Dodaj do ulubionych

Bad Brains

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 23:47
Mam wielka prosbe do forumowiczow: czy ktos z Was lub Waszych milusinskich posiada jakies nagrania grupy Bad Brains na CD? Potrzebuje je na jutro, najpozniej na wtorek, z gory dziekuje za pomoc.

tomCrac
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: Bad Brains IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 01:16
      BAD BRAINS... ktokolwiek, pomozcie...
      • m.in Re: Bad Brains 02.09.02, 11:11
        przykro mi, tylko na taśmie :(
        • Gość: tomCrac Re: Bad Brains IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 13:07
          > przykro mi, tylko na taśmie :(

:((( dzisiaj o dziwo znalazlem w sklepie, tylko 75,99zl!!! :"(
          • m.in Re: Bad Brains 02.09.02, 13:23
            no to prawie darmo! bierz, nie zwlekaj :)))
            • luckystrike Re: Bad Brains 02.09.02, 13:29
              promocja?! chyba chcą wykończyć piratów:) no bo kto sobie
              przegra płytke i wyda 1,80 pln skoro dopłaci troszkę i ma
              oryginalną. ;-)
              • Gość: tomCrac Re: Bad Brains IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 13:31
                > promocja?! chyba chcą wykończyć piratów:) no bo kto sobie
                > przegra płytke i wyda 1,80 pln skoro dopłaci troszkę i ma
                > oryginalną. ;-)

co to sie na tym swiecie dzieje :)))))))))
                • m.in Re: Bad Brains 02.09.02, 13:36
                  a na amazon com sprawdzałeś?, fakt, ze moze nie na jutro ale powinno byc taniej
                  choć: "taniej być nie może" :))
                  • Gość: tomCrac Re: Bad Brains IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 13:46
                    > choć: "taniej być nie może" :))

nie?? to dlaczego na jakiejs zagranicznej stronce znalazlem plytki BB po $9,90 :)
                    • m.in Re: Bad Brains 02.09.02, 13:49
                      to parafraza,

tak własnie myślałem, że w sklepich internetowych jest lepiej
                      • Gość: tomCrac Re: Bad Brains IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:00
                        > tak własnie myślałem, że w sklepich internetowych jest lepiej

ale ja to musze miec na srode!!! :((( ehhh bede musial zastanowic sie nad innych prezentem 18-stkowym.. :)
          • Gość: kaio re: bad brains IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.09.02, 08:19
            Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> :((( dzisiaj o dziwo znalazlem w sklepie, tylko 75,99zl!!! :"(

o, jeszcze gdzieś się uchowało? która to płyta?
            • Gość: tomCrac Re: re: bad brains IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 10:07
              > o, jeszcze gdzieś się uchowało? która to płyta?

Bad Brains [EXPLICIT LYRICS]
              • Gość: kaio bad brains IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.09.02, 11:39
                jeśli rzeczywiście nie będziesz zainteresowany kupnem tej płyty, proszę powiedz
                gdzie to można dostać
                • Gość: tomCrac co na prezent...? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 11:43
                  > jeśli rzeczywiście nie będziesz zainteresowany kupnem tej płyty, proszę powiedz
                  > gdzie to można dostać

Nie ma sprawy, ale powiem wieczorem, bo jeszcze decyzja ostateczna nie zapadla i moze razem z kolega wysuplamy cos na ten szczytny cel :) Chyba, ze przekonasz mnie do innego prezentu na 18-stke (ja juz niestety swoja wene tworcza wyczerpalem) :(
                  • Gość: kaio Re: co na prezent...? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 03.09.02, 11:47
                    będzie trudno, to najlepsza płyta bb. powodzenia w supłaniu.
                    • Gość: tomCrac Re: co na prezent...? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 11:50
                      > będzie trudno, to najlepsza płyta bb. powodzenia w supłaniu.

hmmm to moze ja to na jakas aukcje dam i wierni fani tej muzyki przyniosa mi jakis zysk? ;))) nieeee, az taki 'przedsiebiorczy' nie bede :)
                • Gość: tomCrac gdzie :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 23:20
                  Tak jak obiecalem zdradzam teraz miejsce, gdzie uchowala sie ta pierwsza i zarazem bezcenna plyta Bad Brains. Music Corner, Rynek Glowny, 1 pietro (gdy wejdziesz po schodach, piewsza polka po lewej stronie, na prawo od przejscia do nastepnej sali, panuje tam niezly balagan, wiec radze szukac wytrwale) Kosztuje tylko 75,99zl, ale co to dla kolekcjonera! :) Mam nadzieje, ze jutro nie ustawi sie tam tlum ludzi rzadnych tego CD ;)))
                  • Gość: kaio dzieki n/txt IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.09.02, 08:22
                    • Gość: tomCrac do kaio :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 15:26
                      Jezeli to nie Ty byles tym wysokim gosciem w koszulce w kratke i adidasach dzisiaj w Music Cornerze (tak ok. 13) to chyba straciles szanse na kupno Bad Brains :))) Wpadlem tam na chwilke zerknac czy jeszcze plytka jest na swoim miejscu a tu patrze i wyzej opisany pan trzyma ja rekach z charakterystycznym blyskiem w oczach..
                      • m.in Re: do kaio :) 04.09.02, 15:35
                        a widział cenę? :)))
                        • Gość: tomCrac Re: do kaio :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 16:15
                          > a widział cenę? :)))

widzial mnie wpatrujacego sie w to cos co trzymal juz w rekach i blyskal na wszystkie strony oczami: "to ja ją mam! nie ty ha ha ha!" ;))) ja jednak mam nadzieje, ze to byl kaio :)
                      • Gość: kaio Re: do kaio :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.09.02, 17:25
                        czyli jednak kolejka ^_^
                        nie byłem dzisiaj w mieście. trudno bólu nie ma, nadal mam kasetę, choć kiedyś
                        jak poszła do ludzi to ciężko było odzyskać. no i jest amazon, ale na razie nie
                        mogę się zdecydować co jeszcze sobie zamówić, a jednej płyty sprowadzać nie
                        chcę.
                        • Gość: tomCrac Re: do kaio :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 17:29
                          > jak poszła do ludzi to ciężko było odzyskać. no i jest amazon, ale na razie nie
                          > mogę się zdecydować co jeszcze sobie zamówić, a jednej płyty sprowadzać nie
                          > chcę.

Proponuje porzadnie poszukac w polskich serwisach, nie pamietam gdzie dokladnie to bylo, ale wczoraj znalazlem ta sama plyte za ok 65zl (www.stereo.pl moze), a jak nie to poszukaj w google. Powodzenia
    • wh2 Re: Bad Brains 02.09.02, 18:30
      mozna by sciagnac mp3 i wypalic plytke + okladka na drukarce ale skoro to na
      prezent to takie rozwiazanie odpada =(
      • Gość: tomCrac Re: Bad Brains IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 18:41
        > ale skoro to na prezent to takie rozwiazanie odpada =(

Nie do konca odpada, ludzie sa wyrozumiali.. :) problem w tym, ze nigdzie nie moge tego znalezc :((( sciagnalem moze 4 mp3 z 19, ktore sa na plycie, ktora ta osobe interesuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka