Dodaj do ulubionych

Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorza ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:03
a mnie sie to ulotka podoba! jest inna. zacheca do dowiedzenia sie czegos
wiecej na teman kandydata KOSCHA!
mnie na tyle zachecila ze bede na niego glosowac!
Obserwuj wątek
    • Gość: troche_krytycznie Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:17
      Nie wiem, co takiego w tej kobiecie jest nielarowatego... Pan Mancewicz widać gasi światło za każdym "razem"... :/
      Nareszcie pojawił się ktoś, kto olał Szablon Identyfikacji Wizualnej i zaproponował coś innego.
    • Gość: ten_sam Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:17
      I ma niezla strone.
    • Gość: Michał Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: 213.241.90.* 21.09.05, 13:29
      Panie Stanisławie, dziewczyny w Krakowie są lepsze od Lary i to widac na tej
      ulotce, bbrawa dla jej autora!
      • Gość: kasia Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: 194.150.99.* 21.09.05, 14:00
        W zadnym wypadku kobieta na ulotce nie jest larowata!!! Mnie tez sie ona podoba-
        znak nowych czasow...
    • Gość: fan-Kosch Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:18
      No cóż p.Mancewicz- era jedynie słusznej kampani już za nami-czyż nie?-młodzież
      dostala wiatr i pędzi-niech Pan nie próbuje jej gonić.Młodzi-tak trzymać!
      • jmr21 Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz 22.09.05, 22:23
        W końcu sam Mancewicz ogłosił się STARYM PIERNIKIEM więc cóż się dziwić.
    • Gość: Autor Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:33
      Kiedy kandydat nie ma pojęcia o polityce i nie potrafi pzyciągnąć wyborców
      niczym na rzeczy reklamuje się jak zwykły produkt, ucieka się do płytkich
      instynktów - mam przy tym nadzieję, że nie wszyscy to kupią. Cyrk i bagno,
      władza to przecież świetny biznes. Na wybory na idę - nie chcę wybierać
      mniejszego zła. Pozdrawiam "fanów" Koscha i jemu podobnych.
      • Gość: Nowa Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.compower.pl 21.09.05, 16:49
        Brawo!!! Gratuluje niekonwencjonalnej kampanii. Zarówno ulotka jak i plakat są
        bardzo dobre. Ja już się przekonałam. Zagłosuje na rozKOSCHnego kandydata.
        Barwo młodość!!Oby więcej takich jak Pan.
        I jeszcze jedno do Autora: zanim zacznie pan puszcac puste słowa na wiatr
        proszę sprawdzić stronę pana Koscha - mimo młodego wieku jest tam całkiem
        niezły dorobek społeczno- polityczny.
    • Gość: wyborca Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:23
      Ja tez zaglosuje na Koscha
    • Gość: Autor Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:43
      Ej głupiutkie masy, nie będzie lepiej kiedy wybierzecie kandydata, który ma
      ulotki inne niż wszyscy (jemu owszem, będzie). Jaki znowu dorobek? To, że
      pojechał z młodzieżą za nasze pieniądze na Ukrainę po skserowany dyplom, który
      sam sobie wypełnił? BUAHAHAHAHAHAHA. Btw: za Koschem stoi jego ojciec, on sam
      jest z tej samej półki co Sebastian Florek. Znam go ze szkoły średniej :(.
      Dobrze, że PiS nie wygra, szkoda, że w ogóle ktoś wygra.
      • jmr21 Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz 22.09.05, 22:21
        A najbardziej Ci szkoda że nie wygra PD Twoja i Mancewicza ukochana partyjka
        różowych salonowców? Buahaaaaaaaaaaa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka