Dodaj do ulubionych

CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !!!!

30.08.05, 22:02
qurde - turlałem sie po podłodze i robiłem salta do tyłu jak to usłyszałem...

media.putfile.com/mandaryna2
ja pierdykam...
Obserwuj wątek
    • quatrinn Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 30.08.05, 22:14
      buhahahahahahaha :D zarypczaste naprawde... biedna z niej kobieta...oj
      biedna... hahahaha :DDD
    • skayo Rozesłałem tego linka do kliku fanklubów Mandaryny 30.08.05, 22:31
      ciekawe co odpiszą... :)))))))))))))))
      • Gość: xyz poprosimy jeszcze Dodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:42
        poprosimy jeszcze Dodę
        • Gość: DoDo Re: poprosimy jeszcze Dodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:21
          O i tu się mylisz. Doda świetnie śpiewa na zywo i nie raz to udowodniła. I to
          się dużo różni od Mandaryny a nawet od komputera mandaryny.
    • skayo haha - wysłałem do managera Mandaryny i... :))))) 30.08.05, 23:01
      Znalazłem w sieci kilka miejsc gdzie wartało wysłać ten offowy kawałek naszej czołowej polskiej piosenkarki dyskotekowej.

treść maila do pana managera mandarynki (siebor@musicart.pl)

temat: Ważne!
      Czy Mandarynka mogłaby zaśpiewać ten kawałek u nas? media.putfile.com/mandaryna2
      Pozdrawiam i czekam na info.

tego do admina na stronie główniej plastikowej marty wisniewskiej:

temat: nowy pomysł w sprawie stronki!
      zarzućcie ten kawałek - jest niezły, sporo osób uważa ze Marta powinna wydac go na swojej najblizszej plycie: media.putfile.com/mandaryna2

tego wysłałem do fanclubu blogowego na onecie:

"koniecznie posłuchaj offowego wykonania twojej ulubionej piosenkarki :) pozdroffka!"

tego na fan club na prv:

"niepublikowane kawałki mandarynki!"
    • Gość: jUzek wUzek popieram akcje - ja dotarłem do kacika fotek fanów IP: *.chello.pl 30.08.05, 23:06
      biedne dzieci :(

www.mandaryna.com/fanclub.htm
    • patefon Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 30.08.05, 23:17
      kiedys byl taki kawalek enrique iglesjasa no ale przy tym wymieka:-)
      • Gość: Jaaaaaaa Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:51
        A masz linka do Iglesjasa?? Podobno gdzies Doda jest ----> dajcie linka. A
        mandaryna GENIALNA!!!!!!!!!!!!
    • Gość: xxx Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:45
      Jak się komuś spodobało, to tu jest jeszcze jeden numer z tego koncertu:)
      tommyb.aonet.pl/mandaryna.mp3
      • nnike Upload też!! 31.08.05, 08:20
        Jeszcze jeden link z Mandaryną, gdyby któryś nie działał:
        rapidshare.de/
        A przy okazji, jest to darmowy serwer, na który można przesłać 50 MB
        jednorazowo, bez rejestrowania się i bez ograniczeń :)
        • nnike Jeszcze raz link ;) Upload też!! 31.08.05, 08:22
          rapidshare.de/files/4523108/mandaryna.mp3.html
    • izabella68 Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 31.08.05, 09:29
      to jest koszmar. Zalamalam sie.
      U nas kazdy spiewac moze raz lepiej raz gorzej....
      • Gość: MADZIA Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.05, 13:04
        KRETYNODA TAK SAMO SPIEWA NA ZYWO A NAWET GORZEJ ALE NIE PAMIETAM LINKA....ALE
        JAZDA!TAKICH MAMY NIESTETY W POLSCE MUZYKÓW!
    • trosia Mandaryna się tłumaczy... 31.08.05, 14:19
      muzyka.onet.pl/mr,1156450,wiadomosci.html
    • Gość: bebe_Kraków Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.autocom.pl 31.08.05, 15:13
      No! Może pójdzi po rozum do głowy - śpiew jest dla wybranych. Kto umie śpiewać -
      śpiewa, a nie udaje. Albo się śpiewa na żywo albo wogóle! ;))) buahahahaha ale
      się uśmiałam - a taką z siebie extra śpiewaczkę robi, czyżby
      pozazdrościła "złotej" kariery mężusiowi;) buahahaha oni obydwoje są siebie
      warci. Ciekawe co z dzieciaków wyrośnie - boję się pomysleć.
    • Gość: Jaaaaaa Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:02
      muzyka.interia.pl/info/infid/661828 czyli to jednak ona...
    • Gość: niewidzialam:( Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.chello.pl 31.08.05, 22:04
      A mnie nie chce się otworzyć, a szkoda bo chętnie bym się pośmiała:(
      • skayo Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 01.09.05, 12:06
        wejdz sobie na ktorys z innym linkow podawanych w tym poście, jest tam nawet cała wersja tego geniuszu wokalnego
    • cereusfoto Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 01.09.05, 12:17
      Po ilu drinkach była???
    • Gość: agunia Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:30
      mój mąż po wysłuchaniu mandaryna live stwierdził po raz pierwszy w życiu że ja
      ślicznie śpiewam..........dziękuje ci mandarynko że jestem leepsza od ciebie
    • skayo MICHAŁEK BRONI MANDARYNY... :))) czytaj linka 01.09.05, 16:04
      muzyka.onet.pl/mr,1157263,1,wiadomosci.html
      ja sie przyznaje na ochotnika - chce w gębe, będe mial pretekst zeby spowodowac aby kolor skory na gębie tej spiewajacej meskiej prostytutki byl w kolorze jego owłosienia. w koncu będzie to Samoobrona - nie? ;)
    • Gość: asd Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:56
      podobno walczy o bursztynowego słowika to dopiero KOMPROMITACJA FESTIWALU
      • Gość: _laf jak Jagna co pasla krowy-zupelnie tak samo IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.09.05, 23:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka