Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

14.06.05, 14:08

Obserwuj wątek
    • as100p Re: dobry ginekolog 14.06.05, 15:16
      Wejdź na forum dziecko i tam pytaj, a napewno Ci kogoś polecą. Pozdrawiam AS
    • Gość: kp Re: dobry ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:14
      Moja droga. 4 lata temu przeżyłam dokładnie to co ty. Poronienie, wiadomość o
      niezgodności serologicznej (pamiętaj, że Twoje Rh- i Rh + partnera jeszcze nie
      oznacza konfliktu, on może sie dopiero pojawić), nieudane kontakty
      z "najlepszymi" ginekologami w Krakowie i nie tylko. W końcu trafiłam do
      Towarzystwa Świadomego Macierzyństwa na Starowiślnej (budynek za Pałacem
      Pugetów) do Pani doktor Góry. Jej stosunek do mojej osoby, umiejętność
      wysłuchania (poryczałam się u niej nie raz) i bardzo fachowa opieka sprawiły,
      że w październiku 2003 roku urodziłam zdrowego, pięknego Patrysia. Oczywiście
      ona również od pierwszego spotkania uspokajała mnie, że poronienie zdarza sie
      30% kobietom, podawała także argument, że natura czasem sama decyduje o tym co
      niedoskonałe, ale pamietam, że mnie to przekonywało i rzeczywiście uspokajało.
      Polecam i zycze powodzenia.
      • Gość: babkaali Re: dobry ginekolog IP: *.comnet.krakow.pl 14.06.05, 16:36
        Witam i dzięki za polecenie lekarki. Mam pytanie, czy masz może jakieś namiary
        na tą panią doktor - może jakiś telefon. Aha, czy to są wizyty płatne (jaki
        koszt)?
        Pozdrawiam, Alicja (babkaali)
    • olgajan Re: dobry ginekolog 15.06.05, 11:49
      Ja Ci polecam Panią dr Irene Kaim również z Krakowskiego Towarzystwa
      Świadomego Macierzyństwa (ul. Starowislna 13 tel: 422-78-08), bardzo rzetelna,
      fachowa, doswiadczona, pracuje na patologii ciązy na Kopernika, na pewno nie
      zbagatelizuje żadnych problemów, zawsze dokładnie bada, karze wykonać wszystkie
      badania, mam do niej pełne zaufanie. Spotkałam ją na oddziale patologii podczas
      ciąży (szkoda że tak poźno). teraz chodzę do niej regularnie. Naprawdę gorąco
      polecam. Jedyny minus to koleji do Pani doktor. Ale chyba warto poczekać aby
      być pewnym , ze wszystko w porządku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka