Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:03 a mnie sie to ulotka podoba! jest inna. zacheca do dowiedzenia sie czegos wiecej na teman kandydata KOSCHA! mnie na tyle zachecila ze bede na niego glosowac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: troche_krytycznie Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:17 Nie wiem, co takiego w tej kobiecie jest nielarowatego... Pan Mancewicz widać gasi światło za każdym "razem"... :/ Nareszcie pojawił się ktoś, kto olał Szablon Identyfikacji Wizualnej i zaproponował coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten_sam Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:17 I ma niezla strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: 213.241.90.* 21.09.05, 13:29 Panie Stanisławie, dziewczyny w Krakowie są lepsze od Lary i to widac na tej ulotce, bbrawa dla jej autora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: 194.150.99.* 21.09.05, 14:00 W zadnym wypadku kobieta na ulotce nie jest larowata!!! Mnie tez sie ona podoba- znak nowych czasow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan-Kosch Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:18 No cóż p.Mancewicz- era jedynie słusznej kampani już za nami-czyż nie?-młodzież dostala wiatr i pędzi-niech Pan nie próbuje jej gonić.Młodzi-tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz 22.09.05, 22:23 W końcu sam Mancewicz ogłosił się STARYM PIERNIKIEM więc cóż się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:33 Kiedy kandydat nie ma pojęcia o polityce i nie potrafi pzyciągnąć wyborców niczym na rzeczy reklamuje się jak zwykły produkt, ucieka się do płytkich instynktów - mam przy tym nadzieję, że nie wszyscy to kupią. Cyrk i bagno, władza to przecież świetny biznes. Na wybory na idę - nie chcę wybierać mniejszego zła. Pozdrawiam "fanów" Koscha i jemu podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.compower.pl 21.09.05, 16:49 Brawo!!! Gratuluje niekonwencjonalnej kampanii. Zarówno ulotka jak i plakat są bardzo dobre. Ja już się przekonałam. Zagłosuje na rozKOSCHnego kandydata. Barwo młodość!!Oby więcej takich jak Pan. I jeszcze jedno do Autora: zanim zacznie pan puszcac puste słowa na wiatr proszę sprawdzić stronę pana Koscha - mimo młodego wieku jest tam całkiem niezły dorobek społeczno- polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:23 Ja tez zaglosuje na Koscha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:43 Ej głupiutkie masy, nie będzie lepiej kiedy wybierzecie kandydata, który ma ulotki inne niż wszyscy (jemu owszem, będzie). Jaki znowu dorobek? To, że pojechał z młodzieżą za nasze pieniądze na Ukrainę po skserowany dyplom, który sam sobie wypełnił? BUAHAHAHAHAHAHA. Btw: za Koschem stoi jego ojciec, on sam jest z tej samej półki co Sebastian Florek. Znam go ze szkoły średniej :(. Dobrze, że PiS nie wygra, szkoda, że w ogóle ktoś wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Re: Ułuda rozkoszy. Mancewicz o ulotkach Grzegorz 22.09.05, 22:21 A najbardziej Ci szkoda że nie wygra PD Twoja i Mancewicza ukochana partyjka różowych salonowców? Buahaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś