Gość: IDOL IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.09.02, 20:19 na przesłuchanie do drugiej "IDola" w sobotę w Sofitelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: Czy ktoś wybiera się... 04.09.02, 20:21 Gość portalu: IDOL napisał(a): > na przesłuchanie do drugiej "IDola" w sobotę w Sofitelu? Jak będzie nabór do sztuki "Idiota" to się wybieram.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 20:37 Może razem z peteenem, krzychutem, skk-esem i kilkoma innymi. Trzy, cztery :)) Sołnecznij krug nieba wakrug eta risunek makciszki, nariesował on na listkie i podpisał w ugałkie !!!!!!!! Pust wsiegda budiet sonce pust wsiegda budiet nieba pust wsiegda budiet mama pust wsiegda budiet ja i razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Ja idę !!! 04.09.02, 20:44 musisz sam, bo pozostali się nie łapią wiekowo ( za starzy :c( ) ale dodam jeszcze: bywajet wsio na swietie charaszo w cziom dzieło srazu nie pajmiosz... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDOL Re: Ja idę !!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.09.02, 20:44 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Może razem z peteenem, krzychutem, skk-esem i kilkoma innymi. > Jeno pamietajcie o limicie wieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Ja idę !!! 04.09.02, 20:52 wypominasz mi ???!!! solówa ( u gonzalesa )... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:57 Gość portalu: IDOL napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > Może razem z peteenem, krzychutem, skk-esem i kilkoma innymi. > > > Jeno pamietajcie o limicie wieku!!! Ja się chyba jeszcze mieszczę? Ile trza mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 22:01 ekhm...chyba się NIE nadajesz...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 22:11 Gość portalu: mtq napisał(a): > ekhm...chyba się NIE nadajesz...:-) Przykry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 22:15 chyba że im wmówisz, że masz 25 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Ja idę !!! 04.09.02, 22:17 Gość portalu: mtq napisał(a): > chyba że im wmówisz, że masz 25 lat... to do 25 jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 22:17 Gość portalu: mtq napisał(a): > chyba że im wmówisz, że masz 25 lat... Jako kandydat do Idola informuję, że zapisy przyjmują do 28 lat (mam nadzieję że chodzi o rocznik a nie o konkretną datę). Cos chyba mtq nie ten program oglądałeś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 22:24 bo ani razu nie oglądałem, mówię co mi się obiło, w szkole, w zwiastunach tv... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Ja idę !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 22:28 Gość portalu: mtq napisał(a): > bo ani razu nie oglądałem, mówię co mi się obiło, w > szkole, w zwiastunach tv... Ze strony Idola: 1.Casting trwa dopóki ostatni uczestnik nie zostanie wysłuchany - wszyscy, którzy spełniają warunki - mają 16 a 28 lat oraz wysłali zgłoszeniowego SMS-a o treści Idol pod numer 7943 zostaną wysłuchani. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Zbigniew naszym IDOLEM 06.09.02, 15:00 nie załamuj się. dla nas nie jesteś za stary!!! mozesz zaśpiewać w niedziele na imprezie. napewno zostaniesz naszym idolem!!! tfu !!! JUZ JESTEŚ NASZYM IDOLEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Zbigniew naszym IDOLEM IP: 213.76.36.* 06.09.02, 15:10 luckystrike napisał: > nie załamuj się. dla nas nie jesteś za stary!!! mozesz > zaśpiewać w niedziele na imprezie. napewno zostaniesz > naszym idolem!!! tfu !!! JUZ JESTEŚ NASZYM IDOLEM!!! Że się tak niedyskretnie spytam słyszałeś nas jak śpiewamy po rusku na ostatnim spotkaniu w impresji? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Zbigniew naszym IDOLEM 06.09.02, 15:13 niestety(?) nie słyszałem i NIKT mi nie opowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Zbigniew naszym IDOLEM IP: 213.76.36.* 06.09.02, 15:15 luckystrike napisał: > niestety(?) nie słyszałem i NIKT mi nie opowiedział Ufff:))) Śpiewali jak zwykle ja, peteen, skks i krzychut inni trochę ciszej, przynajmniej ja nie słyszałem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Zbigniew naszym IDOLEM 06.09.02, 15:18 trzeba chyba wziąść spiewniki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Zbigniew naszym IDOLEM IP: 213.76.36.* 06.09.02, 15:20 luckystrike napisał: > trzeba chyba wziąść spiewniki;) A weź, ja co popularniejsze piosenki mam w głowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zbigniew naszym IDOLEM 06.09.02, 15:23 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > A weź, ja co popularniejsze piosenki mam w głowie:))) Tylko dlaczego po rosyjsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbycho Wodecki Re: Ja idę !!! IP: *.lublin.mm.pl 06.09.02, 15:13 Ja wybieram się. Może załapię się? Zaśpiewam np Pszczółkę Maję albo Izoldę. Albo nie, Chałupy będa jednak lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś