Dodaj do ulubionych

PROKOCIM zegna was

IP: *.client.attbi.com 04.08.02, 04:19
Fajnie bylo czasami ale juz mi sie znudzilo uzerac z niektorymi. Zwlaszcza z
tzw "przyjaciolmi".
Mam inne sprawy na glowie.
Milej zabawy
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: PROKOCIM zegna was IP: 64.9.159.* 04.08.02, 04:24
      Hej, nie jest tak zle, my tu jestesmy !!!!!1 emsiedem ,jottka i JACEK, przetrwamy!!!!
    • Gość: MICHAL Zatesknisz i ...wrocisz. IP: *.skane.se 04.08.02, 04:28
    • Gość: Gatsby Re: PROKOCIM zegna was IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.08.02, 15:12
      Może jestem tu za krótko, żeby Cię zrozumieć, ale o co właściwie chodzi? O.K.
      paru forumowiczów ma parszywe poglądy, ale qrde tak jest wszędzie. Nie ma
      obowiązku z nimi gadać. Co takiego się właściwie wczoraj stało? Mam nadzieję,
      że wrócisz.
      • Gość: peteen Re: PROKOCIM zegna was IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 15:19
        odsyłam cię, o wielki g., do przeczytania mojego wątku pożegnalnego dla
        prokocimia...
        • Gość: Gatsby Re: PROKOCIM zegna was IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.08.02, 15:34
          Gość portalu: peteen napisał(a):

> odsyłam cię, o wielki g., do przeczytania mojego wątku pożegnalnego dla
          > prokocimia...

Twój wątek słuszny, tylko...hm..atmosfera dziwnie dziś nerwowa..Nie miałeś
          czegoś na myśli zwracając się do mnie: wielki g.? Wygląda to fatalnie i te
          skojarzenia..Trochę dzis jestem przeczulony i wkurzony tą sytuacją z
          Prokocimiem....
          • Gość: Gatsby Re: PROKOCIM zegna was IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.08.02, 16:06
            Walnąłem sobie Żywca i trochę pozytywniej myślę:)))
            • magazyn1 Re: PROKOCIM zegna was 04.08.02, 16:10
              O 9-ty rano!? Gatsby booy sie Manitou!!
              Jazem jeszcze nie szamal brekfesta,kolezanka malzonka sie spoznia, a Bombel juz
              zjadl i co kolezenstwo na to!?
              Pozdrawiam slabowicie!
          • Gość: peteen Re: PROKOCIM zegna was IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 16:07
            qrde, wielki g., to wielki gatsby, któregoś waść sam sobie za nicka przyjął...
            tylko długaśny strasznie !!!
            a nerwowości w moim poście nawet na lekarstwo, to tylko egzemplifikacja tezy,
            że normalny zawsze będzie normalny ( któż z nas nie pokłócił się kiedyś z
            mikołajem7 ), a buc będzie zawsze bucem ( osoby, o których mowa wiedzą to
            najlepiej )
            ja też nie zawsze zgadzam się z kolegą p. ( bez skojarzeń ;c) ), ale nie
            szastam naokoło kutasami, pędzlami, loozem i nihilizmem, ot co
