Dodaj do ulubionych

Do Norka...

07.08.05, 19:59
...prośba...pożycz mi kangura...płacę jak za prezydenta...w środę oddam..
Obserwuj wątek
    • Gość: norek kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:02
      a z prezydentem to on idzie dzisiaj na kolację
      • wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:04
        ..kurna..szkoda..przydałby się...daj chociaż namiary na fabrykę kangurów...
        • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:08
          czy Ty go z kimś nie pomyliłeś?
          • wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:12
            ...interesuje mnie model de luxe z serii enduro 6000... ten z
            odkurzaczem,wspomaganiem torb(co za słowo) i wystrojem na ludowo...
            • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:16
              takie coś chyba właśnie po niego zajechało
              • wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:19
                ...nie boisz sie go samego puszczać na noc?...wróci ze śladami szminki i
                pachnacy kobiecymi perfumami...
                • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:22
                  człowieku, wiesz jaka tam będzie obstawa!
                  • wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:25
                    No nie wiem...ja tam byłbym zazdrosny...jeszcze pozna kogoś...potem będą jakies
                    telefony,wieczorne wyjścia nie wiadomo gdzie...obserwuj go..
                    • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:35
                      a co ja mam go obserwować, to jest wolny kangur w wolnym kraju!
                      • wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:40
                        ..ja bym go jednak krócej trzymał....jeszcze go ktoś zmolestuje...tylu
                        psychologów i się kręci po ulicach...a kangur jest sam...i taki delikatny i
                        bezbronny...
                        • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:44
                          bezbronny, pogięło Cię?! odkąd blokresi i kobole wynieśli się z płaczem, to
                          ludzie chcą go zrobić radnym dzielinicy
                          • wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 20:52
                            Łał...nie wiedziałem...taki kangur to skarb...
                            • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 20:59
                              niby tak, ale przez tę popularność to mu trochę odbija, poza tym TVN nam żyć
                              nie daje
                              • wij.paszczak Re: kangura się nie pożycza 07.08.05, 21:03
                                o sępy medialne!...że też nie potrafią uszanować prywatności...skandal
                                • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 10:38
                                  to jeszcze nic, pewne środowiska domagają się lustracji kangura
                                  • skks Re: kangura się nie pożycza 08.08.05, 11:33
                                    wróciłem se ja z urlopu - oczywiście zasłużonego - i czytam , i oczom nie
                                    wierze!!!!
                                    Zgroza!!!
                                    Wysługujecie się biednym zwierzątkiem jakby rzeczą jakąś!! A Ono myślęce jest.
                                    I Ono, zwierzątko, pewnie dobrze przeszkolone, i nadałoby się na P.Prezydenta
                                    wszystkich Polaków. Jak poradziło z blokersami to i z Maciarewiczem i innym
                                    Alfredowiczem Miodowiczem sobie pewnie da radę.
                                    • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 13:57
                                      pewnie, jak ma karnisz w łapach to jest nie do pokonania!
                                      ale do polityki, to raczej nie - do izby niższej jest za wysoki, a do wyższej
                                      za niski
                                      • skks Re: kangura się nie pożycza 08.08.05, 14:00
                                        Karnisz szturmowy? czy pancerny?
                                        Bo z pancernym to każdem se da rade....
                                        • Gość: norek Re: kangura się nie pożycza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 14:08
                                          a czterej pancerni i kangur?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka