Gość: uczennica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 10:32 Czy ktoś ma jakieś informacje, kiedy i gdzie rozpoczyna się rok szkolny w V LO właśnie? Pozdrawiam wszystkich uczniów tejże szkoły:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:46 chyba o 10.00 w kosciele sw. Anny mszą a potem o 11.00 w szkole, chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM_VLO Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:33 Witam wszystkich uczniów VLO. Chciałem się dowiedzieć, czy prawdą jest,że pierwszoklasiści piszą test "językowy" pierwszego września? Zostawcie swoje numery GG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.chello.pl 15.08.05, 09:34 Tak. Pierwsego dnia jest test. Ja miałam rano rozpoczęcie roku a o drugiej test z angielskiego. A rozpoczęcie też nie dla wszystkich klas było o tej samej godzinie. Połowa klas pierwszych miała rano przed mszą a druga o jedenastej po mszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM_VLO Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 10:04 A jaki jest stopień trudności tego testu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v@da Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:17 Bardzo wysoki. Jesli jeszcze sie nie uczysz, to nie masz szans. Skresla cie z listy uczniow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:11 W pisaniu tych testow chodzi o to bys byl w grupie odpowiadajacej Twojemu poziomowi wiedzy z danego jezyka. Jesli napiszesz slabo, to jestes w grupie nizszej. Jesli napiszesz na 0 pkt, to jestes w grupie poczatkujacej. Nikt nikogo nie skresla. Jesli test wyda Ci sie trudny, to nie martw sie, bo moze sie okazac ze byl trudny dla wszystkich, a i tak bedziesz w najwyzszej grupie. Pozdrawiam i powodzonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.chello.pl 15.08.05, 19:32 Rzeczywiście dośc wysoki, żałowałam bo napisałam dobrze jestem w grupie gdzie angielski jest na wysokim poziomie.Niektórzy specjalnie pisali gorzej aby być w słabszych grupach.Nie wiem co lepsze więcej się uczyć czy postawić na naukę już znanego materiału , będzie łatwiej.Opinie są rózne.Mnie zżarła ambicja i wybrałam to pierwsze. Wszystko zależy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.citynet.pl 15.08.05, 19:45 ten test nie byl wcale taki trudny a w ogole to mozna bylo strzelac. moze i w tym roku bedzie podobnie :) a co do rozpoczecia to nie wiem kiedy jest i sie tym nie interesuje bo sobie przedluzam wakacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v@da Do Goscia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:41 A Ty wiesz, inteligencie z V, co to jest ironia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:20 wiem, tyle ze pierwszaczki moga nie wiedziec :) i sie przestraszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabcia Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:44 początek roku w VLO jest 1.09. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:23 Msza jest o 10 w Kościele sw. Anny. a testy sa 2 września. A tak w ogole do jakiej klasy idziesz? Ja jestem w F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:54 Właśnie, moi rodzice też przynieśli z zebrania informację, że testy są 2. a nie 1. września... A z jakimi klasami F jedzie na integracyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:18 To, ze napisali, ze 2 wrzesnia nie oznacza, ze tak bedzie naprawde. Bo w tych testach chodzi raczej o to, bys podszedl do nich "z marszu". W zeszlym roku te testy mialy byc "w pierwszym tygodniu wrzesnia" i wszyscy byli zaskoczeni, kiedy sie dowiedzieli ze 1 wrzesnia musza pisac :) Jesli sobie nie bedziesz radzic w jakiejs grupie to mozna sie przepisac do nizszej - teoretycznie na 100%, a praktycznie nie wiem - na pewno latwiej do nizszej sie przepisac niz do wyzszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:33 Klasa F jedzie z klasami A i B albo C, nie pamietam dokładnie. Uczennico w której jestes klasie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: POCZĄTEK ROKU W VLO W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:36 jestem w B:) Odpowiedz Link Zgłoś