joseph.007 30.08.02, 10:50 Uprasza się, o nie składanie kondolencji. Podp: Jubilat (nie ten dom towarowy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldzios Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 10:56 Wszystkiego Najlepszego i Stu Lat na Forum!! A moje urodziny w poniedziałek. Tylko czy jest się z czego cieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 10:59 waldzios napisał: > A moje urodziny w poniedziałek. Tylko czy jest się z czego cieszyć? Jasne, że jest, bo im jesteśmy starsi, tym bardziej jesteśmy mądrzy i tym rzadziej mówią do nas "Ty gówniarzu (lub gówniaro), co ty wiesz o życiu!". Wzajemne wsiewo haroszewo na rabotie i w licznoż żizni, tudzież pociechy z (tu wpisać z czego oczekuje się pociechy)! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:06 joseph.007 napisał: > > > A moje urodziny w poniedziałek. Tylko czy jest się z czego cieszyć? > Jasne, że jest, bo im jesteśmy starsi, tym bardziej jesteśmy mądrzy i tym > rzadziej mówią do nas "Ty gówniarzu (lub gówniaro), co ty wiesz o życiu!". Pewnie, i jak siadamy w tramwaju to staruszki już nie stoją nam tak intensywnie nad głową i nie patrzą wyzywająco, co by im ustąpić miejsca. A czy urodziny jakieś specjalne połączone ze zmianą kodu (z 6 na 7) czy takie bardziej prozaiczne? W każdym razie wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:04 Wszystkiego najlepszego obu solenizantom. Odpowiedz Link Zgłoś
waldzios Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:07 tymon2 napisał: > Wszystkiego najlepszego obu solenizantom. Dzięki! Gwoli ścisłości: w poniedziałek bedę jubilatem, a solenizantem dopiero 5. maja. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:14 >Dzięki! Gwoli ścisłości: w poniedziałek bedę jubilatem, a solenizantem dopiero 5. maja. No to jak bym nie miał możliwości złożyć życzeń w maju to: składam Tobie życzenia z obu okazji Odpowiedz Link Zgłoś
waldzios Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:15 tymon2 napisał: > No to jak bym nie miał możliwości złożyć życzeń w maju to: > składam Tobie życzenia z obu okazji :-) To podwójne dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Jutro moje urodziny IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 11:02 wszystkiego najlepszego!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:05 no to Panowie wszystkiego co się szczęściem zwie.... piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:11 Kiedy bo właśnie jakby jakaś wrześniówka wypaliła, to może ja bym coś? Nie żeby jakieś specjalne urodziny, ale mam złe przeczucia, bo jeżeli będę dalej tak anielsko dobry, szlachetny, bosko piękny, kochający ludzkość i bezinteresownie uczynny jak dotychczas, to jak bum cyk cyk mnie w końcu ukrzyżują, a jak każą się domyślać biografie wielkich ludzi najpewniej zdarzy to mi się za dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
waldzios Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:13 joseph.007 napisał: > Kiedy bo właśnie jakby jakaś wrześniówka wypaliła, to może ja bym coś? Nie żeby > > jakieś specjalne urodziny, ale mam złe przeczucia, bo jeżeli będę dalej tak > anielsko dobry, szlachetny, bosko piękny, kochający ludzkość i bezinteresownie > uczynny jak dotychczas, to jak bum cyk cyk mnie w końcu ukrzyżują, a jak każą > się domyślać biografie wielkich ludzi najpewniej zdarzy to mi się za dwa lata. Ja mógłbym być ukrzyżowany 5 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:31 dołączam się do wszystkich powyższych życzeń i podpisuję obiema rękami i wszystkimi klawiszami :)))) b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Jutro moje urodziny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 11:46 hepi berzdej, chłopy z forum hepi berzdej tu juuuuuuuuuuu... :c) ps. to śpiewałem ja sam Odpowiedz Link Zgłoś
