Dodaj do ulubionych

Objawienie, odkrycie...

• kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 12:54
      A ja zareklamuję program radiowy. Moim ostatnim odkryciem jest Trójka po
      dwudziestej trzeciej - Chillout Cafe od poniedziałku do czwartku i sobotnie
      Klubowe granie. Mniam, co za muza! Aż się nie chce iść spać.
      • viking73 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 13:30
        Ale ten chillout z Niedźwieckim to już w wakacje był. Znaczy się - była wysoka
        słuchalność, skoro zostawili.
        Ja mam o tym czasie włączone Radio eM 107.6 FM - to moje radiowe odkrycie
        ostatnich czasów. A po 22 to już sama przyjemność go słuchać.
        • kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:24
          Może i był w wakacje ale ja odkryłam tę audycję całkiem niedawno. Wakacje to
          taki dziwny czas, że się pomieszkuje to tu to tam, nie zawsze mając dostęp do
          radia albo tej ulubionej częstotliwości. A co do Twojego odkrycia to mogę
          posłuchać od 22 do 23. Potem przełączam się na Trójkę.

pozdrówka :)
          • viking73 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:28
            Znaczy się, że w południowej części Krakowa Radio eM też odbiera? Ooo, no to
            dobrze. W każdym razie teraz chyba oboje obniżamy trochę Esce słuchalnośc;)
            • kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:36
              Nooo, czy odbiera to tego jeszcze nie wiem. Sprawdzę. Widziałam Twoje pełne
              zachwytu posty ale nie mogłam spamiętać na jakiej częstotliwości to radio
              nadaje. A jeśli chodzi o Eskę to fanką jej nigdy nie byłam, statystyk
              słuchalności nie zawyżałam, lubiłam (i nadal lubię) posłuchać jej sobie przez
              chwilę wieczorem, tak koło właśnie dziesiątej. Eska poranna jest niestrawna.
              • viking73 Re: Objawienie, odkrycie... 24.09.03, 14:59
                A ja byłem fanem Eski, ale głównie pasma popołudniowo-wieczornego. Poranki
                Kingo-Dawidowe mnie też zawsze męczyły. Ostatnio całościowo przeformatowali się
                na rapohiphop no i stali się jak dla mnie kompletnie niestrawni.
                Pełnego zachwytu nad żadną rozgłośnią to ja już wolę nie wyrażać, bo znowu
                będzie tak, że mi się spodoba, a potem się przeformatuje i nie będzie się jej
                dało słuchać. Choć może w przypadku Radia eM (107.6 FM) niebezpieczeństwo jest
                mniejsze, bo właścicielem tego radia jest kuria w Katowicach. Może nie będzie
                kompletnie sfiksowana na punkcie wyników słuchalności i nie będzie jakoś
                gwałtownie kazać tej rozgłośni zmieniać profilu, gdyby się okazywało, że słupki
                sa za niskie. Dziś to bardzo przyjemna rozgłośnia i wcale nie przesadza
                z «szerzeniem dobrej nowiny» a muzykę gra bardzo dobrą.
      • luckystrike Re: Objawienie, odkrycie... 25.09.03, 11:17
        najlepszom muzyke na trójce slyszałem kiedys w piatek po 22. achhh
        • kathy38 Re: Objawienie, odkrycie... 25.09.03, 11:53
          A jak dawno to było? Bo kiedyś o tej porze było własnie Klubowe granie. A
          muzyka smakowita :-)
    • tomcrac Saddam Outkast 09.01.04, 15:24
      www.liquidgeneration.com/poptoons/saddam_outkast.asp
      Jezeli dodatkowo znacie teledysk do 'Hey ya' - Outkast, to bedziecie sie zwijac ze smiechu!!! :)))
    • Gość: tomCrac ping... pong IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 18:13
      www.albinoblacksheep.com/flash/pong.php
      oderwac sie nie moge :)
    • klymenystra Re: Objawienie, odkrycie... 17.05.04, 18:50
      a ja na nowo odkrywam stronke www.whitesatin.prv.pl wbrew pozorm nie dla
      samobojczych 14-latek. pieeekna
      z kapel- jefferson airplane- klimat dawniej zupelnie mi obcy bo nic z dead can
      dance pozornie wspolnego niemajacy a dcd to punkt odniesienia :) ale tylko
      pozornie- bo te teksty.. polecam..
      i objawienie ksiazkowe- alejo carpentier i jego "podroz do zrodel czasu" +
      opoiwadania superviella + salinger- opowiadania o pewniej rodzinie... kot nie
      czytal, nie wie co to literatura :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka