Gość: yyy IP: 83.17.27.* 13.06.05, 10:14 hmm ,prosze o jakies cciekawe niekonwencjonalne pomysły..z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyyy Re: co kupić n aprezent slubny?? IP: 83.17.27.* 13.06.05, 11:21 proszeeee proszeeeee o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: co kupić n aprezent slubny?? 13.06.05, 16:44 ja z kolei muszę dać znajomym kasę i nie wiem ile dodam że mam dwa wesela pod rząd więc trochę mnie to przeraża pod względem finansowym nie wiem co kupić ale wiem czego nie: satynowej poscieli ani zastawy stołowej Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: co kupić n aprezent slubny?? 13.06.05, 17:15 daj kupon na zakłady specjalne w totku. Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: co kupić n aprezent slubny?? 13.06.05, 22:55 królika giganta - lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: co kupić n aprezent slubny?? 14.06.05, 15:32 Znowu karmiłeś królika Constarem?! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: co kupić n aprezent slubny?? 14.06.05, 15:40 Bralam teraz slub, i niech mowia co chca ale pieniadze to najlepszy pomysl. nie chodzi o konkretna kwote, ale jak sie to wszytsko zbierze to mozna zainwestowac w cos konkretnego. dostalismy kartki z banknotami. nikt sie nie wstydzil czy daje 150 czy 1500. krolika nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Materialistka!;) 14.06.05, 15:42 Wiesz ile biednych, głodnych królików miniaturek czeka na przygarnięcie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:45 aa to zmienia postac rzeczy. ja myslama ze to taki wypasiony krolik ze sklepu. to moze lepiej kilka za jednym zamachem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:47 Hodowla, powiadasz...? Hmmm... Muszę pogadać z królikiem. Nie wiem, czy zechce zostać inseminatorem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:53 kazdy chce:)raczej zapytaj kroliczycy czy zechce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemesis Re: Materialistka!;) IP: 83.17.27.* 14.06.05, 17:02 Do mruga! czy ty czasem nie jestem ten Marcin co kiedyś byłam z nim w lasku wolskim??on tez miał królika Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 17:27 Jest mnóstwo właścicieli królików na świecie... Ja ze swoim nie chodzę na spacery. Agresywne bydlę, jeszcze by mogło zagryść jakiegoś psa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemesis Re: Materialistka!;) IP: 83.17.27.* 14.06.05, 19:32 ale on nie był z tym krolikiem ,tylko ciągle o nim mowił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Materialistka!;) 14.06.05, 20:00 Ja kiedyś zamieniłam w NBP 100zł na jednogroszówki- było tego 17kg- dostałam je w wielkim worku takim z zielonym paskiem ( na filmach przy napadach na bank takich używają), musiałam tylko powysypywać z foliowych woreczków bo były podzielone po 1zł. Ale to wygładało wspaniale -złoto w nhajczystszej postaci. Dołączyłam do tego życznie. "poszliśmy z torbami, aby dać wam cięzkie pieniądze, aby wam grosza przy duszy nie zabrakło" Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 21:11 To już wiemy dlaczego są takie kłopoty z drobnicą w sklepach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 21:10 Mężczyźni zawsze mówią o swoich królikach... A tak przy okazji, to musiał być niezły facet...Króliki hoduje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Materialistka!;) IP: 83.17.27.* 14.06.05, 21:15 h ehe wiem ze to był niezły facet hahahahah mysląm tylko o tym zeby byc jak najszybciej sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Materialistka!;) IP: *.mines.inpl / *.mines.inpl-nancy.fr 14.06.05, 21:56 Mrug, a mnie sie wydawalo, ze Twoj krolik sie w koncu okazal kroliczyca...czy dobrze pamietam?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 21:59 Ja się jeszcze łudzę...;) U weterynarza nie byłem. Boję się...;) A uwierz, na pierwszy rzut oka (a nawet na drugi) to płci się nie da odróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Materialistka!;) IP: *.mines.inpl / *.mines.inpl-nancy.fr 14.06.05, 22:01 mowimy wciaz o krolikach?? ;) no ale skoro taki zlosliwy/a to moze jednak samica - nie zebym byla antyfeministka ale jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 22:04 :)) To jest tak: gwałci wszelkie włochate przedmioty w sposób typowy dla płci męskiej a zarazem przechodzi definitywnie ciążę urojoną... I co tu z takim zrobić? Antyfeministka? A fe! Cóż to za słownictwo!;) Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Materialistka!;) 14.06.05, 22:09 no wiesz - co do tych gwaltow to kobietom tez sie czasem chce i trzeba to zrozumiec;) za to o ciazy urojonej u faceta to bym nie pomylala - Wy z calym szacunkiem raczej unikacie takich "przyjzmnosci"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-poważna prezent ślubny IP: *.chello.pl 15.06.05, 14:20 Ja mówię całkiem serio-najlepszy prezent to duuuużżżżyyyy namiot (rodzinny:). Zawsze dobty sposób na nocleg, jak się nie ma dachu nad głową;),aletak poważnie to bardzo przydatna rzecz szczególnie dla młodych, planujących liczne wyjazdy, w przyszłości również z dzieciakami:) Odpowiedz Link Zgłoś