Dodaj do ulubionych

Nieoficjalne spotkanie wielbicieli forum Krakow

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 11:47
Jezeli jestes milosnikiem forum Krakow, bywasz na nim co najmniej raz dziennie, lubisz krakowskie knajpki, jestes piekna, nstoletnia dziewczyna i masz skonczone 18 lat! (ups chyba sie jednak rozpedzilem ;D ) to wpadaj na nieoficjalne spotkanie. Odbedzie sie ono 06.08.2002(wtorek) po godzinie 17, knajpa do ustalenia: wstepnie Warsztat na Kazimierzu [bo trzeba podreperowac stosunki] Zapraszam!

PS. PROKOCIM rezerwuj lot i nie marudz! :)
Obserwuj wątek
    • jottka tomCrac, 04.08.02, 12:59
      tak zawęziłeś przedział wiekowy, że prokocim się chyba nie załapie - jest
      wprawdzie piękną dziewczyną, ale nie ma ani 18, ani 19 lat, a tylko tyle wolno
      mieć wg postawionych przez ciebie warunków :)))
      • Gość: tomCrac Do brzydali! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 13:17
        Ehhh no to chyba sam sie bede naprawial w tym Warsztacie ;) An-nah ukazuje swe wdzieki skks'om z polnocy, Jottka to facet (Zorro!), Kathy spi! Chyba jednak poszerze krag o plec brzydza. To jak brzydale, wspomozecie??? ;)
        • jottka to nie do mnie, bo 04.08.02, 13:22
          sądząc po zdjęciu odkrytym przez emteka, to jestem jednakowoż blond-zorro i
          jako taki cudnej urody :)))
          • Gość: tomCrac Re: to nie do mnie, bo IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 13:26
            Jak sie ma 3 latka to kazdy wyglada jak aniolek! :)) Nawet ja tak wygladalem.. chlip, chlip..
            • jottka Re: to nie do mnie, bo 04.08.02, 13:30
              no właśnie te szczegóły to się na emtekowym zdjęciu nie zgadzają - od dziecka
              miałam parszywy charakter i nie byłam blondi :))
    • piekny-mikolaj7 Re: Nieoficjalne spotkanie wielbicieli forum Krak 05.08.02, 15:27
      ja jestem piękny, mogę się z tobą spotkać jeśli baaardzo
      tego chcesz i jeśli również jesteś piękny (w co wątpię).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka