Gość: man IP: 195.150.76.* 16.08.05, 22:24 Małopolska wchodzi w dobrym stylu w branżę motoryzacyjną. Chyba region ma przed sobą dobrą gospodarczą przyszłość. Ktoś ma jakieś inne dobre wiadomości dla Małopolski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: awer dobra wiadomosc IP: *.cdprojekt.pl 17.08.05, 11:31 ano dobra wiadomoscia moze byc to, ze chodza slucy, iz volvo sie przymieza do fabryki autobusow w polsce. no i oczywiscie budowa walcowni za 1,15mld PLN w nowej hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściel Re: Podpisanie umów na budowę fabryki ciężarówek IP: *.umk / *.um.krakow.pl 17.08.05, 12:00 "W umowie w władzami województwa uzyskali gwarancje ceny 1200 zł za ar - podobnie jak za pozostałe 60 hektarów, które przejmą kooperanci bawarskiego koncernu. " żeby było jasne nie wszyscy sie zgodzili na taką śmieszną cenę ja mam tam kawałek ziemi i nie sprzedam go za takie śmieszne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonite Re: Podpisanie umów na budowę fabryki ciężarówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:42 W tym rejonie to dobra cena, ja sam nie dał bym więcej. W tym rejonie można kupić działki pięknie położone za 1500 zł ar i to uzbrojona. Ale u nas w kraju panuje moda, iż jeśli skupuje się duży obszar ziemi pod inwestycje to winduje się cene gruntu prawie jak w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś