Gość: norek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 15:38 naprawdę, tak oni gadają, piszą i drukują o wczorajszej wygranej tyskiego z ateńskim, na pierwszych stronach, ciekawe co wykombinują jak zdobędziemy puchar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek Re: u bram raju! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 20:02 pismaki!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: u bram raju! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:04 w czynie to one nie są biegłe, za to okrutnie uczone w piśmie no i mocne w paluchach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: u bram raju! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:12 - Panie doktorze, swędzi mnie między palcami. - Którymi? - Między dużym u lewej nogi, a małym u prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek policz se IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:20 z kangurem, szwagrem i kanapą mamy 11 Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: policz se 10.08.05, 21:21 Przednie i tylne też liczysz? Czy tylko lewe i prawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: policz se IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:24 noga to noga, niemniej stołowe wyłączamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: policz se IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:30 tak, ale tylko kanapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: policz se IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:35 rosła i rosła, nie było rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: policz se IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:46 nie było tak źle, znieczuliliśmy ją miejscowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: policz se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:27 nie wiem dokładnie co to było, ale chyba skuteczne, bo tylko trochę się podarła... jednakowoż z jej nogami to ogólnie nie było dobrze, lewa przednia zgniła, tylną coś zeżarło, a prawe niebezpiecznie napuchły i zrobiło się przegięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek chyba wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:50 jakby tyskie wygrało puchar, to by było „wniebowzięcie” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: chyba wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:05 czyli "z korkami do nieba" uwaga, wszelkie prawa zastrzeżone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek pułapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:19 No tak, ale między stanem obecnym (bramy raju), a ewentualnym pucharem (wniebowzięciem) jest jeszcze sporo etapów pośrednich. Jak te biedne redaktory z tego wybrną? Odpowiedz Link Zgłoś