            peteen tłumaczący :c)
            • magazyn1 Re: PROKOCIM zegna was 04.08.02, 18:40
              Prokocim, co Cie ooyebalo w dzyndzel?!
              O jakich sprawach Ty gawarisz? I jaka glowe Ty musisz miec niewasko,ze one (te
              sprawy) na niej sie zmieszczo!!
              Nie coodooy, byc z nami!
              "Wqrwiac sie" to jedyna przyjemnosc jaka Nam zostala, takie z Nas masochisty
              Foroomowe som i musimy byc! I KROPKA!
    • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 21:07
      Prokocim nawet się nie waż - nie zbieraj zabawek jak dziecko i nie idż. Proszę
      cię ja i Kati i na pewno inni. W bloku obok zakladaja internet kablowy i
      wszyscy twoi znajomi napewno się zgloszą. Bądż cierpliwy i wybacz nasze błędy
      czy uwagi , a szczególnie mnie. Nie miałam nic złego na myśli i po głębszej
      analizie i wywiadach sąsiedzkich twoja rodzina jest wspaniała , a szczególnie
      ciocia Marysia, że przykro by im było gdybym powiedziała, że straciłam z tobą
      kontakt. A jeszcze do tego ktoś ci chce zrobić miłą niespodziankę. Szymon cię
      również pozdrawia (kolega z Technikum) i inni - przemyśl to jeszcze raz zaczym
      co pochopnie zdecydujesz. Jeszcze jedno nie szukaj na forum przyjażni traktuj
      to jako rozrywkę i zabawę. Za krótki czas byś znalazł prawdziwego przyjaciela.
      Kto szuka ten znajdzie.
    • Gość: BOMBEL Re: PROKOCIM zegna was IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 21:16
      Jak znam Homosapiensow,a instykt mi podpowiada ze znam niezgorzej to Pan
      Proksio-jak mowi moj Magazyn- sie wzial i zawzial i macie Go z glowy.
      Chyba,ze pojdzie po tzw.rozum do glowy-droga ciezka aczkolwiek krotka, i znowu
      przyjdzie do "miasta" i "na Wolnice" tyz aby pogadac z podobnymi do Siebie!
    • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 21:38
      Bombelku, nie kumam
      • Gość: Bombel Re: PROKOCIM zegna was IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 22:57
        Bo tu trzeba bylo "poniuchac"! Mowa o decyzji Prokocimia.Co mu strzelilo do
        glowki?Na kogo sie obrazil? I czy to jest zarazliwe? Mikolajowi 7-mce tez
        jakies mysli nieuczesane laza po wlosach no dobra, po glowie.
        Pozdrawiam wiernie;
        • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:05
          Kazdy z nas przechodził depresję na forum Prokocim, wszystko przeżyjesz i nie
          daj się długo namawiać. Będę walczyć o ciebie i długo ten wątek nie zaniknie,
          aż się zgłosisz.
          • Gość: Gatsby Re: PROKOCIM zegna was IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 05.08.02, 22:24
            Gość portalu: rita napisał(a):

