Gość: muzaaa IP: 217.8.182.* 15.08.02, 15:37 Informacje wczorajsze byly takie, ze dzisiaj jeszcze wszytko dziala "dobrze". Okazuje sie, ze knajpy sa suchutkie. Czy moze na Kazimierzu serwuja trunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Gdzie isc sie napic?;) 15.08.02, 15:48 a ze mną bidusiem:)) Atwieram sezamy z gorzołom:) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Gdzie isc sie napic?;) 15.08.02, 17:39 Hej Alkuholicy, wszyjta sobie Esperal... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Gdzie isc sie napic?;) 19.08.02, 16:53 Zamiast do Warszawy pojechalam do Nowego Targu. Impreza goralska bardzo mi sie podobala;). Kobitki po tamtejszemu spiewaly a chlopaki gorzale nalewaly. Teraz jestem tutaj, gotuje gulasz i robie pranie. Czy ja powinnam jeszcze tu wrocic? Moze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Gdzie isc sie napic?;) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 16:59 jak ci dobrze, to wracaj, jak niedobrze, nie wracaj... a teraz pomyśl sama, czy twój wczesniejszy wpis miał sens z wyrazami peteen Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Gdzie isc sie napic?;) 19.08.02, 17:05 Powrot na lono forum mialam na mysli. Forum zabiera duzo cennego czasu, w tym przypadku zastanawialabym sie nad sensem bywania tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Gdzie isc sie napic?;) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 17:24 zaprawdę powiadam ci, wiem o co ci chodziło wybór nalezy do ciebie, jak w randce w ciemno, ostatnio i tak nie bywasz na forum, więc nie tracisz czasu, a jeśli juz tracisz, to na picie z góralami... Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Gdzie isc sie napic?;) 19.08.02, 17:38 Peteen, zaprawde musisz wiedziec, ze na forum nie bywalam, poniewaz wakacjowalam maksymalnie przez ostatnie tygodnie. Zyczylabym sobie jednak, zeby byc rownie zajeta i zaabsorbowana zyciem przez reszte dni w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Gdzie isc sie napic?;) IP: 212.160.140.* 19.08.02, 17:41 Gość portalu: muzaaa napisał(a): > Informacje wczorajsze byly takie, ze dzisiaj jeszcze wszytko dziala "dobrze". > Okazuje sie, ze knajpy sa suchutkie. > Czy moze na Kazimierzu serwuja trunki? > W Warszawie jest trochę chłodno ,ponieważ od większego wycieku piwa w browarze warszawskim w ten sposób jest mnóstwo tego napoju darmo . Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Gdzie isc sie napic?;) 21.08.02, 16:17 joseph.007 napisał: > Juz można wszędzie :-))) Ale chyba caly Krakow odetchnal z ulga, nie? Czyli juz kebaby, lody i kremowki nie stwarzaja zagrozenia dla konsumentow, mozna sie spokojnie zajadac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Gdzie isc sie napic?;) 22.08.02, 18:15 Prohibicja w Małoposce była fikcją.. W knajpach można było spokojnie kupić browar, który jak wiadomo ma więcej niż 4,5%.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Gdzie isc sie napic?;) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 22.08.02, 18:19 A może chodziło o alkohol "na wynos", tylko ktoś wrednie nie dopowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Gdzie isc sie napic?;) 22.08.02, 20:10 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > A może chodziło o alkohol "na wynos", tylko ktoś wrednie nie dopowiedział? Może.. rzeczywiście stoiska zalkoholem no i piwem były pozakrywane... Odpowiedz Link Zgłoś