Dodaj do ulubionych

Co tam jest ?

IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.08.02, 17:58
Jechałem ostatnio autostradą z Krakowa w stronę Śląska i gdzieś w połowie
dystansu po prawej stronie autostrady są widoczne kopuły . CO TAM JEST ???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gatsby Re: Co tam jest ? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.08.02, 18:05
      Nowa siedziba RMFu
      • Gość: Swarozyc Re: Co tam jest ? IP: *.telia.com 11.08.02, 18:15
        A ja myslalem ze to kolejny obiekt - dowod na infantylnosc polakow...
      • ixtlilto Re: Co tam jest ? 11.08.02, 18:24
        Wprawdzie widziałam tam autka RMF FM, ale poważnie?!

Ixtlilto
        • Gość: Gatsby Re: Co tam jest ? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 11.08.02, 18:46
          Poważnie. ma tam byc i radio i telewizja i inne projekty. Lubimy czy nie, to
          jedyne poważne małopolskie medium i ja trzymam kciuki.
          • ixtlilto Re: Co tam jest ? 11.08.02, 21:59
            STOP- telewizja?!?!
            o ile się orientuję ro RMFka jest w eterze i w sieci... ale o TV nic nie
            słyszałam! Prszę o jakieś konkretniejsze info!

Ixtlilto
            • Gość: Gatsby Re: Co tam jest ? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.08.02, 22:04
              Jesienią ma ruszyć satelitarny kanał cyfrowy. Jeszcze nie wiadomo co to
              dokładnie będzie, ale, podobno, ma to być jak z matrix'a wzięte (wywiad z
              jednym z dyrektorów) Sam jestem ciekaw:))
              • mtq Re: Co tam jest ? 11.08.02, 22:08
                czy to ma jakiś stopień tajności? nic o tym nie wiedziałem
                i chyba nie tylko ja :-)
                • Gość: Gatsby Re: Co tam jest ? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.08.02, 22:17
                  Troche się interesuję mediami i zaglądam gdzie należy, to wiem, ale mało;)
                  Telewizja będzie na 100%, bo już koncesję dostal.

Fragment wywiadu z niejakim Tadeuszem Sołtysem:

Jeszcze w tym roku RMF utworzy własny kanał telewizyjny. Czy może ujawnić Pan
                  jakieś szczegóły tego przedsięwzięcia?
                  Powiem szczerze, że jest kilka rzeczy których Tyczyńskiemu zazdroszczę. I jest
                  to najgorszy rodzaj zazdrości. Zazdrość zawodowa. Dlaczego to On to wymyślił, a
                  nie ja? Ta telewizja jest pomysłem Tyczyńskiego i doświadczam właśnie tego
                  najgorszego rodzaju zazdrości. Niedawno, powiedział mi o jeszcze jednym
                  projekcie (wcale nie związanym z radiem czy telewizją) i znów miałem ochotę Go
                  zabić z zazdrości. Po szczegóły tego telewizyjnego projektu musi się Pan
                  zwrócić do prezesa Tyczyńskiego. Ja mogę tylko porównać to do "Matrixa" i
                  powiedzieć, że obojętne czy będą wewnątrz tego "Matrixa", czy też będę go tylko
                  oglądał w domu - zapewniam, że będzie ciekawie.
                  • mtq Re: Co tam jest ? 11.08.02, 22:21
                    fajnie, może jakaś ciekawsza niż TV Puls będzie... TFM TV?
                    nie wiesz, co by chcieli tam puszczać?
                    • Gość: Gatsby Re: Co tam jest ? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.08.02, 22:26
                      format ma byc muzyczno-informacyjny. Ma byc interaktywna (internet, SMS itp.)
                      Więcej nie wiem, ale planują to bardzo szczegółowo i ciekawość mnie zżera.
                      Dotąd wszystkie ich projekty wypalały i była przy tym kupa zabawy.
                      • mtq Re: Co tam jest ? 11.08.02, 22:29
                        kolejny tvn/viva...:-( Mam nadzieję, że zrobią to jakoś
                        bardziej z głową...nie w stylu
                        młodzieżowonowoczesnotechnologicznoskateowym...
                        • Gość: Gatsby Re: Co tam jest ? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.08.02, 22:32
                          To raczej na pewno będzie coś nowego, bo, na początek, kosztuje ok 100mln - nie
                          licząc kosztów budowy tej siedziby. Poza tym, nie ma się co pchać na rynek ze
                          starymi pomysłami. To będzie jakis niezły hit, tak czuje
                          • mtq Re: Co tam jest ? 11.08.02, 22:34
                            oby tylko coś normalego co by się dało słuchać i oglądać.
                            • ixtlilto Re: Co tam jest ? 11.08.02, 22:41
                              Słuchać to się pewnie da :) bo już teraz słucham rmf fm i wcale nie chcę się
                              przełączać na coś innego, ale z tą TV to mnie totalnie zaskoczyliście!

Ixtlilto
                              • hubar Re: Co tam jest ? 11.08.02, 22:47
                                Widzisz jak Ty mało wiesz. O tym trąbili już dłuższy czas temu. Z tego co
                                pamiętam to i same budynki istnieją od ponad półtora roku.
                                • mtq Re: Co tam jest ? 11.08.02, 22:50
                                  budynki i owszem, ale o TV to mało kto chyba słyszał...
                                  • Gość: Gatsby Re: Co tam jest ? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 11.08.02, 22:54
                                    Było tylko w publikatorach branżowych i w internecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka