Dodaj do ulubionych

Szukam znajomego...

IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 12:34
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie teraz mieszka Maciej Friedek i dać jego
numer telefonu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Panto Re: Szukam znajomego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:40
      niestety, nieżyje,

umarł kilka tygodni temu,

pochowany na cmentarzu w Batowicach, (miejsce pochówku wskaże ci tam
      administracja cmentarza),

CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI !
      • Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 13:12
        Co???Nie!!!To nie może być prawda!!Napewno żartujesz!!!Albo chodzi Ci o kogoś
        innego.Ja szukam Macieja Friedka, który mieszka w Krakowie i ma ok. 31
        lat.Jeśli ktoś wie gdzie dokładnie teraz mieszka i zna jego numer telefonu to
        prosze bardzo niech mi poda.
        • Gość: Panto Re: Szukam znajomego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:23
          pamiętasz ten wypadek samochodowy z końca maja, koło Głogoczowa ?
          (Kraków - Myślenice),
          Maciek zginął na miejscu, a Romek do tej pory lezy w szpitalu (szpital
          Narutowicza, Oddział Chirurgia Pourazowa)
          • Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 13:30
            To nie może być prawda!!!!A opisz mi wygląd tego Maćka, którego masz na myśli,
            bo może to jednak ktoś inny.
            • Gość: Panto Re: Szukam znajomego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:44
              pytałaś się to ci odpowiedziałem,

jeżeli zależy ci na potwierdzeniu, podjedź na cmentarz, popytaj o grób,

może spotkasz tam kogoś z rodziny, jego przyjaciół,

Albo odwiedź Romka w szpitalu (Narutowicza, chirurgia po urazowa)

kończe,

CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI
              • Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 13:59
                A czy ten wypadek nie był czasem 25 maja?
    • Gość: ANKA Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.05, 22:37
      CHODZI CI O TEGO Z W11?
      • Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 23:23
        Tak, o tego.To mój znajomy.Mam nadzieje, że z tym jego wypadkiem to nie
        prawda.Czy ktoś wie może czy on naprawde zginął w tym wypadku?Jeśli, nie to czy
        moge prosić o kontakt z nim?
        • Gość: ania Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 13:11
          ja myslę ,ze on zyje.i chyba nadal bierze udzial w w11.zadzwon do redakcji tego
          programu.tam cie poinformuja.
          • Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 03.08.05, 16:48
            Dzwoniłam wiele razy.Nikt nie odbierał... Czy ktoś może mi pomóc?
    • Gość: ania Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 17:17
      nie rozumiem jednej rzeczy skoro to twój znajomy to czemu nie dal ci numeru i
      obecnego miejsca zamieszkania?cos mi tu nie pasuje.nie znasz jego rodziny?
      • Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 03.08.05, 17:35
        Znam tylko jego.To mój znajomy ze szkoły.Ale telefonu i miejsca zamieszkania
        nie mam.Teraz jak go zobaczyłam w telewizji to go chciałam odwiedzić albo do
        niego zadzwonić, lecz się dowiedziałam od tego kogoś, że on nie żyje!
        • Gość: ania Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 17:36
          ludzie czasami głupoty piszą.miejmy nadzieję ze to tylko kaRYGODNE GLUPOTY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka