kathy38 14.08.02, 22:42 Ustawiłam sobie listę przyjaciół i moje forum zrobiło się zielone :-) Szkoda, że niektórzy z nich ciągle piszą jako goście. A ci, których nie lubię i tak się nie logują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Zielono mi! 14.08.02, 22:44 Witaj! Jak zdjęcia? :-))) skks PS. To podaj tych nieprzyjacół, po nazwiskach,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: Zielono mi! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.08.02, 22:52 kathy38 napisała: > Ustawiłam sobie listę przyjaciół i moje forum zrobiło się zielone :-) lubisz grac w zielone?:))) > Szkoda, że niektórzy z nich ciągle piszą jako goście. > to pewnie Rita > A ci, których nie lubię i tak się nie logują. hm, niedobrze:-(((...ja się nie loguje( bo nie znosze komunikatów: system cie wylogowal) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Zielono mi! 14.08.02, 22:56 Jak to dziala bo nie probowalem. Wszystko jedno czy ktos zielony czy czerwony, lubie lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:00 gatsby_ck napisał: > kliknij ośla ławkę, to zobaczysz.. zresztą na dole strony tyz jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:00 gatsby_ck napisał: > kliknij ośla ławkę, to zobaczysz.. kliknalem, to jak zrobic zeby byc na czerwono? nie ,nie na granatowo? Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:06 prokocim1 napisał: > gatsby_ck napisał: > > > kliknij ośla ławkę, to zobaczysz.. > > kliknalem, to jak zrobic zeby byc na czerwono? nie ,nie na granatowo? kliknij Moje forum (pod bannerem) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:08 gatsby_ck napisał: > prokocim1 napisał: > > > gatsby_ck napisał: > > > > > kliknij ośla ławkę, to zobaczysz.. > > > > kliknalem, to jak zrobic zeby byc na czerwono? nie ,nie na granatowo? > kliknij Moje forum (pod bannerem) to juz wiem. Jak zrobic zeby byc na granatowo? Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:11 to jest przywilej ekspertów forumowych z red. GW. my mamy do wyboru tylko przyjaciół i wrogów, niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:15 gatsby_ck napisał: > to jest przywilej ekspertów forumowych z red. GW. my mamy do wyboru tylko > przyjaciół i wrogów, niestety.. no to dupa zbita....buuuueee nie kocham gazety Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:47 A gustlika (odpowiedź automatyczna: spadaj buraku) zaznaczyłaś?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Zielono mi! 14.08.02, 23:47 A gustlika (odpowiedź automatyczna: spadaj buraku) zaznaczyłaś?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Zielono mi! 15.08.02, 00:02 gatsby_ck napisał: > A gustlika (odpowiedź automatyczna: spadaj buraku) zaznaczyłaś?;)) Dzięki za przypomnienie :-) A Twój nick Gatsby to już ostateczny? Też go muszę do któregoś worka wrzucić, tylko hmmm, którego.... Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Zielono mi! 15.08.02, 00:05 oj, az siedem razy się wpisałem, to chyba nowy rekord forum:))) Co do worka, to wole wygodny koszyczek. jaki kolor? Czyms podpadłem? Odpowiedz Link Zgłoś