dreamlover Re: Good news!!! 16.09.02, 13:40 bluetab70 napisała: > wypogadza się... No to super! A wytrzyma do niedzieli?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Good news!!! 16.09.02, 13:57 musi wytrzymac długo bo jeszcze grzejników w domu nie mam! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Good news!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:58 Kup 3 durony i ustaw w trzech strategicznych miejscach mieszkania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Good news!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:10 To iMaca (nie mają wentylatorków) ok. 3000 zł www.apple.com.pl :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Good news!!! IP: *.cafetera.pl / *.tera.com.pl 16.09.02, 14:32 dreamlover napisała: > No to super! A wytrzyma do niedzieli?? ;)) W razie czego można jechać na rowerach wodnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Good news!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:34 i skuterach śnieznych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Good news!!! 16.09.02, 14:11 Yeah, really good news :))) żeby tak jeszcze wytrzymało, bo nie znoszę zimna a tu powiało i polało :( pozdrowionka !!! PS/ poszerzam moją propozycję: chciałbym pogadać na tematy budowlane... czy J.E. Małżonek będzie na imprezie??? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Good news!!! 16.09.02, 14:14 gonzales napisał: > chciałbym pogadać na tematy budowlane... Jeśli chodzi o tematy budowlane to radzę najpierw skoczyć na XX Targi Budownictwa w Krakowie (19-22 września) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Good news!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:21 Tam taka firma bywa czasem... po wystawcach poznasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Good news!!! 16.09.02, 14:29 > Jeśli chodzi o tematy budowlane to radzę najpierw skoczyć na XX Targi > Budownictwa w Krakowie (19-22 września) ;)) Nooooo please !!!!!!!!! tam nie będzie tylu fajnych ludzi co na imprezie u bluetab70. Ale pewnie i tak się tam wybiorę, jeśli (odpukać) pogoda nam nie dopisze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Good news!!! 16.09.02, 14:48 gonzales napisał: > Nooooo please !!!!!!!!! tam nie będzie tylu fajnych ludzi co na imprezie u > bluetab70. To jest jasne jak słońce, którego mam nadzieję nam nie zabraknie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Good news!!! 16.09.02, 14:30 bluetab70 napisała: > wypogadza się... blue... to nie jest temat odpowiedni do żartów... może lepiej, żebyś nie robiła ciepłolubom nadziei, że to długoterminowa tendencja; zresztą, czy tak blade i zmęczone słońce może podnieść słupek rtęci choć o parę stopni? wszyscy przyzwyczajajmy się raczej do myśli, że idzie zima, w końcu w Tatrach (jak doniosła prasa)_zalega_ pięciocentymetrowa warstwa śniegu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Good news!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:33 U nas (Salwator) Słoneczko rzuca płomykami na prawo i lewo (tak co pół minuty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Good news!!! 16.09.02, 14:58 swing napisała: > blue... to nie jest temat odpowiedni do żartów... zgadza się :))) zwłaszcza w perpektywie następnego weekendu i planów imprezowych > może lepiej, żebyś nie robiła ciepłolubom nadziei, że to długoterminowa > tendencja; zresztą, czy tak blade i zmęczone słońce może podnieść słupek rtęci > choć o parę stopni? > wszyscy przyzwyczajajmy się raczej do myśli, że idzie zima, w końcu w Tatrach > (jak doniosła prasa)_zalega_ pięciocentymetrowa warstwa śniegu! jako stary góral tak Wam pieknie rzekne, ze piersy śnieg gdziesi kajsi na halak to jest tak samiućko jak z dutkami bacy po wypłacie - z rania dutki som, a ku wiecorowi ni ma, hej !!! a w Tatrach to jeszcze nie ten śnieg zimowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Good news!!! 16.09.02, 16:16 www.internetia.pl/pogoda/?miasto=krakow&skala=C Tam macie prognozę na cały tydzień. ;) Słoneczka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Good news!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 16:29 to może i riksze się znajdą ?... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 all cuzamen do kupy ;) 16.09.02, 21:08 1. z prognozy wynika, że sobota-niedziela powinno być sucho, choć niekoniecznie ciepło 2. jeśli nie będzie jw., to trzeba będzie ustalić plan awaryjny (np. jakaś miła i pojemna knajpka, cobyśmy się pomieścili) 3. do Swing: sama jestem stworzenie ciepłolubne, więc mam nadzieję na conajmniej +16 C. 4. do Gonzalesa: JE małzonek mam nadzieję, że będzie (bo jak nie, to kto rozpali grilla?) 