kathy38 03.08.02, 21:30 Niesamowite, ale wygląda na to że wszyscy wyjechali na urlop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac Re: Chyba jestem tu sama IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:33 Nie wszyscy, Ja jestem i cichutko obserwuje Twoje wpisy na forum :) Troszke sie dzisiaj zdenerwowalem i musialem odpoczac od forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Chyba jestem tu sama IP: *.client.attbi.com 03.08.02, 21:38 tez jestem ale tylko chwilami, wpadam co jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 21:38 ja też tylko obserwuję. Za wolno chodzi, żeby np. pisać coś na Kazimierzu...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ranyboskie 03.08.02, 21:40 sami przyczajeni, a to przecież forum dyskusyjne, jakby ktoś nie pamiętał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ranyboskie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:45 > sami przyczajeni, a to przecież forum dyskusyjne, jakby ktoś nie pamiętał :)) odezwala sie czynna forumowiczka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ranyboskie 03.08.02, 21:50 co siem czepiasz??? ja się przynajmniej nie przyczajam, tylko szczerze wyrażam dezaprobatę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Zorro? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:53 jottka napisała: > co siem czepiasz??? ja się przynajmniej nie przyczajam Nieeee? Wpadasz raz na dzien jak Zorro, robisz wielkie ZZzzzz i uciekasz gdzie pieprz rosnie! Zorro taki nie byl... od dzisiaj bedziesz miala przydomek 'przyczajona' Dżottka ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Zorro? 03.08.02, 22:27 no nie, nie przyczajona, tylko - o wiele w ogóle - przydżdżdżajona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Chyba jestem tu sama IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.08.02, 21:56 ;))tak, to szczególne uczucie być samym na forum, a zwłaszcza po 0.00:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:34 Uwaga wchodzę, skończyłam pracę i zaczynam drugą, właśnie odmrażam lodówkę i jeszcze to potrwa. Mogę sobie spokojnie teraz siąść i poczytać coś nie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 22:43 Gość portalu: rita napisał(a): > Uwaga wchodzę, skończyłam pracę i zaczynam drugą, właśnie odmrażam lodówkę i > jeszcze to potrwa. Mogę sobie spokojnie teraz siąść i poczytać coś nie coś. To jeszcze takie lodowki macie? Moja chodzi 5 lat i ani razu nie odmrazalem bo nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:47 To nie Ameryka , to Mińsk 16. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 22:48 Gość portalu: rita napisał(a): > To nie Ameryka , to Mińsk 16. A ja lubie te lodowki, ja mialem Minsk 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:55 Prokocim, gdybyś chciał coś w tej chwili zobaczyć w Prokocimiu to co byś chciał zobaczyć - rozumiesz, napisz - zalożę ci kamerę wirtualną. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 22:59 Gość portalu: rita napisał(a): > Prokocim, gdybyś chciał coś w tej chwili zobaczyć w Prokocimiu to co byś chciał > > zobaczyć - rozumiesz, napisz - zalożę ci kamerę wirtualną. nie wiem, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:06 Czy interesuje cię boisko sportowe, szkoła podstawowa, a może rozbudowany kościół, czy ryneczek z lumpami. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:08 Z tymi lumpami to lepiej rita nie przesadzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:09 Co ty nie śpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:11 od czasu do czasu zaglądam a do spania to mi jeszcze dalekoooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chyba jestem tu sama IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:11 Proszę o info jak podłączać kamery do internetu?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:14 Gość portalu: mtq napisał(a): > Proszę o info jak podłączać kamery do internetu?? > :-) hehehheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chyba jestem tu sama IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:17 ???!!!???!!!???!!! umisz? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:20 Gość portalu: mtq napisał(a): > ???!!!???!!!???!!! umisz? umi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Chyba jestem tu sama IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:28 a ja ni i nie ma się z czego śmiać, nie wszyscy są genialni. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:30 Gość portalu: mtq napisał(a): > a ja ni i nie ma się z czego śmiać, nie wszyscy są > genialni. ja tez nie jestem, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:13 kathy38 napisała: > Z tymi lumpami to lepiej rita nie przesadzaj... Racja , lepiej nie zaczynac. Niektorzy byli fajnymi ludzmi ale alkohol ich zdominowal, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:11 Gość portalu: rita napisał(a): > Czy interesuje cię boisko sportowe, szkoła podstawowa, a może rozbudowany > kościół, czy ryneczek z lumpami. Boisko jak boisko, szkola pewnie to samo, kosciol byl prawie rozbudowany za moich czasow a rynek to nic ciekawego. Jesli juz to jakas panorama mojej ulicy, moze parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:14 Mnie się wydaje, że kamerę trzeba ustawić na ryneczku, napewno znajdziesz tam swoich kumpli, zobaczysz jak wyglądają i co by cię czekalo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:16 Gość portalu: rita napisał(a): > Mnie się wydaje, że kamerę trzeba ustawić na ryneczku, napewno znajdziesz tam > swoich kumpli, zobaczysz jak wyglądają i co by cię czekalo w Polsce. A dlaczego jestes taka dozarta? Stale o lumpach i o mnie? Sama masz monopolowy wiec zyjesz z lupow tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:19 No prokocim przesadzasz, do mnie chodzi wyższa klasa z tytulami. Sam pisałeś że bardzo narozrabiałeś i musiałeś uciekać za ocean. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:24 Gość portalu: rita napisał(a): > No prokocim przesadzasz, do mnie chodzi wyższa klasa z tytulami. Sam pisałeś że > > bardzo narozrabiałeś i musiałeś uciekać za ocean. Znowu sie czepiasz i nie pamietasz co pisalem. Troche rozrabialem jak kazdy nastolatek a wyjechalem jak mialem 25 lat. Kobieto przekrecasz wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:21 Mam nadzieję że wiesz, że ten sklep monopolowy na zdjęciu to nie mój tylko Kazka Odpowiedz Link Zgłoś