Gość: norek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:03 kupię w rozsądnej cenie, może być używany… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frustrat Re: kaftan bezpieczeństwa 30.08.05, 10:13 Jak dalej tak będziesz robił to Cię ocenzuruje!!! A poza tym to jaki rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:15 XXL, kolor nie gra roli... i nie cenzuruj proszę, bo to o wyższej użyteczności kaftan chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kaftan bezpieczeństwa 30.08.05, 10:22 mam worek pokutny. Włosienica jak marzenie, doszujesz grube sznury i spełni zadanie. Mało używana, bez plam i dziur - tanio oddam w dobre ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:24 ale ja bym chciał bardziej taki markowy... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kaftan bezpieczeństwa 30.08.05, 10:26 Kurna!!! "no logo" to je to!!! Z postępem trza iść a nie markowe i markowe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:31 musi być markowy, bo tylko markowe są wystarczająco wytrzymałe... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: kaftan bezpieczeństwa 30.08.05, 10:35 nic z tego - mojego ci nie oddam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:40 mówi się trudno, a może jest gdzieś wypożyczalnia? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: kaftan bezpieczeństwa 30.08.05, 10:42 jest na rogu Wiślnej i Szewskiej, tylko że można wypożyczyć na miejscu. na wynos nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:45 to gdzieś w pobliżu redakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: kaftan bezpieczeństwa 30.08.05, 10:47 uj. wysypałem się na cacy. pardon. to nie była prawda z tą wypożyczalnią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:51 dobra, dobra...., tylko której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:57 której redakcji, bo tam jest parę... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: kaftan bezpieczeństwa 30.08.05, 11:25 stara siedziba jest tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Musieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:48 albo Wislną przedłużyć, albo Szewską skęcić, albo Rynek skasować. Nie pójdzie człowiek raz dziennie do Rynku - i zaraz skutki... całkowity brak orientacji. Co ja teraz zrobię, biedna Helenka? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Musieli 30.08.05, 10:49 Bo ta wypożyczalnia jest na rogu siennej i krupniczej Helenko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Musieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:01 na kazimierzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Musieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:40 to gołasiek ma już swoją ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
swing może... 30.08.05, 10:42 jakbyś dorzucił dyscyplinę gratis, to by się zdecydował... a co do no-logo, to fakt - teraz liczy się charakter i niepowtarzalność... włosienicą masowej produkcji na nikim wrażenia się nie zrobi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:11 charakter i niepowtarzalność owszem, też się liczą, ale w tym ciuchu najbardziej liczą się rękawy... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: może... 30.08.05, 13:16 Oj jesteś zbytnim tradycjonalistą. Włącz /pstryk/ wyobrażnię: Jak wsadzisz kangura do wora i obwiążesz sznurem to co? ruszy czymś? Chyba palcem w torbie ale i to nie napewno:))) Ale proszę bardzo. Ty nie molestuj kangura, nie uchodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:40 wtręt o molestowaniu pomijam z wyższością światowca, a kaftan nie jest dla kangura, tylko dla mnie, ostatnio czuję się jakoś mało bezpiecznie… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:51 Gość portalu: norek napisał(a): > ale ja bym chciał bardziej taki markowy... Maźniesz znaną "łyżwę", doszyjesz metkę z Tworek (pruszkowski pensjonat) i będziesz trendy jak ta lala, nikt wtedy ci nie podskoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norel Re: kaftan bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:20 dzięki, ale jemu od dawna nikt nie podskoczy i już przestało nas to rajcować, a odkąd zaczęliśmy paradować w takich czerwonych adidaskach na żółtej podeszwie, to wszystkie japiszony się za nami oglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek a młode kangurzyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:51 to od już od urodzenia mają w torbie taką specjalną kieszeń na komórę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek nadal aktualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:18 dobrze zapłacę! Odpowiedz Link Zgłoś