Dodaj do ulubionych

najgorszy developer.....to???

IP: *.access.as9105.com 23.08.05, 09:01
z mojej strony salwator zwlekal rok z budowa bloków na ul pszona !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzka Re: najgorszy developer.....to??? IP: *.bci.net.pl / *.kkibci.pl 29.08.05, 07:50
      Wawel-Service!!!!!!!!!!!!!!! okropni oszuści!!!!
      • Gość: Lizz Re: najgorszy developer.....to??? IP: 217.96.22.* 29.08.05, 08:47
        Wawel Service - oszuści i matacze. Zdecydowanie najgorszy developer!
    • Gość: magda Re: najgorszy developer.....to??? IP: *.access.as9105.com 05.09.05, 20:45
      up
      • przemkowa.b Re: najgorszy developer.....to??? 05.09.05, 21:44
        Salwator. Cieszę się, że się nie skusiłam, bo bym 10 lat czekała na mieszkanie,
        sądząc po tempie, w jakim rośnie EkoPark. A pieniądze na niego brali od ludzi
        już od pocz. 2004. Skandal.
        A mój deweloper zbudował blok w ciągu kilku miesięcy od podpisania umowy, już
        tedy zresztą stał parter, co też na mnie podziałało.:)))
        • b_ws Re: najgorszy developer.....to??? 07.09.05, 15:09
          Mój typ to też SM Salwator. Prawie we wszystkich swoich inwestycjach dali ciała:
          Pilotów-Pszona - spóźnienie,
          EkoPark - spóźnienie,
          Chmieleniec - spóźnienie,
          Mehoffera w Warszawie - porażka na całej linii (spóźnienie i niezałatwiona
          sprawa z kanalizacją).

Nie wiem jak oni chcą te swoje Salwator Tower i Salwator CITY wybudować. Pewnie
          gotowe będą ok. 2015 roku...

No i dodatkowo całkowiecie lekceważący stosunek do inwestora związanego już umową.

Pzdr,
          B_WS
    • ruczaj.x miasto 08.09.05, 11:52
      miasto Kraków, ale koniecznie chcą pokazać, że i oni potrafią, szkoda, że za nasze pieniądze
      • Gość: sylwia Re: miasto IP: *.orange.pl 20.09.05, 23:39
        BUDREM, ta firma to skandal ,opóżnienia zawsze i wszedzie ,partactwo na całej
        lini, rok czasu po oddaniu budynków nie ma podjazdów ,drogi i chodnika , do
        bloku nadal wchodzimy po plytkach chodnikowych w błocie i kurzu
        skandal.odradzam BUDREM
    • Gość: rita26 Re: najgorszy developer.....to??? IP: *.orange.pl 24.09.05, 23:29
      budrem straszne opóznienia a ekipy murarzy znajduja na Kleparzu wsród lokalnych
      meneli i ukraincow,odradzam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka