Dodaj do ulubionych

"Złodzieje o świcie" - cd.

IP: *.autocom.pl 25.08.05, 21:20
No i gdzie ja teraz kupie Wyborcza za połowe ceny????
Obserwuj wątek
    • Gość: msn Brawo Policja!!! IP: 80.51.176.* 25.08.05, 21:48
      Oczywiście Policja woli ścigać i wlepiać mandaty groźnym złoczyńcom, którzy piją
      piwo w miejscu publicznym albo źle parkują samochody. Po co marnować czas i
      uganiać się za tak niegroźnymi typami jak złodzieje, złodzieje samochodów czy
      chłopcy którzy mają ochotę kogoś pobić do utraty przytomności.
      Jeszcze raz duże brawa!!!
      • sqwind Re: Brawo Policja!!! 25.08.05, 23:21
        A jak myślisz-za co te oblejmurki piją piwo-przyjdż na ulicę Mostową na
        Kazimierzu-dzień w dzień te same zakazane mordy od rana pompują w siebie
        wszelakie wynalazki za kasę ewidentnie pozyskaną z kradzieży złomu,odbiorników
        samochodowych czy gazet sprzed kiosków.Moim zdaniem policja powinna mieć nie
        tylko prawo poganiania tego typu elementu,ale też zadawania pytań skąd kasa na
        libację.Zagladnięcie im do mieszkań czy piwnic też mogłoby przynieść ciekawe
        odkrycia.
      • Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 27.08.05, 04:50
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Chłopaki z Lea c IP: *.autocom.pl 25.08.05, 22:06
      No to bedzie trzeba odwiedzić sasiędnie ulice
    • Gość: haha Re: "Złodzieje o świcie" - cd. IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 23:58
      Niedawno wlamano nam się do samochodu swieżo po umyciu auta i wyczyszczeniu
      tapicerku. Na desce rozdzielczej zostały ewidentne odciski palców. Na pewno nie
      nasze, bo auto bylo umyte.
      Na policji pan policjant powiedział, że mogą zdjąć odciski palców ale dopiero
      po 2 w nocy, bo daktylos.... czyli ten gościu, co jako jedyny w komisariacie na
      Szerokiej umie sciągać odciski, jest na morderstwie.
      No to pojechalismy do domu, policji nie zależy na niczym. I tak płaci mi PZU,
      nie będę czekać 18 godzin.
      • Gość: pete Re: "Złodzieje o świcie" - cd. IP: *.ceti.pl 26.08.05, 13:40
        policja..
        banda kolesi złodziejaszków, ruszają sie tylko gdy ktoś (dziennikarze )ich
        przycisną, a tak pełnia rolę urzędu statystycznego, odnotuja i umorzą. Wiem, co
        piszę , bo mnie też skradziono samochód i reakcja policji była taka sama, czytaj
        żadna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka