Dodaj do ulubionych

co kupić n aprezent slubny??

IP: 83.17.27.* 13.06.05, 10:14
hmm ,prosze o jakies cciekawe niekonwencjonalne pomysły..z gory dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: yyyy Re: co kupić n aprezent slubny?? IP: 83.17.27.* 13.06.05, 11:21
      proszeeee proszeeeee o pomoc
      • mrug Re: co kupić n aprezent slubny?? 13.06.05, 12:38
        Królika miniaturkę...
        • pinkpanther Re: co kupić n aprezent slubny?? 13.06.05, 16:44
          ja z kolei muszę dać znajomym kasę i nie wiem ile
          dodam że mam dwa wesela pod rząd więc trochę mnie to przeraża pod względem
          finansowym
          nie wiem co kupić ale wiem czego nie: satynowej poscieli ani zastawy stołowej
          • zielonki Re: co kupić n aprezent slubny?? 13.06.05, 17:15
            daj kupon na zakłady specjalne w totku.
        • kapturak Re: co kupić n aprezent slubny?? 13.06.05, 22:55
          królika giganta - lepszy.
          • mrug Re: co kupić n aprezent slubny?? 14.06.05, 15:32
            Znowu karmiłeś królika Constarem?!
      • alfa156 Re: co kupić n aprezent slubny?? 14.06.05, 15:40
        Bralam teraz slub, i niech mowia co chca ale pieniadze to najlepszy pomysl. nie
        chodzi o konkretna kwote, ale jak sie to wszytsko zbierze to mozna zainwestowac
        w cos konkretnego. dostalismy kartki z banknotami. nikt sie nie wstydzil czy
        daje 150 czy 1500. krolika nie polecam.
        • mrug Materialistka!;) 14.06.05, 15:42
          Wiesz ile biednych, głodnych królików miniaturek czeka na przygarnięcie!;)
          • alfa156 Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:45
            aa to zmienia postac rzeczy. ja myslama ze to taki wypasiony krolik ze sklepu.
            to moze lepiej kilka za jednym zamachem:)
            • mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:47
              Hodowla, powiadasz...?
              Hmmm...
              Muszę pogadać z królikiem. Nie wiem, czy zechce zostać inseminatorem...;)
              • alfa156 Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:53
                kazdy chce:)raczej zapytaj kroliczycy czy zechce
                • mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:54
                  Mojego królika każda by chciała...
                  • alfa156 Re: Materialistka!;) 14.06.05, 15:57
                    to do dziela
                  • Gość: nemesis Re: Materialistka!;) IP: 83.17.27.* 14.06.05, 17:02
                    Do mruga! czy ty czasem nie jestem ten Marcin co kiedyś byłam z nim w lasku
                    wolskim??on tez miał królika
                    • mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 17:27
                      Jest mnóstwo właścicieli królików na świecie...
                      Ja ze swoim nie chodzę na spacery. Agresywne bydlę, jeszcze by mogło zagryść
                      jakiegoś psa...;)
                      • Gość: nemesis Re: Materialistka!;) IP: 83.17.27.* 14.06.05, 19:32
                        ale on nie był z tym krolikiem ,tylko ciągle o nim mowił :)))
                        • anulla1 Re: Materialistka!;) 14.06.05, 20:00
                          Ja kiedyś zamieniłam w NBP 100zł
                          na jednogroszówki- było tego 17kg- dostałam je w wielkim worku takim z
                          zielonym paskiem ( na filmach przy napadach na bank takich używają), musiałam
                          tylko powysypywać z foliowych woreczków bo były podzielone po 1zł. Ale to
                          wygładało wspaniale -złoto w nhajczystszej postaci.
                          Dołączyłam do tego życznie.
                          "poszliśmy z torbami, aby dać wam cięzkie pieniądze, aby wam grosza przy duszy
                          nie zabrakło"
                          • mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 21:11
                            To już wiemy dlaczego są takie kłopoty z drobnicą w sklepach...;)
                        • mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 21:10
                          Mężczyźni zawsze mówią o swoich królikach...
                          A tak przy okazji, to musiał być niezły facet...Króliki hoduje...;)
                          • Gość: yyy Re: Materialistka!;) IP: 83.17.27.* 14.06.05, 21:15
                            h ehe wiem ze to był niezły facet hahahahah mysląm tylko o tym zeby byc jak
                            najszybciej sama
                          • Gość: goesha Re: Materialistka!;) IP: *.mines.inpl / *.mines.inpl-nancy.fr 14.06.05, 21:56
                            Mrug, a mnie sie wydawalo, ze Twoj krolik sie w koncu okazal kroliczyca...czy
                            dobrze pamietam??
                            • mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 21:59
                              Ja się jeszcze łudzę...;) U weterynarza nie byłem. Boję się...;)
                              A uwierz, na pierwszy rzut oka (a nawet na drugi) to płci się nie da odróżnić.
                              • Gość: goesha Re: Materialistka!;) IP: *.mines.inpl / *.mines.inpl-nancy.fr 14.06.05, 22:01
                                mowimy wciaz o krolikach?? ;) no ale skoro taki zlosliwy/a to moze jednak
                                samica - nie zebym byla antyfeministka ale jednak....
                                • mrug Re: Materialistka!;) 14.06.05, 22:04
                                  :))
                                  To jest tak: gwałci wszelkie włochate przedmioty w sposób typowy dla płci
                                  męskiej a zarazem przechodzi definitywnie ciążę urojoną... I co tu z takim zrobić?
                                  Antyfeministka? A fe! Cóż to za słownictwo!;)
                                  • goesha Re: Materialistka!;) 14.06.05, 22:09
                                    no wiesz - co do tych gwaltow to kobietom tez sie czasem chce i trzeba to
                                    zrozumiec;) za to o ciazy urojonej u faceta to bym nie pomylala - Wy z calym
                                    szacunkiem raczej unikacie takich "przyjzmnosci"...
                                    • Gość: nie-poważna prezent ślubny IP: *.chello.pl 15.06.05, 14:20
                                      Ja mówię całkiem serio-najlepszy prezent to duuuużżżżyyyy namiot (rodzinny:).
                                      Zawsze dobty sposób na nocleg, jak się nie ma dachu nad głową;),aletak poważnie
                                      to bardzo przydatna rzecz szczególnie dla młodych, planujących liczne wyjazdy,
                                      w przyszłości również z dzieciakami:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka