skayo 30.08.05, 22:02 qurde - turlałem sie po podłodze i robiłem salta do tyłu jak to usłyszałem... media.putfile.com/mandaryna2 ja pierdykam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quatrinn Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 30.08.05, 22:14 buhahahahahahaha :D zarypczaste naprawde... biedna z niej kobieta...oj biedna... hahahaha :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
skayo Rozesłałem tego linka do kliku fanklubów Mandaryny 30.08.05, 22:31 ciekawe co odpiszą... :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz poprosimy jeszcze Dodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:42 poprosimy jeszcze Dodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoDo Re: poprosimy jeszcze Dodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:21 O i tu się mylisz. Doda świetnie śpiewa na zywo i nie raz to udowodniła. I to się dużo różni od Mandaryny a nawet od komputera mandaryny. Odpowiedz Link Zgłoś
skayo haha - wysłałem do managera Mandaryny i... :))))) 30.08.05, 23:01 Znalazłem w sieci kilka miejsc gdzie wartało wysłać ten offowy kawałek naszej czołowej polskiej piosenkarki dyskotekowej. treść maila do pana managera mandarynki (siebor@musicart.pl) temat: Ważne! Czy Mandarynka mogłaby zaśpiewać ten kawałek u nas? media.putfile.com/mandaryna2 Pozdrawiam i czekam na info. tego do admina na stronie główniej plastikowej marty wisniewskiej: temat: nowy pomysł w sprawie stronki! zarzućcie ten kawałek - jest niezły, sporo osób uważa ze Marta powinna wydac go na swojej najblizszej plycie: media.putfile.com/mandaryna2 tego wysłałem do fanclubu blogowego na onecie: "koniecznie posłuchaj offowego wykonania twojej ulubionej piosenkarki :) pozdroffka!" tego na fan club na prv: "niepublikowane kawałki mandarynki!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jUzek wUzek popieram akcje - ja dotarłem do kacika fotek fanów IP: *.chello.pl 30.08.05, 23:06 biedne dzieci :( www.mandaryna.com/fanclub.htm Odpowiedz Link Zgłoś
patefon Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 30.08.05, 23:17 kiedys byl taki kawalek enrique iglesjasa no ale przy tym wymieka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaaaa Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:51 A masz linka do Iglesjasa?? Podobno gdzies Doda jest ----> dajcie linka. A mandaryna GENIALNA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:45 Jak się komuś spodobało, to tu jest jeszcze jeden numer z tego koncertu:) tommyb.aonet.pl/mandaryna.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Upload też!! 31.08.05, 08:20 Jeszcze jeden link z Mandaryną, gdyby któryś nie działał: rapidshare.de/ A przy okazji, jest to darmowy serwer, na który można przesłać 50 MB jednorazowo, bez rejestrowania się i bez ograniczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Jeszcze raz link ;) Upload też!! 31.08.05, 08:22 rapidshare.de/files/4523108/mandaryna.mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabella68 Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 31.08.05, 09:29 to jest koszmar. Zalamalam sie. U nas kazdy spiewac moze raz lepiej raz gorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIA Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 31.08.05, 13:04 KRETYNODA TAK SAMO SPIEWA NA ZYWO A NAWET GORZEJ ALE NIE PAMIETAM LINKA....ALE JAZDA!TAKICH MAMY NIESTETY W POLSCE MUZYKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Mandaryna się tłumaczy... 31.08.05, 14:19 muzyka.onet.pl/mr,1156450,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe_Kraków Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.autocom.pl 31.08.05, 15:13 No! Może pójdzi po rozum do głowy - śpiew jest dla wybranych. Kto umie śpiewać - śpiewa, a nie udaje. Albo się śpiewa na żywo albo wogóle! ;))) buahahahaha ale się uśmiałam - a taką z siebie extra śpiewaczkę robi, czyżby pozazdrościła "złotej" kariery mężusiowi;) buahahaha oni obydwoje są siebie warci. Ciekawe co z dzieciaków wyrośnie - boję się pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaaa Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:02 muzyka.interia.pl/info/infid/661828 czyli to jednak ona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewidzialam:( Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.chello.pl 31.08.05, 22:04 A mnie nie chce się otworzyć, a szkoda bo chętnie bym się pośmiała:( Odpowiedz Link Zgłoś
skayo Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 01.09.05, 12:06 wejdz sobie na ktorys z innym linkow podawanych w tym poście, jest tam nawet cała wersja tego geniuszu wokalnego Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! 01.09.05, 12:17 Po ilu drinkach była??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:30 mój mąż po wysłuchaniu mandaryna live stwierdził po raz pierwszy w życiu że ja ślicznie śpiewam..........dziękuje ci mandarynko że jestem leepsza od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
skayo MICHAŁEK BRONI MANDARYNY... :))) czytaj linka 01.09.05, 16:04 muzyka.onet.pl/mr,1157263,1,wiadomosci.html ja sie przyznaje na ochotnika - chce w gębe, będe mial pretekst zeby spowodowac aby kolor skory na gębie tej spiewajacej meskiej prostytutki byl w kolorze jego owłosienia. w koncu będzie to Samoobrona - nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: CAŁA PRAWDA O MANDARYNIE - sprawdźcie sami !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:56 podobno walczy o bursztynowego słowika to dopiero KOMPROMITACJA FESTIWALU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _laf jak Jagna co pasla krowy-zupelnie tak samo IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.09.05, 23:33 Odpowiedz Link Zgłoś