m.in mrmrmrmrmrmr 30.08.02, 11:56 mrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmr mrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmr mrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmr mrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmr to mruczałem ja, a to powyzej to wymruczane zyczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 11:59 Ja się też dołączam życząc wszystkiego najlepszego Wam, ujawnionym jubilatom. I oczywiście dużo prezentów i niespodzianek, bo jak wiadomo tego nigdy za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 12:05 Chlip, chlip, sieniespodziewałem serdeczności takich (bo mój wpis miał charakter w zasadzie pesymistyczny). Kolego Waldemarze, wzywam do wspólnych serdecznych podziękowań i podjęcia właściwych zobowiązań alkoholowych! Odpowiedz Link Zgłoś
waldzios Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 12:08 joseph.007 napisał: > Chlip, chlip, sieniespodziewałem serdeczności takich (bo mój wpis miał > charakter w zasadzie pesymistyczny). Kolego Waldemarze, wzywam do wspólnych > serdecznych podziękowań i podjęcia właściwych zobowiązań alkoholowych! Mnie też jest bardzo miło, dziekuję Wszytkim za fajne życzenia :-) Kolego Josephie.007, czy wybierasz się Waść na wrześniówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 12:22 waldzios napisał: czy wybierasz się Waść na wrześniówkę? a czy to ładnie tak wszystkie okazje opylać wrześniówką? Odpowiedz Link Zgłoś
waldzios Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 12:30 joseph.007 napisał: > Musowo :-))) :-) Może trza będzie w tygodniu postawić alkohol, a nie opędzać wszystko wrześniówką, jak słusznie zauważyła wodnik? Proponuje Impresję lub co innego na Kaziu, dzień w zasadzie obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 12:06 Drodzy Jubilaci, wszystkiego, co dla Was jest szczęściem, radości z każdego dnia i baaaaardzo wielu życzliwych ludzi wokoło! Odpowiedz Link Zgłoś
swing joseph! waldzios! 30.08.02, 12:33 Czas leci, nie ma rady więc czego Wam życzyć dobrego? Dystansu i humoru czyli... Wszystkiego uśmiechniętego! Odpowiedz Link Zgłoś
waldzios Re: joseph! waldzios! 30.08.02, 12:34 swing napisała: > > Czas leci, nie ma rady > więc czego Wam życzyć dobrego? > Dystansu i humoru czyli... > Wszystkiego uśmiechniętego! CMOK Swing :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: joseph! waldzios! 30.08.02, 12:39 waldzios napisał: > > > CMOK Swing :-) no no !!! uścisk dłoni by wystarczył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in luckystrike 30.08.02, 12:45 widzisz mój drogi, w realu walnął byś w morde a tu.... można tylko pokrzyczeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: luckystrike 30.08.02, 12:55 m.in napisał: > widzisz mój drogi, w realu walnął byś w morde a tu.... jaaaasne... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: luckystrike 30.08.02, 12:58 ale sieć się rozwija, pojawiają się ciągle nowe możliwości. może w nieodległej przyszłości .... chociaż prądem go... Odpowiedz Link Zgłoś
maagi6 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 12:51 Kondolencji nie skladam, ale wszystkiego dobrego - tak. Pamietaj: "starość nie radość, a młodość nie wiecznośc" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Jutro moje urodziny IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:10 DEZYDERAT. Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu - pamiętaj, jaki pokój może być w ciszy. Tak dalece, jak to jest możliwe, nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi. Prawdę swą głoś spokojnie i jasno. Słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, bo oni też mają swoją opowieść. Jeżeli porównujesz się z innymi, możesz stać się próżny i zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie. Ciesz się zarówno swoimi osiągnięciami jak i planami. Wykonuj z sercem swą pracę, jakkolwiek byłaby skromna, jest ona trwałą wartością w zmiennych kolejach losów. Zachowaj ostrożność w swoich przedsięwzięciach, świat bowiem pełen jest oszustwa. Lecz niech ci to nie przesłania prawdziwej cnoty - wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć: nie bądź cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa. Przyjmij pogodnie to co lata niosą, bez goryczy wyrzekając się przymiotów młodości. Rozwijaj siłę ducha, aby w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni, wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Obok