Dodaj do ulubionych

aaaaaaale o co chodzi?

29.08.05, 13:22
niech mi prosię ktoś powie o co chodzi w tych ogłoszeniach:
"aaaaaaaby całodobowo tel. *******". no i dlaczego są to w rubrykach
towarzyskie? nie sądzę aaaaby jakiekolwiek towarzystwo było skore do imprez
codziennie całodobowo. przecież rano trzeba do pracy, do szkoły pójść. więc
co? nie myślą o konsekwencjach ciągłego balowania? rozumiem że mógłby się
pojawić anons typu: "towarzystwo na piątek wieczorem uprzejmie zaprasza na
wesołą zabawę tel. ********" - ale całodobowo? przesada...
Obserwuj wątek
    • Gość: norek aaaaaale nie we wszystkich gazetach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:43
      ...wyborcza to całe „towarzystwo” wywaliła już dawno, gorzej z dziennikiem
      jurajskim - jeszcze do niedawna z przodu były newsy, w środku faceci z zasadami
      i ks. maliński, a z tyłu „gorąca jola całodobowo” – jednak się chłopaki trochę
      zreflektowały i tę biedną gorącą jolę tak zakamuflowali, że nawet ciebie to
      zdezorientowało…
      • kapturak Re: aaaaaale nie we wszystkich gazetach 29.08.05, 14:10
        łożesz ty, co to za nowe sprawy? są towarzystwa mające nawet swe agencje które
        ogranizują wesołe wieczory, tylko dlaczego całodobowo, a nie np. zabawa
        towarszyska od 17.00 - do powiedzmy 21.00 tak aby przed 22.00 być już w domu...
        • Gość: norek Re: aaaaaale nie we wszystkich gazetach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:57
          nie można tak egoistycznie - a ci co pracują na zmiany, tacy na przykład
          hutnicy, motorniczy czy policjanci, to oni nie mają już prawa do życia
          towarzyskiego?!
          • kapturak Re: aaaaaale nie we wszystkich gazetach 29.08.05, 15:03
            ja wiem, wiem, że film dla drugiej zmiany i imprezy towarzyskie, ale nie
            wyobrażam sobie policmajstra co wraca zmęczony do domu po całonocnej służbie i
            ma ochotę na spotkanie towarzyskie. A hutnik i motorniczy? Toż to oni styrani
            do cna myślą bardziej o złożeniu głowy na miekkiej poduszce niźli o towarzyskim
            party. Bez przesady - nawołuję więc o troszki rozsądku: niech towarzyskie kluby
            i salony bawią się w dogodnej porze.
        • zeev Re: aaaaaale nie we wszystkich gazetach 29.08.05, 15:04
          przecież inaczej się nie da! bilet na nocny drogi i nie masz wyjścia jak wyjść
          o 21,no góra 22
          ja jednak myślę, że to nie o całodobowe imprezy chodzi, ale o co innego
          Aż strach że mogą Cię zmuszać do robienia tego całą dobę. Toż to gorsze niż
          kamieniołom!
          Ponieważ chodzi o wyzysk człowieka przez człowieka, więc musi to być zakazane.
          Zgłośmy to komuś
          • kapturak Re: aaaaaale nie we wszystkich gazetach 29.08.05, 15:10
            nic z tego nie rozumiem. na kazimierzu zeevie możesz siedzieć do rana w
            towarzyskiej atmosferze, ale nie w ciągu tygodnia...
            • zeev Re: aaaaaale nie we wszystkich gazetach 29.08.05, 15:18
              no ale kazimierz się nie wierci
              a ci od spraw całodobowych wiercą i się wiercą ponoć okrutnie
              w sumie to czyni różnicę
              • Gość: norek w sprawie różnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:40
                to wiem coś o tym - mój kangur, jak go coś gryzie, to tak się wierci, że szału
                można dostać!
                a innym razem, rzeczywiście, jest tak spokojny, jak nie przymierzając kazimierz
                we wtorek osiemnastego listopada….
                • mrug Re: w sprawie różnicy 29.08.05, 19:32
                  Ty wiesz, co się działo we wtorek osiemnastego listopada...?!
                  • Gość: norek Re: w sprawie różnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:02
                    no co?!
                    • mrug Re: w sprawie różnicy 29.08.05, 21:34
                      Nawet nie pytaj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka