Gość: ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:04 prosze o namiary-pilne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XY Re: szukam Psychiatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 01:01 Polecam Pania J. Slusarczyk w przychodni studenckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: szukam Psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 01:53 chodzi mi o wizyte prywatną!! a ten pacan która sie podszywa pode mnie niech tego nie robi-ja naprade potrzebuje psychiatry i nie smiesza mnie prostackie opowiesci o kozach nie zycze Ci, abys Ty kiedys musiał szukac pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: szukam Psychiatry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 14:37 opisz objawy - może coś zaradzimy on line Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: szukam Psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:45 Ja też szukam dobrego specjalisty, najlepiej prywatnego psychoanalityka. Proszę o kontakt. PILNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: szukam Psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:40 dr Ewa Kozanecka, jakiś czas temu przyjmowałą na Majora 5/1 Czy dalej tam to nie wiem, ale naprawdę bardzo mi pomogła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: szukam Psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:14 ile bierze za wizyte?fajna ta Pani??boje sie psychiatry, który zapisze mi iles tam lekarstw ogłupiajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: szukam Psychiatry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 10:02 spoko Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-t Re: szukam Psychiatry 08.08.05, 11:56 Cześć szukasz psychiatry czy psychologa . Ja jesten z tej branży .jak chcesz to mogę kogoś polecić , ale lekarz czy terapeuta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek wariatom kompterowym IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 13:39 mówimy STOP Odpowiedz Link Zgłoś