Gość: ula IP: 80.50.15.* 26.06.05, 10:12 czy ktos może podzielić się opinią nt gimnazjum im.Konarskiego ? czy warto tam składać papiery ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m-z Re: gimnazjum nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:52 moja siostra uczy sie w nim, w II klasie. wiesz nie powiem ci dokladnie jak tam jest ale: 1 - siostra nie jest zadowolona 2 - dzwonki to okropne melodyjki ktore powstaly chyba na keybordzie [ohyda] 3 - nie ma boiska, podworka male, ale chyba duza sala gimn. 4 - dyro podobno na szkolnych imprezach gada, gada, gada, gada i gada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent G1 Re: gimnazjum nr 1 IP: *.krakow.pl 01.07.05, 00:18 Otóz.. wlasnie skonczylemn to gimnazjum, poczatkowo bylem w najgorszej klasie, gdzie polowa byla z rejonu, w trzeciej klasie jednak stalismy sie tak zajebista klasa ze zaluje ze koncze to gimnazjum :( Dostalem sie do 4 i jestem dumny!!! <lol> W jedynce jest cala masa zajebistych ludzi!! naprawde WARTO!! a dyro da sie zniesc, przejmuje sie tlyko tymi co sie nie ucza, a to ze na apelach 2-3 razy w roku gada przez pol godziny o pseudo doroslosci niektrych osob z rejonu, da sie przezyc!!! A najlepszy to jest bal gimnazjalny w 3 klasie!! Naprawde super! Polecam to gimnazjum bardzo gorąco!!! pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gimnazjum nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:56 hmmmmm...ja poszłam do 1 i skonczyłam 1 kl.z niezłymi wynikami chociaż było cięzko,chodziłam do klasy gdzie prawie wszyscy byli z poza rejonu, klasa była poszerzona, a ludzie bardzo fajni. Mozna wyszukac duzo dobrych i złych stron, ja bym nigdzie indziej nie poszła - ale na początku troche byłam rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
master_mcs Re: gimnazjum nr 1 09.07.05, 21:46 Sam nie jestem uczniem, ale na podstawie informacji od uczeszczajacego tam kolegi (fatalne, odrapane sale, malo komputerow, segregacja [holota do rejonu, pare srednich i "elitarnych" klas], okropne przepelnienie) i obserwacji uczniow tejze szkoly na sprawdzianie DSD (bezwstydne sciaganie) odradzam. Od razu zaznaczam tez dla wszystkich pieniaczy - wiele z tych cech mozna tez przypisac innym szkolom, nie twierdze ze spotkacie te zjawiska wylacznie w I. Radze zastanowic sie nad II i XVI, co prawda nie znam stamtad nikogo ani nie wiem jak wypadly egzaminy, ale wyniki w olimpiadach maja dobre.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: gimnazjum nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:16 Gim. 16 - ma 19 olimpijczyków na 850 dzieci... Gim. 2 - 17 na 570... Gim. 1 - 14 na 800 egzaminy blado to prawda, ale reklamuje się jako najlepsze. Sciąganie - to także znana strona tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś