Dodaj do ulubionych

AE czy AGH pls pomożcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:22
Oj wiem ze takich tematow na forach jest pelno. Tylko chodzi o to ze zle
wybralem szkole srednia i jestem teraz bardziej ostrozny. Sprawa jest
następująca: dostałem się na Automatyke i Robotyke na AGH oraz na Informatyke
i Ekonometrie na AE. Nie wiem kompletnie co wybrać. Bardziej mnie interesuje
informatyka ale jestem sceptyczny co do AE gdyż jest to uczelnia ekonomiczna.
Rownież zastanawiam się jak będzie wyglądało znalezienie pracy. Bardzo prosze
o odpowirdź !!!!!
Pozdrawiam !!!
Obserwuj wątek
    • master_mcs Re: AE czy AGH pls pomożcie 29.08.05, 00:59
      Wybierz informatyke, skoro cie to interesuje.. Mysle ze z praca bedzie lepiej
      niz po robotyce, a ponadto zawsze mozesz probowac sie przepisac po I roku na
      porzadna infe na AGH czy UJ :)
    • Gość: DD Re: AE czy AGH pls pomożcie IP: *.citibank.com 29.08.05, 11:46
      automatyka na agh jest bardziej informatyczna niz informatyka na ae ;)
      • Gość: niezdecydowany Re: AE czy AGH pls pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:21
        Ale mi chodzi o Robotyke na IMiRze :/ dlatego mam taki dylemat..
        • Gość: DD Re: AE czy AGH pls pomożcie IP: *.citibank.com 29.08.05, 14:28
          aaa to zmienia stan rzeczy bo automatyka i robotyka na EAIiE a automatyka i
          robotyka na IMiR to 2 rozne swiaty... zdecydowanie AE w takim razie ;)
    • Gość: netka Re: AE czy AGH pls pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:16
      Hej :) No to rzeczywiscie masz problem... Za duzo Ci nie pomoge bo nie wiem nic
      o kierunku z AGH. Ja jestem na IV roku na AE.. na pewno czekaja Cie typowo
      ekonomiczne przedmioty. Nie sadze zeby duzo sie zmienilo w ciagu 3 lat, ale jak
      ja bylam na I roku to WSZYSTKIE KIERUNKI mialy te same przedmioty tj, matma,
      mikroekonomia, prawo,podstawy rachunkowosci, podst zarzadzania, podstawy
      informatyki itp. Potem program oczywiscie jest ustalany odrebnie pod kazdy
      kierunek, ale nie mniej jednak jakies ekon przedmioty zawsze sie przewijaja..
      Ale jesli chodzi o ich zaliczenie to nie ma problemu :) Pozdrawiam i zycze
      trafnej decyzji :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka