Dodaj do ulubionych

tańsze aparaty cyfrowe

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.08.05, 13:52
chciałam kupić w M1, ale włsnie sprzedali;/
szukałam w innych sklepach i widzę duże różnice w cenach ...
gdzie jeszcze oprócz M1 kupię taniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.tosa.pl 11.08.05, 13:22
      prezentydlaciebie@vp.pl
      • Gość: Andy Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.netcontrol.pl 11.08.05, 15:48
        Od czasu do czasu przed kerfurem na Witosa pojawia sie kilku cyganow. Nagabuja
        kazdego na zakup aparatow, kamer itp. Pewnie tanio maja.....
        • Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:07
          Na Cyganów uwaga !! Sprzedają zabawki, nie dajcie się oszukać na "kamerku cyfrowu, tanio, Caonon, Panie, Canon..." ;)

Pisząc M1 masz na myśli Mediamarkt??
          Może napisz jaki aparat chcesz kupić, w MM niekomiecznie jest najtaniej !!
          • Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:12
            Gość portalu: JF74 napisał(a):
            > Pisząc M1 masz na myśli Mediamarkt??
            > Może napisz jaki aparat chcesz kupić, w MM niekomiecznie jest najtaniej !!

tak, ten sklep;)
            pochodziłam po paru innych, a zależy mi na jednym modelu kodaka
            róznica w cenie np.249zł...
            za to dokupię pamięć i jeszcze coś...

aha....od cyganów , co bardzo tanio maja nie kupuję;)
            • Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:22
              Napisz konkretnie jaki model kodaka i jaka cena Cię interesuje.... Może uda się znaleźć tanio :):)
              • Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:25
                wiesz, ale mnie interesuje na gwarancji....

bo domyślam się, że chcesz mi zaproponowac bez i po dość niskiej cenie?;)
                • Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:55
                  Tylko nowy, tylko z polską gwarancją i z normalnego sklepu.. Tylko może wiem gdzie poszukać ;) taniej...
                  • Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.08.05, 14:21
                    kodak DX7590
                    I co powiesz mi gdzie szukać?;)
                    • Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:49
                      Jaka cena Cię interesuje za tego Kodaka?
                      Może tak będzie prościej:
                      www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/3954
                      • Gość: JF74 i jeszcze dalej.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:54
                        Najtaniej w pixmanii, z przesyłką 1160,00; W Krakowie od ręki w firmie Apollo za 1410,00... Ale dalej nie wiem czy to dobre ceny ;)
                        Na Allegro, sprzedawca z Krakowa, możliwy odbiór osobisty za 1229,00 www.allegro.pl/show_item.php?item=59471057.

Pozdrawiam !! Udanych zakupów !!
                        • sheridana Re: i jeszcze dalej.... 12.08.05, 17:14
                          widzisz na te strony zaglądałam:)
                          ale róznie bywa ze sklepami internetowymi, z gwarancją itp.
                          i chyba po prostu nie mam jeszcze zaufania...

a i z Apollo i z Allegro wyobraz sobie, ze wychodzi drożej!
                          chociaż luknę sobie na te strony, jesli nie będzie nowej dostawy w M1

ale dzięki wielkie za chęć pomocy!;)
                          • Gość: JF74 A jak cena była w MM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:28
                            Szczerze to nie bardzo chce mi się wierzyć żeby w MM było taniej. A jeżeli widziałaś ten aparat w jakiejś promocyjnej gazetce MM i po promocyjnej cenie to zapomnij!! To jedna wielka lipa ! Pewnie były 3 sztuki i rozeszły się po znajomych. Niektóre ze sklepów internetowych mają oddziały fizyczne, np. apollo to normalna firma komputerowa. Co do gwarancji to jeżeli jest ona polska i tak jest relizowana przez producenta, więc ryzyko żadne. Zauważ, że nie proponuję jakiś wybitnie "okazyjnych" zakupów na aukcjach czy w necie ;) Pozdrawiam !!
                            • sheridana Re: A jak cena była w MM? 14.08.05, 13:56
                              1200 zł
                              nie w gazetce, tam akurat nie było reklamy tego modelu
                              miałam go w rękach;)
                              ale jak ktoś za długo się zastanawia...to takie efekty

zauważyłam, i rozważam;)
                              dzięki:)
                              • Gość: JF74 Allegro 1229,00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:09
                                www.allegro.pl/show_item.php?item=59471057
                                polska gwarancja, odbiór osobisty, cena 1229,00

Swojądrogą to widziałem dzisiaj ten aparat w Empki za ponad 1600 polskich złotych ;)
        • Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:09
          dzięki za pomoc...
          już lecę....

no ręce czasem opadają....
      • Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:17
        Gość portalu: Jack napisał(a):

> prezentydlaciebie@vp.pl
        aparat za 100???????????????dzieki, nie skorzytam;)
        • Gość: Andy Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.netcontrol.pl 12.08.05, 22:58
          A jest taka fotobasia na Allegro.Dosycz czesto ma kilka stowek taniej niz w
          sklepie. Transakcje i sprzet ok.!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka