kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 12:54 A ja zareklamuję program radiowy. Moim ostatnim odkryciem jest Trójka po dwudziestej trzeciej - Chillout Cafe od poniedziałku do czwartku i sobotnie Klubowe granie. Mniam, co za muza! Aż się nie chce iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 13:30 Ale ten chillout z Niedźwieckim to już w wakacje był. Znaczy się - była wysoka słuchalność, skoro zostawili. Ja mam o tym czasie włączone Radio eM 107.6 FM - to moje radiowe odkrycie ostatnich czasów. A po 22 to już sama przyjemność go słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:24 Może i był w wakacje ale ja odkryłam tę audycję całkiem niedawno. Wakacje to taki dziwny czas, że się pomieszkuje to tu to tam, nie zawsze mając dostęp do radia albo tej ulubionej częstotliwości. A co do Twojego odkrycia to mogę posłuchać od 22 do 23. Potem przełączam się na Trójkę. pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:28 Znaczy się, że w południowej części Krakowa Radio eM też odbiera? Ooo, no to dobrze. W każdym razie teraz chyba oboje obniżamy trochę Esce słuchalnośc;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:36 Nooo, czy odbiera to tego jeszcze nie wiem. Sprawdzę. Widziałam Twoje pełne zachwytu posty ale nie mogłam spamiętać na jakiej częstotliwości to radio nadaje. A jeśli chodzi o Eskę to fanką jej nigdy nie byłam, statystyk słuchalności nie zawyżałam, lubiłam (i nadal lubię) posłuchać jej sobie przez chwilę wieczorem, tak koło właśnie dziesiątej. Eska poranna jest niestrawna. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:59 A ja byłem fanem Eski, ale głównie pasma popołudniowo-wieczornego. Poranki Kingo-Dawidowe mnie też zawsze męczyły. Ostatnio całościowo przeformatowali się na rapohiphop no i stali się jak dla mnie kompletnie niestrawni. Pełnego zachwytu nad żadną rozgłośnią to ja już wolę nie wyrażać, bo znowu będzie tak, że mi się spodoba, a potem się przeformatuje i nie będzie się jej dało słuchać. Choć może w przypadku Radia eM (107.6 FM) niebezpieczeństwo jest mniejsze, bo właścicielem tego radia jest kuria w Katowicach. Może nie będzie kompletnie sfiksowana na punkcie wyników słuchalności i nie będzie jakoś gwałtownie kazać tej rozgłośni zmieniać profilu, gdyby się okazywało, że słupki sa za niskie. Dziś to bardzo przyjemna rozgłośnia i wcale nie przesadza z «szerzeniem dobrej nowiny» a muzykę gra bardzo dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Objawienie, odkrycie... 25.09.03, 11:17 najlepszom muzyke na trójce slyszałem kiedys w piatek po 22. achhh Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 25.09.03, 11:53 A jak dawno to było? Bo kiedyś o tej porze było własnie Klubowe granie. A muzyka smakowita :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Saddam Outkast 09.01.04, 15:24 www.liquidgeneration.com/poptoons/saddam_outkast.asp Jezeli dodatkowo znacie teledysk do 'Hey ya' - Outkast, to bedziecie sie zwijac ze smiechu!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac ping... pong IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 18:13 www.albinoblacksheep.com/flash/pong.php oderwac sie nie moge :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Objawienie, odkrycie... 17.05.04, 18:50 a ja na nowo odkrywam stronke www.whitesatin.prv.pl wbrew pozorm nie dla samobojczych 14-latek. pieeekna z kapel- jefferson airplane- klimat dawniej zupelnie mi obcy bo nic z dead can dance pozornie wspolnego niemajacy a dcd to punkt odniesienia :) ale tylko pozornie- bo te teksty.. polecam.. i objawienie ksiazkowe- alejo carpentier i jego "podroz do zrodel czasu" + opoiwadania superviella + salinger- opowiadania o pewniej rodzinie... kot nie czytal, nie wie co to literatura :) Odpowiedz Link Zgłoś