Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:18 Na ul. Szarej, to chyba na przeciwko tego duzego kosciola. Ale sie zmienia hoho www.hotelprokocim.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evangeline Re: Mamy hotel w Prokocimiu 26.07.02, 22:21 eh przeciez ten hotel jush dawno tam egzystuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Mamy hotel w Prokocimiu 26.07.02, 22:25 I hotel ten ma swoją reklamę-szyld prawie przy samych torach tramwajowych. I ilekroć tamtędy przejeżdżam i widzę wielki napis PROKOCIM zawsze mi się kojarzysz Ty Rafał :-) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Mamy hotel w Prokocimiu IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:27 kathy38 napisała: > I hotel ten ma swoją reklamę-szyld prawie przy samych torach tramwajowych. I > ilekroć tamtędy przejeżdżam i widzę wielki napis PROKOCIM zawsze mi się > kojarzysz Ty Rafał :-) > > Pozdrowienia A dziekuje, za moich czasow to chyba zaczynali budowac. Pamietam jak przez mgle jak cos tam budowano ale nie wiedzialem ze to ma byc hotel. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Mamy hotel w Prokocimiu IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:25 ale mnie tam nie ma chyba juz dosc dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Mamy hotel w Prokocimiu IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 22:26 "Ładna i spokojna dzielnica Krakowa - Prokocim" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Mamy hotel w Prokocimiu IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:29 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > "Ładna i spokojna dzielnica Krakowa - Prokocim" ;)))) To dobry zart, zgadzam sie z tym hehe Zwlaszcza jak sie sciemni to robi sie bardzo "spokojnie". Jednak to to dobry chwyt reklamowy dla przyjedznych. Odpowiedz Link Zgłoś