Dodaj do ulubionych

List dyrektora Multikina

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:47
Zróbcie seanse dla idiotów i sami na nie chodźcie, drodzy szefowie Multikina!
Następne w kolejce - seanse dla Aryjczyków-pederastów (poprzedzone oczywiście
kampanią reklamową pod hasłem "Biała rasa na obcasach").
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: List dyrektora Multikina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:45
      a mnie się taki pomysł podoba :)( pomysł Multikina oczywiście ) .. to tak jak
      seanse dla Mam z dziećmi ..

ulcik
      • Gość: gniewko_syn_ryba Re: List dyrektora Multikina IP: *.autocom.pl 14.07.05, 18:37
        i na takich seansach dzieci obejrzą sobie reklamy podpasek i dowiedzą się co to
        są bóle menstruacyjne... ;)))
    • Gość: Heleka Ten miły gośc nic nie rozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:56
    • Gość: kubapowiatowy przeminęło z wiadrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:18
      Ja bardzo przepraszam, ale problem jest z tych bardziej idiotycznych. Podobnie
      jak większość wypowiedzi, co bardzo dobrze świadczy o wyczuciu respondentów,
      trzymających się zaproponowanej konwencji z uporem godnym lepszej sprawy.

Niemniej, korzystając z okazji, to mam do Pana Dyrektora pytanie natury
      zasadniczej. Otóż dlaczego, kupując stosunkowo drogi bilet do kina zmuszany
      jestem do oglądania przez blisko kwadrans całego tego reklamowego śmiecia? I
      czy przewiduje się, niechby i nieco droższe, seanse wyłącznie filmowe?
      Niekoniecznie tylko fabularne, dawniej tzw. dodatki stanowiły produkcje
      krótkometrażowe, dokumentalne, animowane itp. Co ciekawe, wszystko to firmowali
      ci wredni komuniści, ubecy oraz ruscy.
      Co innego teraz, teraz mamy pełną swobodę wypowiedzi i wolność kulturowego
      wyboru, a o takich sprawach decydują spece od reklamy, promocji, marketingu
      itp. Tylko tak czasem człowiek się zastanawia, którzy z nich są k… gorsi.
      • Gość: Helenka Jak postawisz Helence piwo IP: 62.121.129.* 14.07.05, 20:44
        ...to Helenka Ci wyjaśni, młodzieńcze, którzy z nich są gorsi. Na zadanie
        proszę sobie przemyśleć takie oto zdanie:
        "Reklama gwarancją niezawisłości mediów"
        • Gość: kubapowiatowy Re: Jak postawisz Helence piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:37
          Ja bardzo Helenkę przepraszam, ale tak sobie myślę i myślę, i stale mi
          wychodzi, że ten slogan nie ma sensu.
    • Gość: zdruff Re: List dyrektora Multikina IP: 80.51.224.* 15.07.05, 12:52
      a nie mozna zrobic tak: cykl "kino na obcasach" jest przeznaczony glownie dla
      pan ale panowie rowniez maja wstep z tym ze panie placa mniej za bilet ;] no
      ale chyba nie moze... biedne multikino poniesie zbyt duze straty... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka