acur_ 08.09.02, 18:04 Czekam na wrażenia.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac Moje wrazenia ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 18:42 Wrazen co niemiara! Chcialbym na poczatku pochwalic Kube203 i siebie za punktualnosc :P ostatni forumowicze mieli ok. 45 min. spoznienia!!! (nie chce nikogo tutaj wymieniac Dreamlover'ko.. ;)) BTW jak wrocisz z tego spotkania napisz czy juz wiesz CO SIE U MNIE NIGDY NIE ZSUWA? :) Narazie spotkanie skonczylo sie dla Bluetab, Peteen'a, M.in'a, Zbigniewa i Luckystrike'a (on zniknal najwczesniej, jakies licho go wzielo do lasu i nie wrocil, a jego zona niezbyt sie tym przejela ;))) Teraz moje wrazenia: zimne piwo, pieczona kielbaska i karkowka, chleb, rodzinna atmosfera, siekierka Kuby203 i liczne kobiet grono.. czego chciec wiecej!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Moje wrazenia ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 19:09 noża mtq i jego samego z grilla... nie udało się! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 19:14 lubię te spotkania, podobają mi się moi znajomi forumowi, nareszcie jest sporo dziewczyn i to takich prawdziwych, z ikrą... gonzo musi mi fundnąć czyściciela obuwia ! aha, a było jakieś ognisko ??? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 19:53 No ładnie ładnie, to niektórzy pracują a Ojciec Dyrektor bawi na wrześniówce, i to ma być przykład dla pracowników ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 20:27 ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 08.09.02, 19:25 Qrcze. Myślałam, że będę pierwsza. Wielkie dzięki dla Swing i Luckystrike'a za podwiezienie pod sam domek. (obiecałam im za to piwko następnym razem) Na wrzesniówce to w ogóle byłam w szoku (wiecie tyle emocji), następnym razem się rozkręcę. Kurtyna spadła, nie ma żadnych tajemnic. Ale moim zdaniem to lepiej, że byłam. Zaczęłam sobie wyrzucać, że dopiero teraz. Bo przecież mogłam być od samego początku. Człowiek taki nieśmiały jest... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 19:29 > Na wrzesniówce to w ogóle byłam w szoku (wiecie tyle emocji) oj wiemy wiemy, jak ja pierwszy raz zobaczylem brac forumowa podobnie oniemialem :) > Zaczęłam sobie wyrzucać, że dopiero teraz. Bo przecież mogłam > być od samego początku. hmmm to od kiedy Ty nas szpiegujesz hę? ;) > Człowiek taki nieśmiały jest... ;)) Co ta AE robi z ludzmi?! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 08.09.02, 19:39 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > hmmm to od kiedy Ty nas szpiegujesz hę? ;) Tak gdzieś od stycznia... > Co ta AE robi z ludzmi?! :PPP Wiesz, to nie jest wina AE. To chyba uwarunkowania genetyczne. Moi rodzice nie należą to "stadnych" ludzi, lubią domowe ognisko i ja chyba też. ( bo inaczej skąd by się wzięła moja obecność na forum). Po rodzicach odziedziczyłam również początkową nieufność i stopniowe oswajanie się z ludźmi. Ale jak już kogoś polubię, to jestem wierna jak pies: pamiętam o urodzinach, imieninach, wysyłam kartki, pocztówki, listy. W każdym razie moi znajomi się nie skarżą. P.S. Podziękowania za Avril. Ściągnęłam całą płytkę. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 19:47 > Tak gdzieś od stycznia... o zesz w morde! forum slyszalo?! toz to zamach stanu... ciekawe ile jeszcze takich milych osobek nas szpieguje?? pokazac sie, ale juz! :) > P.S. Podziękowania za Avril. Ściągnęłam całą płytkę. ;)) A jednak ktos czyta moje wypociny o odkrywaniu, bardzo mi milo.. ale gadaj skad to sciagalas, bo ja za nic nie moge znalezc :( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 08.09.02, 20:01 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > A jednak ktos czyta moje wypociny o odkrywaniu, bardzo mi milo.. ale gadaj skad to sciagalas, bo ja za nic nie moge znalezc :( Odkąd padło AudioGalaxy ilość ściaganych przeze mnie piosenek się gwałtownie zmniejszyła. Ale znalazłam cuś dobrego, choć nieporównywalnego: download.com.com/3000-2166-10141574.html?tag=lst-0-18 W pięć minut cała płytka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 13:34 > Odkąd padło AudioGalaxy ilość ściaganych przeze mnie piosenek się gwałtownie > zmniejszyła. Ale znalazłam cuś dobrego, choć nieporównywalnego: morpheus > W pięć minut cała płytka. Polecam. Wlasnie sobie sciagnalem (niestety SDI to nie Chello, wiec troszke dluzej niz 5min :)! Kiedys mialem ten program, ale stara wersja jakos nie mogla sobie poradzic z tym, ze bylem za firewall'em :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 09.09.02, 13:37 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Wlasnie sobie sciagnalem No to teraz tylko nagrać, usiąść wygodnie w fotelu, pilocik do ręki i słuchać. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 13:48 > No to teraz tylko nagrać, usiąść wygodnie w fotelu, pilocik do ręki i > słuchać. ;)) a po co nagrywac? :) mam to szczescie, ze mojej siostrze znudzila sie wieza, wiec sobie ja zagarnalem, podlaczylem do komputera i wszystko ladnie slucham z mp3 :) Kojarzysz The Calling "Adrienne" to jest to co tygryski lubia najbardziej, przynajmniej te z kolczykiem w brwi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 09.09.02, 13:57 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > a po co nagrywac? :) Po to, żeby słuchać nie tylko w domciu ;)) > mam to szczescie, ze mojej siostrze znudzila sie wieza, wiec sobie ja > zagarnalem, podlaczylem do komputera i wszystko ladnie slucham z mp3 :) U mnie komputer jest u rodziców i tam też jest podłączony do wieży. Ja mam wieże troszkę starej daty i aż dziw bierze, że odczytuje płyty CD-R/RW. > Kojarzysz The Calling "Adrienne" to jest to co tygryski lubia najbardziej, > przynajmniej te z kolczykiem w brwi :)) Jeszcze nie kojarzę, ale za parę minutek kto wie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac The Calling IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 14:08 > Po to, żeby słuchać nie tylko w domciu ;)) Nastepnym razem mozemy urzadzic spotkanie forumowe przy muzyce! :)) > > Kojarzysz The Calling "Adrienne" to jest to co tygryski lubia najbardziej, > > przynajmniej te z kolczykiem w brwi :)) > Jeszcze nie kojarzę, ale za parę minutek kto wie ;)) czekam na wrazenia [ale nie powiesz mi chyba, ze nie kojarzysz "WherEver You Will Go" tego samego zespolu...] :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: The Calling 09.09.02, 14:13 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > ale nie powiesz mi chyba, ze nie kojarzysz "WherEver You Will Go" tego samego zespolu...] :) To już jest dawno nagrane. Co się uslyszy w radiu czy MTV i się spodoba to od razu jest na płytce. Aha! Jest jeszcze jeden aspekt nagrywania np. jak mp3 zajmują Ci 5 giga i ich liczba zwiększa się w postępie geometrycznym. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 09.09.02, 07:55 > Na wrzesniówce to w ogóle byłam w szoku (wiecie tyle emocji), następnym razem > się rozkręcę. Kurtyna spadła, nie ma żadnych tajemnic. Ale moim zdaniem to > lepiej, że byłam. Zaczęłam sobie wyrzucać, że dopiero teraz. Bo przecież mogłam > > być od samego początku. Człowiek taki nieśmiały jest... ;)) wiesz, że ja miałem podobne odczucia, ale tylko na początku. Teraz jednak, po zobaczeniu tylu fajnych ludzi w jednym miejscu też żałuję, że tak późno się włączyłem... Tak przy okazji to ja tez jestem po AE (ale nie b-f), za to teraz pracuję w branży. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 09.09.02, 08:14 gonzales napisał: > Tak przy okazji to ja tez jestem po AE (ale nie b-f), za to teraz pracuję w > branży. Mogę Ci tylko pogratulować, bo ja na pewno w zawodzie nie będę pracować. A jeżeli chodzi o Twoje miejsce pracy, to niedługo się wybieram założyć ROR-ka, bo bez niego nie wypłacą stypendium. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:46 :-)))) Ale i smutno mi się zrobiło:(, zapomniałem wiśniówki!!! I co to poprostu starość:( Ale spotkanko miłe, grzeczne!!!! spokojne, Aga tez zadowolona!! :-))) skks PS. Fafik wszystkich pozdrawia - szczególnie "Trapera"-lizaka:) Teraz śpi i mruczy mnie na kolanach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluetab70 Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.salwator.net 08.09.02, 20:50 Gość portalu: skks napisał(a): > :-)))) zapomniałem wiśniówki!!! > I co to poprostu starość:( to nie starość jeno za dużo masełka ;)) pozdrówka dla rudasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:52 Od lat tylko roślinne!!!! I nie pocieszej, wiem, żem stary jak Wierza Ratuszowa!!! A nawet jak tak nie wyglądam to psyche już nie to!