Dodaj do ulubionych

harmonogramy na ksw

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:16
czy mozecie mi przetłumaczyć skróty na podstawie których stworzony jest
harmonogram zajec na ksw

plany.ksw.edu.pl/harmonogram.phtml
np. Plan Zajęć - TMD02/1 TM. dz. 02/03
jak znaleźc właściwe ???
Obserwuj wątek
    • Gość: syrenka Re: harmonogramy na ksw IP: 213.25.22.* 21.09.05, 11:51
      Zadzwoń i zapytaj w dziekanacie, w której jesteś grupie. Ewentualnie poproś o
      wyjaśnienie skrótu.
      • chocoolate Re: harmonogramy na ksw 21.09.05, 12:53
        mnie w ogole nie działają te harmonogramy - wyskakuje błąd pliku w internecie...
        :/ ja mam tylko taki problem?
        ps. na spotkaniu 3X pewnei dowiemy sie w ktorej grupie jestesmy.
        • Gość: :) jestescie na 1 roku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:03
          ja na prawie,rok pierwszy. mieli przyslac jakies rozklady zajec czy cos takiego
          a tu jeszcze nic..a jak u was?
          • Gość: Aga Re: jestescie na 1 roku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:25
            rozkładów zajęć nie przysyłają pocztą tylko dostajecie je w dziekanacie.
            • kalinka202 Re: jestescie na 1 roku?? 21.09.05, 14:35
              lub na stronie KSW ,a co do skrótu wyjaśnie na podstawie swoich "dziwnych "
              znaczków:TMD04/10 TM dz. 04/05
              TMD--->turystyka międzynarodwa, dzienne
              04---->to rok w którym przyszłeś do szkoły(chyba heheh)
              10----> to numer grupy do ktorej chodze
              TM i dz----> nie musze już tłumaczyć
              04/05----->to rok w którym przyszłam na studia :D , semestr 2004/2005
              chyba tak to idzie :D
              ----------------------------------------------------------------------------->
              ....PiEkŁo To PrZyWiLeJ sPeCjAlnY, zAsTrZeŻoNy DlA tYcH, kTóRzY gO bArDzO
              żĄdAli....
              • chocoolate Re: jestescie na 1 roku?? 21.09.05, 17:37
                wszyscy się wybierają na pierwszy rok:prawa. A jest ktoś kto wybrał inny
                kierunek ? :> pytam z ciekawości.
                • Gość: gibsonka Re: jestescie na 1 roku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:55
                  Ja wybrałam: Praca Socjalna
                  Pozdrawiam!!!
                  • jakaa Re: jestescie na 1 roku?? 24.09.05, 08:15
                    ja na pedagogice
          • Gość: justyna Re: jestescie na 1 roku?? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:52
            Ja też na prawie na 1 roku:) Jak narazie do mnie też nic nie doszło (wogóle nie
            wiedziałam że cos takiego maja przysłać) a gdy dzwoniłam pytać o podział na
            grupy, pani odpowiedziała że jeszcze nie podzielono kto w której i dowiemy sie
            wszystkiego 3,10. Podobno dzielili według daty rozmowy kwalifikacyjnej (nie
            nazwiska ani miejsce zamieszkania) :] a co do "spotkania integracyjnego" które
            napewno sie niedługo odbędzie- jeśli jesteś chętny/ chętna to daj znać gg
            2330127
            • Gość: :) Re: jestescie na 1 roku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 20:56
              wiecie co? za malo ludzi wie o tym spotkaniu..ale jak cos ustalicie to piszcie
              tutaj:)
              • Gość: justyna spotkanie!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:02
                hej! spotkajmy się wszyscy (tzn wszyscy chętni którzy zaczynają prawo lub
                cokolwiek innego na ksw;) na rynku w sobotę ok 18.30!!! pójdziemy do jakiejś
                knajpy, poznamy się, pogadamy :D:D zawsze raźniej zaczynać 1 rok akademicki w
                gronie znajomych osób;)) kto jest chętny????? piszcie!!!!!!!! musimy sie umówić
                gdzie się spotkamy ijak się poznamy!! a może ktoś ma pomysł na "znak
                rozponawczy":D heh PISZCIE!!!!!!!! wiem że jest już kilka chętnych osób ale
                chcemy żeby bylo nas duużo :) pozdr
                • Gość: justyna Re: spotkanie!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:23
                  zmiana dnia- nie sobota tylko niedziela;)
                  kto chętny niech wejdzie na watek "spotkanie organizacyjne ksw" tam bedzie
                  wiecej inf
    • Gość: :/ skad mam wiedziec w ktorej gr jestem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:09
      jestem na 1 roku prawa i z tego co wiem nie podawali jeszcze tych grup ale
      przeciez sa juz rozklady zajec rozpisane..ktos wie cos o tym??
      • Gość: dawidmcd Re: skad mam wiedziec w ktorej gr jestem?? IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 26.09.05, 11:26
        wiadomo tylko tyle ze 3go sie dowiemy heh
        • chocoolate Re: skad mam wiedziec w ktorej gr jestem?? 26.09.05, 14:40
          no to wiemy HEHEHEHEHEHEHEH
          • chocoolate Re: skad mam wiedziec w ktorej gr jestem?? 26.09.05, 17:08
            dobra opcja :D - pełna integracja :D
    • Gość: dawidmcd Re: harmonogramy na ksw IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 26.09.05, 15:26
      no to moze chodzmy gdzies na piwo w piatek lub w sobote :P
      • Gość: :) Re: harmonogramy na ksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:20
        jestem ZA :)
        • kalinka202 Akademik 27.09.05, 11:25
          gdzie bedziecie mieszkać....w akademiku , czy na mieszkaniu?
          -------------------------------------------------------------------------->
          żĄdAli....
          • Gość: :) Re: Akademik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:20
            w mieszkanku,a ty?
            • kalinka202 Re: Akademik 27.09.05, 14:11
              akademik
              --------------------------------------------------------------------------->
              żĄdAli....
              • Gość: dawidmcd Re: Akademik IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 27.09.05, 15:44
                ja w mieszkaniu a gdzie znajduje sie akademik?
                • chocoolate harmonogram 30.09.05, 22:44
                  a pierwszy rok dostanie plan w poniedziałek ? ??????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka