Gość: Monika IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 12:34 Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie teraz mieszka Maciej Friedek i dać jego numer telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Panto Re: Szukam znajomego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:40 niestety, nieżyje, umarł kilka tygodni temu, pochowany na cmentarzu w Batowicach, (miejsce pochówku wskaże ci tam administracja cmentarza), CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 13:12 Co???Nie!!!To nie może być prawda!!Napewno żartujesz!!!Albo chodzi Ci o kogoś innego.Ja szukam Macieja Friedka, który mieszka w Krakowie i ma ok. 31 lat.Jeśli ktoś wie gdzie dokładnie teraz mieszka i zna jego numer telefonu to prosze bardzo niech mi poda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panto Re: Szukam znajomego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:23 pamiętasz ten wypadek samochodowy z końca maja, koło Głogoczowa ? (Kraków - Myślenice), Maciek zginął na miejscu, a Romek do tej pory lezy w szpitalu (szpital Narutowicza, Oddział Chirurgia Pourazowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 13:30 To nie może być prawda!!!!A opisz mi wygląd tego Maćka, którego masz na myśli, bo może to jednak ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panto Re: Szukam znajomego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:44 pytałaś się to ci odpowiedziałem, jeżeli zależy ci na potwierdzeniu, podjedź na cmentarz, popytaj o grób, może spotkasz tam kogoś z rodziny, jego przyjaciół, Albo odwiedź Romka w szpitalu (Narutowicza, chirurgia po urazowa) kończe, CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 13:59 A czy ten wypadek nie był czasem 25 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.05, 22:37 CHODZI CI O TEGO Z W11? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 02.08.05, 23:23 Tak, o tego.To mój znajomy.Mam nadzieje, że z tym jego wypadkiem to nie prawda.Czy ktoś wie może czy on naprawde zginął w tym wypadku?Jeśli, nie to czy moge prosić o kontakt z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 13:11 ja myslę ,ze on zyje.i chyba nadal bierze udzial w w11.zadzwon do redakcji tego programu.tam cie poinformuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 03.08.05, 16:48 Dzwoniłam wiele razy.Nikt nie odbierał... Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 17:17 nie rozumiem jednej rzeczy skoro to twój znajomy to czemu nie dal ci numeru i obecnego miejsca zamieszkania?cos mi tu nie pasuje.nie znasz jego rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam znajomego... IP: *.icpnet.pl 03.08.05, 17:35 Znam tylko jego.To mój znajomy ze szkoły.Ale telefonu i miejsca zamieszkania nie mam.Teraz jak go zobaczyłam w telewizji to go chciałam odwiedzić albo do niego zadzwonić, lecz się dowiedziałam od tego kogoś, że on nie żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam znajomego... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 17:36 ludzie czasami głupoty piszą.miejmy nadzieję ze to tylko kaRYGODNE GLUPOTY Odpowiedz Link Zgłoś