Dodaj do ulubionych

Zalew przy Bulwarowej

28.06.05, 16:05
Właśnie dziś przejeżdżając Al. Solidarności zobaczyłam, że przy Bulwarowej
jest jakaś fajna woda.... Nie mieszkam w tamtym rejonie i nie wiedziałam, że
jest tam jakiś zalew. To jakiś ośrodek sportowy?
Nie wiecie czy można się tam kąpać? W upalne dni chętnie bym się wybrała
gdzieś pomoczyć razem z dzieckiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: Zalew przy Bulwarowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:17
      W samym zalewie to kompac sie nie radze, ale mozna pozyczyc sprzet typu kajak i
      poplywac. Obok jest otwarty basen. W tym roku tam nie bylam, ale z ubieglego
      pamietam ,ze bylo dddduzo ludzi.
    • leon_z_huty Re: Zalew przy Bulwarowej 28.06.05, 17:12
      Zanim zamoczysz nogi pomyśl, że możesz wyciągnąć same kości :|
    • Gość: zgryźliwiec z huci Re: Zalew przy Bulwarowej IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:58
      Huta kryje wiele tajemnic, tylko po co komu o tym mówić, skoro zapamiętałe
      krakusy traktują już wyjazd na zakrzowek jako wyprawę-gigant i stękają że za
      plantami już nie ma miasta ;-)
      ja jestem świeżo po spacerze z psami nad zalew na bulwarowej właśnie. mogę
      dorzucić, że cena rowerka wodnego 4osobowego wynosi 14 zł/h, dwuosobowego bodaj
      11 zł/h a kajaka 9zł/h. można też wynająć na pół godziny. tylko uwaga na moje
      pływajace psy (rozmiar podkolanowy) :)
      • Gość: Jarek Re: Zalew przy Bulwarowej IP: *.net / 80.48.244.* 28.06.05, 19:15
        a ja jestem z Biezanowa a hute od pewnego czasu dopiero lepiej poznałem i muszę
        przyznac że to bardzo ciekawa dzielnica Krakowa i jest dużo fajnych miejsc,ten
        zalew tez widziałem ale nie zanurzyłbym sie tam bez przymusu, to juz bardziej
        polecam zalew Bagry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka