Dodaj do ulubionych

Chyba jestem tu sama

03.08.02, 21:30
Niesamowite, ale wygląda na to że wszyscy wyjechali na urlop.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: Chyba jestem tu sama IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:33
      Nie wszyscy, Ja jestem i cichutko obserwuje Twoje wpisy na forum :) Troszke sie dzisiaj zdenerwowalem i musialem odpoczac od forum.
      • Gość: PROKOCIM Re: Chyba jestem tu sama IP: *.client.attbi.com 03.08.02, 21:38
        tez jestem ale tylko chwilami, wpadam co jakis czas
      • mtq Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 21:38
        ja też tylko obserwuję. Za wolno chodzi, żeby np. pisać
        coś na Kazimierzu...:-(
        • jottka ranyboskie 03.08.02, 21:40
          sami przyczajeni, a to przecież forum dyskusyjne, jakby ktoś nie pamiętał :))
          • Gość: tomCrac Re: ranyboskie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:45
            > sami przyczajeni, a to przecież forum dyskusyjne, jakby ktoś nie pamiętał :))

odezwala sie czynna forumowiczka! ;)
            • jottka Re: ranyboskie 03.08.02, 21:50
              co siem czepiasz??? ja się przynajmniej nie przyczajam, tylko szczerze wyrażam
              dezaprobatę :))
              • Gość: tomCrac Zorro? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:53
                jottka napisała:

> co siem czepiasz??? ja się przynajmniej nie przyczajam

Nieeee? Wpadasz raz na dzien jak Zorro, robisz wielkie ZZzzzz i uciekasz gdzie pieprz rosnie! Zorro taki nie byl... od dzisiaj bedziesz miala przydomek 'przyczajona' Dżottka ;DDD
                • jottka Re: Zorro? 03.08.02, 22:27
                  no nie, nie przyczajona, tylko - o wiele w ogóle - przydżdżdżajona :))
    • Gość: Gatsby Re: Chyba jestem tu sama IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.08.02, 21:56
      ;))tak, to szczególne uczucie być samym na forum, a zwłaszcza po 0.00:))
      • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:34
        Uwaga wchodzę, skończyłam pracę i zaczynam drugą, właśnie odmrażam lodówkę i
        jeszcze to potrwa. Mogę sobie spokojnie teraz siąść i poczytać coś nie coś.
        • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 22:43
          Gość portalu: rita napisał(a):

> Uwaga wchodzę, skończyłam pracę i zaczynam drugą, właśnie odmrażam lodówkę i
          > jeszcze to potrwa. Mogę sobie spokojnie teraz siąść i poczytać coś nie coś.

To jeszcze takie lodowki macie?
          Moja chodzi 5 lat i ani razu nie odmrazalem bo nie trzeba
          • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:47
            To nie Ameryka , to Mińsk 16.
            • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 22:48

> To nie Ameryka , to Mińsk 16.

A ja lubie te lodowki, ja mialem Minsk 11
              • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:55
                Prokocim, gdybyś chciał coś w tej chwili zobaczyć w Prokocimiu to co byś chciał
                zobaczyć - rozumiesz, napisz - zalożę ci kamerę wirtualną.
                • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 22:59

> Prokocim, gdybyś chciał coś w tej chwili zobaczyć w Prokocimiu to co byś
                  chciał
                  >
                  > zobaczyć - rozumiesz, napisz - zalożę ci kamerę wirtualną.

nie wiem, naprawde
                  • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:06
                    Czy interesuje cię boisko sportowe, szkoła podstawowa, a może rozbudowany
                    kościół, czy ryneczek z lumpami.
                    • kathy38 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:08
                      Z tymi lumpami to lepiej rita nie przesadzaj...
                      • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:09
                        Co ty nie śpisz.
                        • kathy38 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:11
                          od czasu do czasu zaglądam
                          a do spania to mi jeszcze dalekoooo
                        • Gość: mtq Re: Chyba jestem tu sama IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:11
                          Proszę o info jak podłączać kamery do internetu??
                          :-)
                          • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:14
                            Gość portalu: mtq napisał(a):

> Proszę o info jak podłączać kamery do internetu??
                            > :-)

hehehheheheheheheheheheheheh
                            • Gość: mtq Re: Chyba jestem tu sama IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:17
                              ???!!!???!!!???!!! umisz?
                              • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:20

> ???!!!???!!!???!!! umisz?

umi
                                • Gość: mtq Re: Chyba jestem tu sama IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:28
                                  a ja ni i nie ma się z czego śmiać, nie wszyscy są
                                  genialni.
                                  • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:30

> a ja ni i nie ma się z czego śmiać, nie wszyscy są
                                    > genialni.

ja tez nie jestem, sorry
                      • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:13
                        kathy38 napisała:

> Z tymi lumpami to lepiej rita nie przesadzaj...

Racja , lepiej nie zaczynac.
                        Niektorzy byli fajnymi ludzmi ale alkohol ich zdominowal, niestety.
                    • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:11

> Czy interesuje cię boisko sportowe, szkoła podstawowa, a może rozbudowany
                      > kościół, czy ryneczek z lumpami.

Boisko jak boisko, szkola pewnie to samo, kosciol byl prawie rozbudowany za
                      moich czasow a rynek to nic ciekawego.
                      Jesli juz to jakas panorama mojej ulicy, moze parku.
                      • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:14
                        Mnie się wydaje, że kamerę trzeba ustawić na ryneczku, napewno znajdziesz tam
                        swoich kumpli, zobaczysz jak wyglądają i co by cię czekalo w Polsce.
                        • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:16

> Mnie się wydaje, że kamerę trzeba ustawić na ryneczku, napewno znajdziesz tam
                          > swoich kumpli, zobaczysz jak wyglądają i co by cię czekalo w Polsce.

A dlaczego jestes taka dozarta? Stale o lumpach i o mnie?
                          Sama masz monopolowy wiec zyjesz z lupow tez.
                          • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:19
                            No prokocim przesadzasz, do mnie chodzi wyższa klasa z tytulami. Sam pisałeś że
                            bardzo narozrabiałeś i musiałeś uciekać za ocean.
                            • prokocim1 Re: Chyba jestem tu sama 03.08.02, 23:24

> No prokocim przesadzasz, do mnie chodzi wyższa klasa z tytulami. Sam pisałeś
                              że
                              >
                              > bardzo narozrabiałeś i musiałeś uciekać za ocean.

Znowu sie czepiasz i nie pamietasz co pisalem. Troche rozrabialem jak kazdy
                              nastolatek a wyjechalem jak mialem 25 lat.
                              Kobieto przekrecasz wszystko.
    • Gość: rita Re: Chyba jestem tu sama IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:21
      Mam nadzieję że wiesz, że ten sklep monopolowy na zdjęciu to nie mój tylko Kazka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka