Gość: sharka IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.08.05, 13:52 chciałam kupić w M1, ale włsnie sprzedali;/ szukałam w innych sklepach i widzę duże różnice w cenach ... gdzie jeszcze oprócz M1 kupię taniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jack Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.tosa.pl 11.08.05, 13:22 prezentydlaciebie@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.netcontrol.pl 11.08.05, 15:48 Od czasu do czasu przed kerfurem na Witosa pojawia sie kilku cyganow. Nagabuja kazdego na zakup aparatow, kamer itp. Pewnie tanio maja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:07 Na Cyganów uwaga !! Sprzedają zabawki, nie dajcie się oszukać na "kamerku cyfrowu, tanio, Caonon, Panie, Canon..." ;) Pisząc M1 masz na myśli Mediamarkt?? Może napisz jaki aparat chcesz kupić, w MM niekomiecznie jest najtaniej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:12 Gość portalu: JF74 napisał(a): > Pisząc M1 masz na myśli Mediamarkt?? > Może napisz jaki aparat chcesz kupić, w MM niekomiecznie jest najtaniej !! tak, ten sklep;) pochodziłam po paru innych, a zależy mi na jednym modelu kodaka róznica w cenie np.249zł... za to dokupię pamięć i jeszcze coś... aha....od cyganów , co bardzo tanio maja nie kupuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:22 Napisz konkretnie jaki model kodaka i jaka cena Cię interesuje.... Może uda się znaleźć tanio :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:25 wiesz, ale mnie interesuje na gwarancji.... bo domyślam się, że chcesz mi zaproponowac bez i po dość niskiej cenie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:55 Tylko nowy, tylko z polską gwarancją i z normalnego sklepu.. Tylko może wiem gdzie poszukać ;) taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.08.05, 14:21 kodak DX7590 I co powiesz mi gdzie szukać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:49 Jaka cena Cię interesuje za tego Kodaka? Może tak będzie prościej: www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/3954 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 i jeszcze dalej.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:54 Najtaniej w pixmanii, z przesyłką 1160,00; W Krakowie od ręki w firmie Apollo za 1410,00... Ale dalej nie wiem czy to dobre ceny ;) Na Allegro, sprzedawca z Krakowa, możliwy odbiór osobisty za 1229,00 www.allegro.pl/show_item.php?item=59471057. Pozdrawiam !! Udanych zakupów !! Odpowiedz Link Zgłoś
sheridana Re: i jeszcze dalej.... 12.08.05, 17:14 widzisz na te strony zaglądałam:) ale róznie bywa ze sklepami internetowymi, z gwarancją itp. i chyba po prostu nie mam jeszcze zaufania... a i z Apollo i z Allegro wyobraz sobie, ze wychodzi drożej! chociaż luknę sobie na te strony, jesli nie będzie nowej dostawy w M1 ale dzięki wielkie za chęć pomocy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 A jak cena była w MM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:28 Szczerze to nie bardzo chce mi się wierzyć żeby w MM było taniej. A jeżeli widziałaś ten aparat w jakiejś promocyjnej gazetce MM i po promocyjnej cenie to zapomnij!! To jedna wielka lipa ! Pewnie były 3 sztuki i rozeszły się po znajomych. Niektóre ze sklepów internetowych mają oddziały fizyczne, np. apollo to normalna firma komputerowa. Co do gwarancji to jeżeli jest ona polska i tak jest relizowana przez producenta, więc ryzyko żadne. Zauważ, że nie proponuję jakiś wybitnie "okazyjnych" zakupów na aukcjach czy w necie ;) Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
sheridana Re: A jak cena była w MM? 14.08.05, 13:56 1200 zł nie w gazetce, tam akurat nie było reklamy tego modelu miałam go w rękach;) ale jak ktoś za długo się zastanawia...to takie efekty zauważyłam, i rozważam;) dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JF74 Allegro 1229,00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:09 www.allegro.pl/show_item.php?item=59471057 polska gwarancja, odbiór osobisty, cena 1229,00 Swojądrogą to widziałem dzisiaj ten aparat w Empki za ponad 1600 polskich złotych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:09 dzięki za pomoc... już lecę.... no ręce czasem opadają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharka Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.05, 23:17 Gość portalu: Jack napisał(a): > prezentydlaciebie@vp.pl aparat za 100???????????????dzieki, nie skorzytam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: tańsze aparaty cyfrowe IP: *.netcontrol.pl 12.08.05, 22:58 A jest taka fotobasia na Allegro.Dosycz czesto ma kilka stowek taniej niz w sklepie. Transakcje i sprzet ok.! Odpowiedz Link Zgłoś