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 08.09.02, 20:51 acur_ napisał: > Czekam na wrażenia.......... Fajnie było :))) Chyba psy forumowiczów najbardziej przypadły sobie do gustu (no, może dość jednostronnie) :))) Ehhh, jak to łatwo dzięki internetowi rodzi się miłość... Jakie to romantyczne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 20:53 Rudas przeżywa zaloty!!!:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 08.09.02, 21:07 Gość portalu: skks napisał(a): > Rudas przeżywa zaloty!!!:))) > :-))) skks Ale chyba nie jest mu bardzo smutno teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Gonzales dzieki! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:56 Gospodarzu Ty nasz! Przyjechal po nas, zawiozl na miejsce i jeszcze nie mial nic przeciwko, zeby mu troche trawska przypalic :)) Dziekuje w swoim i zapewne wszystkich uczestnikow imieniu! Ps. Tym samym chcialbym goraco pozdrowic kolejnego gospodarza, a raczej gospodyni :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Gonzales dzieki! 09.09.02, 08:21 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Gospodarzu Ty nasz! Przyjechal po nas, zawiozl na miejsce i jeszcze nie mial ni > c przeciwko, zeby mu troche trawska przypalic :)) Dziekuje w swoim i zapewne ws > zystkich uczestnikow imieniu! > nie ma sprawy, było mi baaaaaardzo miło gościć Was wszystkich, przepraszam szanowne gremium za prymitywne warunki, ale coż... taka impreza ma też swoje zalety. Niewątpliwie, cieszę się, że zobaczyłem wszystkich ludzi nie wirtualnie, ale w rzeczywistości. Teraz mam dziwne wrażenie, że znam się ze wszystkim od dawna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Gdzie sie podzial Zbigniew ? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:58 Czyzby zona za bardzo wziela sobie do serca to skromne spoznienie i potraktowala jakas kuchenna pala? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Gdzie sie podzial Zbigniew ? :) 08.09.02, 21:11 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Czyzby zona za bardzo wziela sobie do serca to skromne spoznienie i potraktowal > a jakas kuchenna pala? ;)) W każdym razie po Waszym odjeździe siekiera pozostała na miejscu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Gdzie sie podzial Zbigniew ? :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:13 ech, młodzieży, taż trzeba dziecko nakarmić ( starsze ), wykąpać ( młodsze ), żonie ze szczegółami opowiedzieć... to jak ma pisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Gdzie sie podzial Zbigniew ? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 21:18 > ech, młodzieży, taż trzeba dziecko nakarmić ( starsze ), wykąpać ( młodsze ), > żonie ze szczegółami opowiedzieć... to jak ma pisać ? Prosze mlodziezy nie zamydlac oczu i przyznac sie, ze w u Was w doma kobiety niepodzielnie sprawuja rzady ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Gdzie sie podzial Zbigniew ? :) 08.09.02, 23:34 potwierdzam: mężczyzna to głowa rodziny, a kobieta to szyja, która tą głową porusza... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Gdzie sie podzial Zbigniew ? :) Jestem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 17:48 Nie miałem wczoraj czasu pisać, ale jak zwykle było super:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek57 Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.09.02, 21:01 I nie mi ktoś powie, że modlitwą nic się nie wskura!!! No i jaka była pogoda? Czy piwsko i inne dary boże ktoś poświęcił i podziękował Pany za nie? le Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:11 ja sie przed każdym pyfem modliłem w duchu... i nie pozwalałem, żeby się psy pedal... znaczy lizały i dziekujemy za twoje zdrowaśki w intencji pogody :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac glosowanie.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 21:24 Pamietacie, zeby oddac glos na pewien watek i przysluzyc sie Krakowowi? Ja juz to zrobilem, a Ty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: glosowanie.. 08.09.02, 21:26 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Pamietacie, zeby oddac glos na pewien watek i przysluzyc sie Krakowowi? Ja juz > to zrobilem, a Ty? :) ja nie zaglosuje na tamtym watku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: glosowanie.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 21:29 Czy była Kati38 na spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: glosowanie.. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:04 byli w świetnej formie: kasia, andrzej i justynka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: glosowanie.