Gość: s IP: *.autocom.pl 25.08.05, 21:20 No i gdzie ja teraz kupie Wyborcza za połowe ceny???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: msn Brawo Policja!!! IP: 80.51.176.* 25.08.05, 21:48 Oczywiście Policja woli ścigać i wlepiać mandaty groźnym złoczyńcom, którzy piją piwo w miejscu publicznym albo źle parkują samochody. Po co marnować czas i uganiać się za tak niegroźnymi typami jak złodzieje, złodzieje samochodów czy chłopcy którzy mają ochotę kogoś pobić do utraty przytomności. Jeszcze raz duże brawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind Re: Brawo Policja!!! 25.08.05, 23:21 A jak myślisz-za co te oblejmurki piją piwo-przyjdż na ulicę Mostową na Kazimierzu-dzień w dzień te same zakazane mordy od rana pompują w siebie wszelakie wynalazki za kasę ewidentnie pozyskaną z kradzieży złomu,odbiorników samochodowych czy gazet sprzed kiosków.Moim zdaniem policja powinna mieć nie tylko prawo poganiania tego typu elementu,ale też zadawania pytań skąd kasa na libację.Zagladnięcie im do mieszkań czy piwnic też mogłoby przynieść ciekawe odkrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 27.08.05, 04:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopaki z Lea c IP: *.autocom.pl 25.08.05, 22:06 No to bedzie trzeba odwiedzić sasiędnie ulice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: "Złodzieje o świcie" - cd. IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 23:58 Niedawno wlamano nam się do samochodu swieżo po umyciu auta i wyczyszczeniu tapicerku. Na desce rozdzielczej zostały ewidentne odciski palców. Na pewno nie nasze, bo auto bylo umyte. Na policji pan policjant powiedział, że mogą zdjąć odciski palców ale dopiero po 2 w nocy, bo daktylos.... czyli ten gościu, co jako jedyny w komisariacie na Szerokiej umie sciągać odciski, jest na morderstwie. No to pojechalismy do domu, policji nie zależy na niczym. I tak płaci mi PZU, nie będę czekać 18 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: "Złodzieje o świcie" - cd. IP: *.ceti.pl 26.08.05, 13:40 policja.. banda kolesi złodziejaszków, ruszają sie tylko gdy ktoś (dziennikarze )ich przycisną, a tak pełnia rolę urzędu statystycznego, odnotuja i umorzą. Wiem, co piszę , bo mnie też skradziono samochód i reakcja policji była taka sama, czytaj żadna Odpowiedz Link Zgłoś