Gość: mała IP: *.net.autocom.pl 28.06.05, 12:17 Czy ktoś z was się orientuje, czy w można gdzieś przeczytać, ile osób w tym roku stara się na dany kierunek??? Chodzi mi o UJ (anglistyka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magduszka Re: ILE OSÓB NA JEDNO MIEJSCE??? IP: *.75.59.170.brzesko59.ptc.pl 28.06.05, 23:16 na stronie UJ pisze napewno ile było w ubiegłym roku,ja zdaje na prawo i na moim koncie ERK jest obecna ilość zarejestrowanych osób więc na anglistyce byc może jest podobnie ale nie jestem pewna... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: ILE OSÓB NA JEDNO MIEJSCE??? IP: *.master.pl / *.master.pl 29.06.05, 10:57 w tamtym roku bylo okolo 830 osob na 40 miejsc a w tym roku przyjmuja 50 osob niestety nadal bardzo duzo staromaturzystow probuje sie tam dostac nie liczac studentow wieczorowych ktorzy probuja szczescia jeszcze raz wiec moze byc tak ze dla nowych matur bedzie 2/3 miejsc a dla starych pozostale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: ILE OSÓB NA JEDNO MIEJSCE??? IP: *.net.autocom.pl 29.06.05, 12:19 akurat ja jestem ze starej matury, więc nie martwię się nowomaturzystami ;) W sekretariacie powiedziano mi, że liczą po połowie: 22 miejsca dla osób ze starą maturą i 22 dla tych z nową. Odpowiedz Link Zgłoś