wij.paszczak 07.08.05, 19:59 ...prośba...pożycz mi kangura...płacę jak za prezydenta...w środę oddam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:02 a z prezydentem to on idzie dzisiaj na kolację Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:04 ..kurna..szkoda..przydałby się...daj chociaż namiary na fabrykę kangurów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:08 czy Ty go z kimś nie pomyliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:12 ...interesuje mnie model de luxe z serii enduro 6000... ten z odkurzaczem,wspomaganiem torb(co za słowo) i wystrojem na ludowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:16 takie coś chyba właśnie po niego zajechało Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:19 ...nie boisz sie go samego puszczać na noc?...wróci ze śladami szminki i pachnacy kobiecymi perfumami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:22 człowieku, wiesz jaka tam będzie obstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:25 No nie wiem...ja tam byłbym zazdrosny...jeszcze pozna kogoś...potem będą jakies telefony,wieczorne wyjścia nie wiadomo gdzie...obserwuj go.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:35 a co ja mam go obserwować, to jest wolny kangur w wolnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:40 ..ja bym go jednak krócej trzymał....jeszcze go ktoś zmolestuje...tylu psychologów i się kręci po ulicach...a kangur jest sam...i taki delikatny i bezbronny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:44 bezbronny, pogięło Cię?! odkąd blokresi i kobole wynieśli się z płaczem, to ludzie chcą go zrobić radnym dzielinicy Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:52 Łał...nie wiedziałem...taki kangur to skarb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:59 niby tak, ale przez tę popularność to mu trochę odbija, poza tym TVN nam żyć nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 21:03 o sępy medialne!...że też nie potrafią uszanować prywatności...skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 10:38 to jeszcze nic, pewne środowiska domagają się lustracji kangura Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kangura się nie pożycza 08.08.05, 11:33 wróciłem se ja z urlopu - oczywiście zasłużonego - i czytam , i oczom nie wierze!!!! Zgroza!!! Wysługujecie się biednym zwierzątkiem jakby rzeczą jakąś!! A Ono myślęce jest. I Ono, zwierzątko, pewnie dobrze przeszkolone, i nadałoby się na P.Prezydenta wszystkich Polaków. Jak poradziło z blokersami to i z Maciarewiczem i innym Alfredowiczem Miodowiczem sobie pewnie da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 13:57 pewnie, jak ma karnisz w łapach to jest nie do pokonania! ale do polityki, to raczej nie - do izby niższej jest za wysoki, a do wyższej za niski Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kangura się nie pożycza 08.08.05, 14:00 Karnisz szturmowy? czy pancerny? Bo z pancernym to każdem se da rade.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 14:08 a czterej pancerni i kangur? Odpowiedz Link Zgłoś