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 21:29 > ja nie zaglosuje na tamtym watku.. Cos taki niemrawy m7? Nie chcesz sie przysluzyc forum, nie rozumiem Twoich decyzji, moze mi wytlumaczysz dlaczego robisz tak, a nie inaczej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: glosowanie.. 08.09.02, 21:33 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > ja nie zaglosuje na tamtym watku.. > > Cos taki niemrawy m7? depresja daje o sobie znac.... Nie chcesz sie przysluzyc forum, nie rozumiem Twoich decy > zji, moze mi wytlumaczysz dlaczego robisz tak, a nie inaczej.. hmm... to bardzo nielogiczne, wstydze sie tak przy wszystkich :)) jak chce usuniecia watku to wale bezposrednio do kogo trzeba, a nie tak 'bokiem'... watpie, czy redakcja krakowska w ogole zraca uwage na te glosy, moge sie oczywiscie mylic.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: glosowanie.. /ps 08.09.02, 21:56 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > > ja nie zaglosuje na tamtym watku.. > > > > Cos taki niemrawy m7? > > depresja daje o sobie znac.... > > Nie chcesz sie przysluzyc forum, nie rozumiem Twoich decy > > zji, moze mi wytlumaczysz dlaczego robisz tak, a nie inaczej.. > > hmm... to bardzo nielogiczne, wstydze sie tak przy > wszystkich :)) > > jak chce usuniecia watku to wale bezposrednio do kogo > trzeba, a nie tak 'bokiem'... watpie, czy redakcja krakowska > w ogole zraca uwage na te glosy, moge sie oczywiscie > mylic.. poza tym szkoda, zeby osla lawka miala ponad 1000 wpisow Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale o który wątek chodzi?? / no txt 09.09.02, 17:45 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=310461 Odpowiedz Link Zgłoś
yogy biedny fafik 09.09.02, 11:21 Po tych wszystkich przejściach, fafik ma teraz zatwardzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: skks!!!!! 09.09.02, 11:26 kathy38 napisała: > Twój Fafik zyskał wielbicielkę :-) moją córkę jakby ktoś myślał inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: skks!!!!! 09.09.02, 11:34 kathy38 napisała: > > Twój Fafik zyskał wielbicielkę :-) > > moją córkę jakby ktoś myślał inaczej... A czy przypadkiem sama nie chce takiego uroczego czworonoga? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: skks!!!!! 09.09.02, 11:35 dreamlover napisała: > A czy przypadkiem sama nie chce takiego uroczego czworonoga? No pewnie, że chce. Ma byc jamnik i ma byc rudy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: skks!!!!! 09.09.02, 11:38 no to masz przechlapane :)))) ale z tapera i fafika rudy jamnik nie wyjdzie, chocby nie wiem co :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: skks!!!!! 09.09.02, 11:39 kathy38 napisała: > No pewnie, że chce. Ma byc jamnik i ma byc rudy. No to nie ma nad czym się zastanawiać. Może znajdzie się gdzieś suczka i będziemy miec pierwsze forumowe małżeństwo? > pozdrawiam Ja również i to bardzo gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Było b. miło... 09.09.02, 11:43 ...dużo pyffa, psów, peteena, kiełbasy i pięknych kobiet. Gospodarz sympatyczny, na smieci nie narzekał, do miasta poodwoził i nosem nie kręcił, że nie spalono wszystkiego, co z takim wysiłkiem najpierw wyhodował, a później zrąbał. Czegóż więcej może chcieć od życia prawdziwy mężczyzna? Tylko powtórki! (kol. Niebieska, ahoj!) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 09.09.02, 16:12 wiśniówka? no, cóż - myślę, że będzie jeszcze lepsza za dwa tygodnie ;) a co do wrześniówki: pozdrawiam groźnego Fafika (który z pewnością napisał już doniesienie do prokuratury o napastowaniu seksualnym - i dobrze, niech ktoś wreszcie spacyfikuje tego mojego czarnego bandytę) równocześnie zwracam się do ojca duchowego tego forum - świątobliwego leszka, aby już dziś rozpoczął modły o bezchmurne niebo za dwa tygonie, bo nie możemy przecież zlekceważyć zaproszenia blue, zwłaszcza, że spotkania pod chmurką są fantastyczne! dzięki Gonzales, dzięki wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 20:54 Nie mam czasu czytać całego wątku, ale pewnikem żeście neźle porządzili.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jak tam, po wiśniówce....ee, tego, po wrześni 09.09.02, 20:55 Gość portalu: faciu napisał(a): > Nie mam czasu czytać całego wątku, ale pewnikem żeście neźle porządzili.. > :)) Faciu, trzeba bylo przygnac do nas ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś