Gość: zygfryd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:31 Nie dostałem sie na studia dzienne WKU depcze mi po piętach. Czy wiecie może czy krakowskie uczelnie organizują nabór wrześniowy? Jeśli tak to jakie? Dziekuję za wszystkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada6891 Re: nie dostałem się!!! 15.07.05, 21:36 na fizyce na AP bedzie drugi nabor, bo jest za malo chetnych w stosunku do przygotowanych miejsc powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: nie dostałem się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:43 idz na jakies roczne tanie studium i po roku znowu spróbuj zostają ci zaoczne kumpel poszedł na fizyke bo były miejsca i po pół roku go wywalili i zanim sie spostrzegł dostał bilet do uczelnia od razu wysyła do wku jak cie skreslą i nie masz co liczyc ze zapomną (napewno wyślą) to był koniec marca i już zero kombinacji. z wku dostał odpowiedz szybciej niż z uczelni że jest skreslony był na politechnice Odpowiedz Link Zgłoś
artois6 Re: nie dostałem się!!! 18.07.05, 21:01 Najtańsza alternatywa to iść na PAT na filozofie lub Historie kościolą tylko 20 pln za mieśiac w sam raz żeby przezimować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: nie dostałem się!!! IP: 194.150.99.* 19.07.05, 11:24 25 zł za miesiąć :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: nie dostałem się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:48 Jak na sluchanie takich pierdul, to i tak za duzo. Czyzby z tacy juz nie wystarczalo? Odpowiedz Link Zgłoś