentez. mniam tej ostatniej nie znam..... sharon stoone to mi sie z twarzy nie podoba... w przeciwienstwie do bullock Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:32 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > mikolaj7 napisał: > > > > > magazyn1 napisał: > > > > > > > My o laskach,Proksiu cos zaczal o milosci,tak wydedookowalem! > > > > Tylko mi czasem nie podeslij jakiej JuliiRoberts. > > > > > > ze znanych to sandra bullock i natalie portman - tylko !!! > > > > > > sandra ma brzydkie boobs, ja lubie sharon stone, nicole kidman i daisy > > fuentez. mniam > > tej ostatniej nie znam..... sharon stoone to mi sie z twarzy > nie podoba... w przeciwienstwie do bullock bo sharon juz starsza, niestety. Ale w "total recall" z arnoldem byla sexy. Daisy to byla modelka, teraz wystepuje w tv shows, jest super mniam Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:34 Cos sie z godzinami porobilo. Wiecie kto na mnie dzialal i dziala dalej,jak tylko zobacze w tv? W zycioo nie zgadlibyscie,nawet pozagrobowym.Sam sie zastanawialem co ona ma w sobie takiego,bo pieknoscia nie jest.Ale na jej widok ciarki mi po plecach i przyjemne ciepelko mi sie robi.Tenisistka jedna.Nie Davenport,qerva, i nie Venus, chociaz ta ma cos... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:36 magazyn1 napisał: > Cos sie z godzinami porobilo. > Wiecie kto na mnie dzialal i dziala dalej,jak tylko zobacze w tv? > W zycioo nie zgadlibyscie,nawet pozagrobowym.Sam sie zastanawialem co ona ma w > sobie takiego,bo pieknoscia nie jest.Ale na jej widok ciarki mi po plecach i > przyjemne ciepelko mi sie robi.Tenisistka jedna.Nie Davenport,qerva, i nie > Venus, chociaz ta ma cos... chyba nie kurnikova?! albo syrena w.? no, mam nadzieje :)) czesc! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:41 Koornikowna?! Cos Ty Mikoos>Ona - na bocznice. A co to znaczy :czesc!? Uderzasz w kimonko? Spij wiec spokojnie.do przeczytania za chwilke. >"kto spi nie grzeszy"< Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:15 magazyn1 napisał: > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a drugi moralizator > ! > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILOSC!!! > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? stamtad to zadna, ale moga Ci na maila poslac, ktora ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:17 mikolaj7 napisał: > magazyn1 napisał: > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a drugi morali > zator > > ! > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILOSC!!! > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? > > stamtad to zadna, ale moga Ci na maila poslac, ktora ;-))) Davenport-tenistka? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:18 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > magazyn1 napisał: > > > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a drugi m > orali > > zator > > > ! > > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILOSC!!! > > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? > > > > stamtad to zadna, ale moga Ci na maila poslac, ktora ;-))) > > Davenport-tenistka? hehe co Ty, mam chyba tzw. gust - davenport odpada Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Ale fajne dziewczyny 13.10.02, 01:20 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > mikolaj7 napisał: > > > > > magazyn1 napisał: > > > > > > > Coorde fix,Kanada! Jeden esteta mi sie trafil w srodku nocy a dr > ugi m > > orali > > > zator > > > > ! > > > > Laska to przeciez piekne slowo! Po czechoslowacku znaczy to MILO > SC!!! > > > > Mikoos,a tak do podoosi to ktora bys Acan przytoolil?a..? > > > > > > stamtad to zadna, ale moga Ci na maila poslac, ktora ;-))) > > > > Davenport-tenistka? hehe > > co Ty, mam chyba tzw. gust - davenport odpada to mi ulzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Magazyn! no to qrde która to tenisistka?(n/t) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.10.02, 01:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby pewnie Alexandra Stevenson, hę? (n/t) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.10.02, 02:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby a ...eee takie życie - idę chyba spać... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.10.02, 02:06 ...może mi sie przyśni głupia, ale niebrzydka Alexandra. Odpowiedz Link Zgłoś