grzegorzmaczuga 05.07.05, 09:25 Czesc, Jak w temacie. Mam do sprzedania / zamiany na odwrotnie otwierane - 3 drzwi (jedne pełne) LEWE (dla niezorientowanych w LEWO/PRAWO link www.muratordom.pl/6738_2962.htm). pozdr, G Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybkavielorybka Re: Sprzedam / zamienie DRZWI 06.07.05, 20:44 Odpisalam ci na email ale o zamianie mowy nie ma bo ja chce sprzedac nie zamienic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spell_force Re: Sprzedam / zamienie DRZWI 14.07.05, 14:49 Również mam do sprzedania drzwi. Zainteresowanych proszę o kontakt na adres gazety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tipmann Re: Sprzedam / zamienie DRZWI 16.07.05, 23:28 Dla odmiany - kupię drzwi. Pełne, bez szyby, porta decor, kolor: olcha, otwierane do środka w prawo, szer.80cm. Takie były w Londynie - jeśli ktoś z Was chciałby takie sprzedać - proszę o kontakt. b_franczak@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
to_pscola Re: Sprzedam / zamienie DRZWI 21.07.05, 00:38 czy ta zamiana jest nadal aktualna?? Odpowiedz Link Zgłoś