zdrowej dyscypliny bądź łagodny dla siebie. Jesteś dzieckiem wszechświata, nie mniej niż gwiazdy i drzewa masz prawo być tutaj i czy jest to dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki, jaki być powinien. Tak więc bądź w pokoju z Bogiem, cokolwiek myślisz o jego istnieniu, czymkolwiek się zajmujesz i jakiekolwiek są twoje pragnienia: w zgiełku ulicznym, w zamęcie życia, zachowaj pokój ze swą duszą. Z całym swym zakłamaniem, znojem i rozwichrzonymi marzeniami ciągle jeszcze ten świat jest piękny. Bądź uważny, staraj się być szczęśliwym. *) Tekst napisany przez amerykańskiego poetę Maxa Ehrmanna. Zarejestrowany w Bibliotece Kongresu USA w 1927 roku. :-))))skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Jutro moje urodziny IP: *.kki.krakow.pl 30.08.02, 14:12 ja, ja, też wiec, ja prześle całuska ...................poleciał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 14:20 Niech nam żyje i dorasta Joseph.Bond ... nasz kolega (takie życzenia składalismy sobie zawsze w szkole) Dużo szczęścia i słodyczy kathy38 Ci życzy Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_4 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 14:21 I ja skromniutko dopisuje sie do zyczen dla Szanownych Jubilatów - spelnienia wszystkiego, o czym mysliczie i by Wasze dzieci {raczej nie wspolne ;-)}mialy szczesliwych, usmiechnietych, zdrowych, i bogatych Rodzicow {Ojcow}. Pozdrawiam Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 14:23 Joseph ! Prac przy najciekawszych krakowskich projektach Ci życzę . Obyś nie musiał za często wybierać między pieniędzmi Inwestora, a własną koncepcją . I awansu na pierwszego vice szefa u Twego słynnego szefa Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 14:25 I jeszcze zaszczytnego miejsca w centrum miasta w opakowaniu"UNIMIL mi panoramę Krakowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew I ja się do życzeń dołączam:)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: I ja się do życzeń dołączam:)) 30.08.02, 15:40 wszystkiego najlepszego :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thrawn01 Re: I ja się do życzeń dołączam:)) 30.08.02, 15:52 wszystkiego naj obu Jubilatom, koledze josephowi szczególnie awansu na vice szefa, jak szanowny przedmówca zuważył, życzę pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: I ja się do życzeń dołączam:)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 15:54 > wszystkiego najlepszego :)))))))))))) ja tez! na wrzesniowce siem napijem za Wasze zdrowe i pogodne zywota :D Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 15:52 Dziekuję wam kochani z całego serca swego i ze wszystkich myśli swoich. Jeden z kol. przedmówców miał słuszną rację, że nie można wszystkiego załatwić wrześniówkowo - to może by się coś udało w przyszłym tygodniu? Z tego co zauważyłem, forum niniejsze dobre jest w ostatniochwilowych improwizacjach. Coś wymyślę, słowo strażaka! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 16:52 joseph.007 napisał: > Dziekuję wam kochani z całego serca swego i ze wszystkich myśli swoich. Jeden z > > kol. przedmówców miał słuszną rację, że nie można wszystkiego załatwić > wrześniówkowo - to może by się coś udało w przyszłym tygodniu? Z tego co > zauważyłem, forum niniejsze dobre jest w ostatniochwilowych improwizacjach. Coś > > wymyślę, słowo strażaka! No to jeszcze ja dorzuce swoje 3 grosze:) Najlepszego zycze i bezlitosnie hucznego dnia urodzinowego. Zyczy cala organizacja:) MI-5 i MI-6 Ps. Czy impreza obejmuje przyjezdnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedy Re: Jutro moje urodziny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 16:06 A to moje najszczersze Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Jutro moje urodziny 30.08.02, 17:04 Wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, zadowolenia i świętego spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Jutro moje urodziny IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:56 Syćkiego Dobrego! dla jubilatów od mytyka Odpowiedz Link Zgłoś