Dodaj do ulubionych

Pierwsza próba sił!!!

06.07.05, 02:12

Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: Pierwsza próba sił!!! 06.07.05, 02:14
      Jestem b.ciekawy,czy dojdzie do sobotniego przesłuchania Cimoszewicza??.
      • schutzengel1 Re: Pierwsza próba sił!!! 06.07.05, 05:16
        myśle ,ze raczej tak.
        • Gość: H56 po wyjściu z komisji posłów lewicowych, nie !!! IP: *.comnet.krakow.pl 06.07.05, 13:18
          przecież to już nie komisja, ale prawicowy trybunał w którym zasiadają
          największe oszołomy III RP.
          Wasserman- kto mu zapłacił za wczasy w Zakopanem ? wymusił darmowy pobyt w na
          pokojach gościnnych tamtejszego Sądu.
          Giertych- umoczony w aferę bankową, szef faszystowskiej organizacji młodzieżowej
          Miodowicz- szczerbaty syn komucha, b.przewodniczącego OPZZ, który kreuje się na
          wielkiego sledczego.
          Macierewicz- nawiedzony lustrator, ponoć działacz Opus Dei oraz szef moherowych
          beretów.
          Na miejcu Cimoszewicza odmówił bym wystąpienia przed takim towarzystwem.

• Gość: Helenka Też na "H" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:11
            to, ze ktoś jest synem kogoś, wiele nie znaczy. Poglądy nie są dziedziczne.
            Vide Michnik.
            Reszta w porządku, dodać należy, że Wasserman ma tez śliczną działkę pod
            kopcem, załatwioną w porę. Ma też zwyczaj nie odpowiadania na listy obywateli
            zwracających się z prośbą o interpelację/zapytanie w publicznych sprawach.
            • Gość: jhgfd Re: Też na "H" IP: *.net.autocom.pl 11.07.05, 23:52
              No proszę, wszystko kiedyś się rypnie.
              Oliwa nieżywa na wierzch wypływa...
    • longwehicle Re: Pierwsza próba sił!!! 12.07.05, 00:04
      Miałem nosa!!
      Tylko od tego czasu nos mi przestaje normalnie działać!!!Bo tyle łajna i kloaki
      ile w 48 godzin przewinęło się na FK.mogło na zawsze uszkodzić jakże cenny
      zmysł!!.Ale jest jeszcze jeden zmysł który trzeba chronić:intuicja!!!.Tego
      nie nauczy się w szkole,w pubie -to się dostaje od matki natury!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka