Gość: ma_tka IP: *.czajen.pl 30.06.05, 20:37 Przeprowadzamy się na Prokocim,od września chcę zapisać dziecko do IV klasy,czy ktoś może mi udzielić jakichś informacji o szkole podstawowej nr 117? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: SP117 01.07.05, 09:53 skonczylam te szkole juz pare ladnych lat temu (6 chyba...), ale dziekuje opatrzonosci, ze moglam tam chodzic. nie wiem, jak jest teraz- ale wiekszosc nauczycieli zostala- i sa bardzo w porzadku. 117 bierze udzial w roznych konkursach, ma program wymiany z francja (dlatego warto zapisac dziecko do klasy francuskiej)- i poziom jest niezly, o ile mozna mowic o poziomie w szkole podstawowej. nie wiem, czy o akie informacje Ci chodzilo :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dance_macabre Re: SP117 01.07.05, 16:05 Zapisz je do IVa,moja córka jest w tej klasie,będą mieć bardzo fajnego wychowawcę,jakiś niesamowicie twórczy nauczyciel.Faktycznie konkursów dużo i wymiana jest,ale sprawdź,czy klasa Twojego dziecka ma francuski. Myślę,że na każdym etapie można mówić o poziomie szkoły,117 ma niezły;-) Odpowiedz Link Zgłoś