emusia Re: Internet z UPC czy AUTOCOM 15.09.05, 17:17 mam z UPC i na początku było taniu, ale teraz płacę tyle, że głowa boli. Dlatego chyba zmienie na AUTOCOM. Koleżanka ma, nie narzeka, internet w ciągu 2 lat nie działała jej może w sumie 2 dni. Czyli tyle samo co UPC, a jest dużo taniej w AUTOCOMIE. Dlatego wydaje mi się, że lepszy AUTOCOM. Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny_krak Re: Internet z UPC czy AUTOCOM 15.09.05, 17:22 Nie wiem jak jest w UPC ale AUTOCOM ją limityna pobieranie i wysyłanie. Za 71 zł jest 8 GB a łącze niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0anna Re: Internet z UPC czy AUTOCOM IP: *.chello.pl 15.09.05, 20:46 rozwiąż umowę i podpisz nową Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny_krak Re: Internet z UPC czy AUTOCOM 16.09.05, 09:57 joanna widze ze ty jestes w upc. czy tez są w chello limity na pobieranie i wysylanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Highlander Re: Internet z UPC czy AUTOCOM IP: *.pl.abb.com / *.abb.pl 16.09.05, 14:14 ...a w Tarnowie za 50PLN/m-c masz dostep do kilku dzielonych łącz 2Mbit i siatke na światłowodach a nie na jakimś żenującym koncentryq... nie wspominając już o jakichś kretyńskich limitach..... Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny_krak Re: Internet z UPC czy AUTOCOM 16.09.05, 21:08 Więc widze że rewelacji nie ma w UPC. U mnie o tyle jest głupia sprawa że na os.1000-lecia jest jakiś dostawca , ale akurat w moim bloku nie ma jeszcze skrzynek. W związku z tym nie podepną internetu. Jestem zmuszony korzystać z AUTOCOM lub TP.sa, a tej pani to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0anna Re: Internet z UPC czy AUTOCOM IP: *.chello.pl 16.09.05, 17:34 w upc sa oczywiscie limity: pomoc.upc.com.pl/newsletter/new_doc/parametry_techniczne.pdf nie wiem jakie warunki oferuje Autocom ja za 1 mb place 79 zl brutto (2 m-ce gratis) z tym ze jest to pakiet z kablowka, bez kablowki jest drozej tutaj masz caly cennik: home.pol.chello.pl/upcmnfc/start/dost_p_do_Internetu/ predkosc faktycznie jest taka jak deklaruja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Highlander Re: Internet z UPC czy AUTOCOM IP: *.pl.abb.com / *.abb.pl 16.09.05, 14:17 a tak z ciekawosci to w jakich okolicach zamieszqjesz ? mam chello i zastanawiam sie nad zmiana na AUTOCOM wczoraj ok 1 mi wylaczyli siec łajdaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serfer szukam .... IP: *.surf.introweb.nl 16.09.05, 16:16 gdzie w Internecie mozna znalezc liste operatorow oferujacych lacze stale na terenie Krakowa.Chyba UPC i Autocom nie sa w Krakowie jedynymi .... Odpowiedz Link Zgłoś
rozalka2002 Re: szukam .... 16.09.05, 17:51 miasta.gazeta.pl/krakow/8,35801,1971957.html Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: szukam .... 16.09.05, 20:36 ja mam chello i nie jestem zadowolona. Przez miesiac nie mialam internetu, nie moglam sie doprosic, zeby ktos przyszedl i zobaczyl, co sie stalo. W koncu przeszlam sie do biuro obslugi klienta, gdzie mnie zbywano, az w koncu napisalam reklamacje i przyszedl facet, wymienil mi modem i dziala do dzis. Ale raz, ze musialam zaplacic za ten miesiac, kiedy internetu nie bylo, a dwa-tyle zdrowia mnie to kosztowalo. poza tym wg mnie chello jest drogie [mam razem z kablowka]-place okolo 120 zl miesiecznie, przy czym stawka sie waha!! Nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś