Gość: gwiazdka IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 22.08.05, 16:20 pracowal ktos z was w tej sieci restauracji fast food?? jesli tak to napiszcie cos na ten temat, i oczywiscie jakie sa zarobki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek Re: praca w McDonald`s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:16 coś mi się wydaje, że zarobki takie, jak to ich żarcie, ale może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: praca w McDonald`s 22.08.05, 17:20 i podobno trzba miec mocna psychike ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek kto prosił bułę?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:49 tak, o niebo mocniejszą niż panie w mlecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: kto prosił bułę?! IP: *.broker.com.pl 22.08.05, 19:02 Robota jest ciezka... Okolo 500 zl na miesiac(3/4 etatu), na caly etat wychodzi kolo 7, 8 stow. Trzeba nan stop pracowac, bo inaczej mozna byc narazonym a krzyki kierownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kto prosił bułę?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:06 nie chcę cię podpuszczać, ale jakby mnie tyle placili, to bym im pluł do frytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jUzek wUzek Ja pracowałem. Na zapleczu "odświeżaliśmy" wędliny IP: *.chello.pl 22.08.05, 20:20 stare mieso do hamburgerów czyscilismy z zewnątrz szmatką i znowu nadawalo sie do jedzenia/ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
wxqc11h Re: Ja pracowałem. Na zapleczu "odświeżaliśmy" wę 23.08.05, 08:11 to może sobie mózg tą szmatką przetrzyj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Ja pracowałem. Na zapleczu "odświeżaliśmy" wę IP: *.net.autocom.pl 23.08.05, 08:19 kuzynka tam pracuje.Rzeczywiście przzerąbane, nawet usiąść na chwile nie można chyba że na klopie bo tam kamery CHYBA :0 NIE ZAMONTOWANE HIHI.SERIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jUzek wUzek moge ciebie przeczyscic ta szmatką, szmatko... IP: *.chello.pl 23.08.05, 10:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: praca w McDonald`s IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 23.08.05, 10:34 to moze macie pomysly gdzie student moze sobie jeszcze dorobic?? Odpowiedz Link Zgłoś