> Kazdy z nas przechodził depresję na forum Prokocim, wszystko przeżyjesz i nie
            > daj się długo namawiać. Będę walczyć o ciebie i długo ten wątek nie zaniknie,
            > aż się zgłosisz.

Droga Rito. mam nadzieje, ze to forum nigdy nie doprowadzi mnie do depresji.
            Jeżeli tu wpadam, to tylko dla rozrywki, a nie po to żeby sie denerwowac.
            Oczywiście, mogę sie z kimś pokłocic czy uznać za totalnego idiotę, ale tylko
            tyle. Mam normalne życie w "realu" i nie zamierzam sie stresowac. A jeśli
            chcesz walczyć o Prokocimia, to polecam telefon albo maila. ja jak tu do kogoś
            pisze, to zakładam, ze nie idzie to w próżnie. On to czyta lub nie. Jeśli czyta
            i nie odpowiada, to wyciągnij sama wnioski.
            • Gość: Gatsby Re: PROKOCIM zegna was IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 05.08.02, 22:32
              I nie jestem bez serca tylko staram sie trzymac proporcje, zupełnie wbrew
              mojej sentymentalnej naturze:)))
            • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:32
              Doszłam do takiego samego wniosku ale po przezyciach, myślę, że i ty je mialaś.
              Żeby coś traktować rozrywkowo trzeba najpierw nauczyć się tej gry. Więc ja już
              jestem po przyżyciach nerwowych i doszlam do wniosku, że właczam luz bluz.
              Jeżeli bardzo przeszkadza ci ten wątek , skończę - ale to się nazywa terroryzm.
              Myślałam, że internet jest wolny, ale widzę nie dla wszystkich.
              Nie chcę wojny i chciałam cię prosić o darowanie jeszcze kilka dni. Proszę o
              pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Czekam na odpowiedz i tak nie mam z kim
              dyskutować, jakaś dziwna cisza w eterze, nie wiesz przypadkiem co jest.
              Wdzięczna będę za odpowiedz.
              • Gość: Gatsby Re: PROKOCIM zegna was IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 05.08.02, 22:43
                Nie wiem czemu tu tak spokojnie. Albo wszycsy na urlopie albo poobrażani.
                Nie chciałem cie urazić. czytając twoja odpowiedz po raz koleny uświadamiam
                sobie jak bardzo ulomny pod wzgędem okazywania emocji bywa internet. emotikony
                czasami nie wystarczaja. Łatwo o nieporozumienie. Nie przeszkadza mi ten wątek
                i w ogóle sorry, że sie wtrącam. Wiem o Tobie Prokocimiu i innych w sumie mało.
                Ja też jestem wrażliwy i właśnie dlatego pozwalam sobie udzielać takich rad. A
                tak w ogole, to na pewno nie jestem internetowym "terrorystą", nie podszywam
                się, staram sie być miły, co czasami bywa wadą. A teraz duży emotikon :))))))
                • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:53
                  Gatsby, czyli mam rozumieć, że i moje przeprosiny przyjęte i mam pozwolenie na
                  dalszą drogę z tym watkiem. Nie jestem zakochana w Prokocimiu ale był moim
                  sąsiadem, poznałam go na tym forum i bardzo mi żal, że tak szybko zniknął i to
                  bez powodu. Co ja teraz powiem sąsiadom, którzy ciągle się dopytuja o niego.
                  Pewnie, że mogłabym wysłać pocztę do niego, ale po co, nie mam nic do ukrycia
                  • Gość: Gatsby Re: PROKOCIM zegna was IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 05.08.02, 23:01
                    rito, nie potrzebujesz zadnego pozwolenia. Niczyjego. Odbieram cie jako bardzo
                    wrażliwą osobę, ja po cześci też taki jestem. Nie jest to wada, ale cały czas
                    sobie powtarzam: dystans, dystans...bo zawsze szukam drugiego dna w tym ,co
                    ktoś mówi. Ja tez przejąłem się zniknięciem Prokocimia, czego dowód znajdziesz
                    na oślej ławce;)) Uwierz mi, to nic poważnego. Przejdzie mu i wróci tu :)))
            • kathy38 Re: PROKOCIM zegna was 05.08.02, 22:34
              Drogi Gatsby! Nie bądź zbyt surowy dla rity. Ona wybrała ten sposób rozmowy z
              Prokocimiem. Wierzy, że kiedyś tu zaglądnie.
    • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:35
      Wiesz co, zastanawiam się czy to jakiś bunt przeciw mnie, przeważnie zawsze
      wchodzę na forum o 22.00 i od dwóch dni cisza.
      • kathy38 Re: PROKOCIM zegna was 05.08.02, 22:37
        Przeciw mnie też, ruch się zaczyna po północy. Cwani Ci co maja wakacje a my
        lud pracujący odpadamy.
        • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:40
          A gdzie Mikolaj i inne nasze gwiazdy.
          • Gość: peteen Re: PROKOCIM zegna was IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 22:58
            uderz w stół...
            ;c)
          • Gość: tomCrac Re: PROKOCIM zegna was IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:59
            > A gdzie Mikolaj i inne nasze gwiazdy.

ahh juz jestem, musialem tylko nos przypudrowac ;D Wiecie co PAnie, chyba strasznie ostatnio popsula sie atmosfera na tym forum.. przynajmniej ja cos takiego wyczuwam. Moze forum Krakow tez potrzebuje kilkudniowych wakacji raz do roku? Przeciez wykorzystujemy go codziennie, dzien i noc :)
    • Gość: rita Re: PROKOCIM zegna was IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:38
      Ale jaja, znów coś mącę, rozmawiałam z płcią męską a traktowałam jak żeńską.
      Przepraszam to dlatego że takie przezwisko miala moja koleżanka szkolna.
    • Gość: rita Koniec wątku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 23:31
      Dzięki Bogu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka