Gość: darek IP: *.ghnet.pl 09.09.05, 19:43 chciałbym skonktaktować się z kimś kto mieszka na Lea lub na StykuLea i spokojnej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veea Re: ulice Lea iSpokojna 10.09.05, 01:33 lea nie styka sie ze spokojną...niestety:)spokojna jest ślepa:) Veea Odpowiedz Link Zgłoś
gattta Re: ulice Lea iSpokojna 10.09.05, 01:40 ...taaaa, to podstęp zapewne.. coś na rodzaj słynnego "rogu Brackiej i Reformackiej"..;) Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: ulice Lea iSpokojna 10.09.05, 01:46 dobrze ze chociaz sąsiedztwo ulic jest..bo kiedy pewien pan raczył zapytac mnie jak dojść na skrzyżowanie szewskiej z floriańską..gdzie by to wypadło?:) he.. Veea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ulice Lea iSpokojna IP: *.ghnet.pl 10.09.05, 11:23 mieszkacie na Lea lub na Spokojnej? Odpowiedz Link Zgłoś
darino tak ! 10.09.05, 13:26 Mieszkam przy ulicy Juliusza Lea, a moja ciocia przy ulicy Spokojnej. I co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: tak ! IP: *.ghnet.pl 10.09.05, 18:26 na ulicy Lea, na przeciwko budynku stojącego na Lea jest miejsce na nowy budynek, narazie ono stoi puste. czy mieszkasz w sąsiedztwie, jeslitak to napisz aszkenazy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darino nowy apartamentowiec ? 11.09.05, 03:20 Niestety mieszkam trochę dalej - koło Kijowskiej. Chodzi ci o tę działkę koło placu, naprzeciw "Kefirka" ? Widziałem, że postawili już wczoraj tablicę z wizualizacją budynku ! Odpowiedz Link Zgłoś