longwehicle Re: Pierwsza próba sił!!! 06.07.05, 02:14 Jestem b.ciekawy,czy dojdzie do sobotniego przesłuchania Cimoszewicza??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 po wyjściu z komisji posłów lewicowych, nie !!! IP: *.comnet.krakow.pl 06.07.05, 13:18 przecież to już nie komisja, ale prawicowy trybunał w którym zasiadają największe oszołomy III RP. Wasserman- kto mu zapłacił za wczasy w Zakopanem ? wymusił darmowy pobyt w na pokojach gościnnych tamtejszego Sądu. Giertych- umoczony w aferę bankową, szef faszystowskiej organizacji młodzieżowej Miodowicz- szczerbaty syn komucha, b.przewodniczącego OPZZ, który kreuje się na wielkiego sledczego. Macierewicz- nawiedzony lustrator, ponoć działacz Opus Dei oraz szef moherowych beretów. Na miejcu Cimoszewicza odmówił bym wystąpienia przed takim towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Też na "H" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:11 to, ze ktoś jest synem kogoś, wiele nie znaczy. Poglądy nie są dziedziczne. Vide Michnik. Reszta w porządku, dodać należy, że Wasserman ma tez śliczną działkę pod kopcem, załatwioną w porę. Ma też zwyczaj nie odpowiadania na listy obywateli zwracających się z prośbą o interpelację/zapytanie w publicznych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgfd Re: Też na "H" IP: *.net.autocom.pl 11.07.05, 23:52 No proszę, wszystko kiedyś się rypnie. Oliwa nieżywa na wierzch wypływa... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Pierwsza próba sił!!! 12.07.05, 00:04 Miałem nosa!! Tylko od tego czasu nos mi przestaje normalnie działać!!!Bo tyle łajna i kloaki ile w 48 godzin przewinęło się na FK.mogło na zawsze uszkodzić jakże cenny zmysł!!.Ale jest jeszcze jeden zmysł który trzeba chronić:intuicja!!!.Tego nie nauczy się w szkole,w pubie -to się dostaje od matki natury!!! Odpowiedz Link Zgłoś