Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 15:36 Mowie jak najbradziej serio! Z mojego okna patrzac na poludnie widze buze piaskowa :( mam nadzieje, ze tym razem ominie nasza kotlinke.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: Zbliza sie huragan! 02.08.02, 17:43 mam nadzieję, że pozdejmowano juz reklamy z zabytków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Zbliza sie huragan! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 02.08.02, 17:47 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Mowie jak najbradziej serio! Z mojego okna patrzac na poludnie widze buze piask > owa :( mam nadzieje, ze tym razem ominie nasza kotlinke.. Piaskową??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Zbliza sie huragan! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 17:52 > Piaskową??? Wialo bardzo mocno, wiec piasek i kurz byly w powietrzu, wiec.. juz chyba sycko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Zbliza sie huragan! 03.08.02, 12:52 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Piaskową??? > > Wialo bardzo mocno, wiec piasek i kurz byly w powietrzu, wiec.. juz chyba sycko > jasne. Mnie się wydawało, że zawsze z wiatrem leci kurz i piasek... Widocznie się myliłem. ;-) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Zbliza sie huragan! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 13:04 > Widocznie się myliłem. Widocznie tak, ale loozny kolo jestes, wiec spox =) Odpowiedz Link Zgłoś