5. do Dreamlover i Gonzalesa: targi budowlane są OK (na Klimeckiego wystawa cały rok), też od tego zaczynaliśmy, ale prawdę mówiąc nie ma to jak pogadać z kimś, kto jest parę kroków do przodu ( i nie powtarzać tego, co tamten sp****). my mamy paru kumpli, którzy też się budują, i to właśnie ich doświadczenia okazały się bezcenne :) 6. do Peteena: jak srebrny szerszeń dzisiaj nie ugrzązł, to może i riksze przejadą :c)) 7. jeszcze do Gonzalesa: jestem pod wrażeniem znajomości języków obcych, a zwłaszcza...góralskiego ;) 8. do wszystkich: straszny tam jednak sajgon, ale nic to ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: all cuzamen do kupy ;) 16.09.02, 21:13 hmm.. w ktory to bedzie dzien? i o ktorej godzinie? bo szykuje sie druga impreza i wlasnie nie wiem, czy nie beda kolidowac :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: all cuzamen do kupy ;) 16.09.02, 21:22 niedziela 22.09 godzina do ustalenia, były propozycje, żeby koło południa :nie za późno i największa szansa na w miarę ciepło, no i żeby Luckystrike nie musiał od razu lecieć na piłkę kopaną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: all cuzamen do kupy ;) 16.09.02, 21:53 bluetab70 napisała: > 7. jeszcze do Gonzalesa: jestem pod wrażeniem znajomości języków obcych, a > zwłaszcza...góralskiego ;) Droga Bluetab. Podejrzewam, że łapię za słówka albo cos nie tak z moim poczuciem humoru, ale góralski to tez nasz język. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 trochę konkretów w sprawie rowerówki 17.09.02, 23:30 Hej! Jutro mnie cały dzionek nie ma w Kraku, a czasu zostało niewiele (no, chyba, że wymiękacie...;)), więc pasowałoby przejść do jakichś ustaleń :) 1. wszystko wskazuje na to, że grupę rowerową zorganizują Mtq do spółki z Dreamlover,(nieprawdaż?) 2. a grupę zroweryzowanych inaczej kilerzy M.in z Dżordżem M. i psem Traperem 3. dysponuję jednym grillem, przydałby się drugi (Swing?) 4. co z żarciem, piciem i innymi używkami? 5. kto NIE przyjeżdża rowerem? pzdr. Blu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 23:35 > 5. kto NIE przyjeżdża rowerem? JA ide lulac, do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki 18.09.02, 08:44 Ale macie fajnie w tym Krakówq :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 08:54 > Ale macie fajnie w tym Krakówq :( Wpadaj, a nie gadaj! :)) > Milego dnia/wieczora*. ------------- > *właściwe podkreślić Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki 18.09.02, 11:23 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Ale macie fajnie w tym Krakówq :( > > Wpadaj, a nie gadaj! :)) Mam zamiar wpaść i spróboać osiedlić się tam. Właśnie jestem w trakcie poszukiwań pracy (z mizernym jak na razie skutkiem) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki 18.09.02, 10:47 bluetab70 napisała: > Hej! > Jutro mnie cały dzionek nie ma w Kraku, a czasu zostało niewiele (no, chyba, że > > wymiękacie...;)), więc pasowałoby przejść do jakichś ustaleń :) > 1. wszystko wskazuje na to, że grupę rowerową zorganizują Mtq do spółki z > Dreamlover,(nieprawdaż?) > 2. a grupę zroweryzowanych inaczej kilerzy M.in z Dżordżem M. i psem Traperem > 3. dysponuję jednym grillem, przydałby się drugi (Swing?) > 4. co z żarciem, piciem i innymi używkami? wlasnie ? znowu zakupy? > 5. kto NIE przyjeżdża rowerem? ja, kto mnie podwiezie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki 18.09.02, 11:14 mikolaj7 napisał: > znowu zakupy? jesli znowu zaczniemy sie spotykac w jednym miejscu i zbiorczo łazic na zakupy to na czwarta nie dojedziemy :( > kto mnie podwiezie? :)) mpk, autobus linii 192, odjazdy spod Cracovii: 13,41; 13,59 mozna sie np. umówić na ten drugi dojazd do przystanku Olszanica Kapliczka (NA ŻĄDANIE!) czas przejazdu ok. 15 minut a potem spacerek :) pytanie: co w razie niepogody? może smajlej koło mostu debnickiego? tam jest grill... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:21 m.in napisał: > mikolaj7 napisał: > > znowu zakupy? > > jesli znowu zaczniemy sie spotykac w jednym miejscu i zbiorczo łazic na zakupy > to na czwarta nie dojedziemy :( > > > kto mnie podwiezie? :)) > > mpk, autobus linii 192, odjazdy spod Cracovii: 13,41; 13,59 > mozna sie np. umówić na ten drugi dojazd do przystanku Olszanica Kapliczka (NA > ŻĄDANIE!) czas przejazdu ok. 15 minut a potem spacerek :) > > pytanie: co w razie niepogody? może smajlej koło mostu debnickiego? tam jest > grill... taktaktak!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:22 bluetab70 napisała: > Hej! > Jutro mnie cały dzionek nie ma w Kraku, a czasu zostało niewiele (no, chyba, że > > wymiękacie...;)), więc pasowałoby przejść do jakichś ustaleń :) > 1. wszystko wskazuje na to, że grupę rowerową zorganizują Mtq do spółki z > Dreamlover,(nieprawdaż?) taktaktak!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki 18.09.02, 16:51 bluetab70 napisała: > czasu zostało niewiele (no, chyba, że wymiękacie...;)), więc pasowałoby przejść do jakichś ustaleń :) jak to "wymiękamy"? nie przestaszy nas byle przymrozek, ulewka, burza z piorunkami, huraganek czy tajfunik ;) a poważnie - jestem ciekawa, czy dobrze pamiętam, że coś na kształt budowy stoi na twojej działce, a jeśli tak, to czy nadaje się na przechowanie imprezy podczas chociaż małego deszczu? > grupę zroweryzowanych inaczej kilerzy M.in z Dżordżem M. i psem Traperem wolałabym, żeby pies tym razem miał zajęcia indywidualne - boję się, że mógłby zbyt poważnie potraktować polowanie na rowerzystów ;) zresztą, ci, którzy byli w mogilanach zrozumieją (i pewnie się ucieszą) > dysponuję jednym grillem, przydałby się drugi (Swing?) oczywiście, wrzucimy do auta > co z żarciem, piciem i innymi używkami? dostosujemy się do ustaleń zaakceptowanych przez demokratyczną większość, byleby zapadły do soboty > kto NIE przyjeżdża rowerem? ja i lucky, ogłaszam więc trzy miejsca do wzięcia w naszej małej, starej Corsie, tylko gdzie się u umawiamy i gdzie właściwie mamy się dostać (oprócz, że do olszanicy)? pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trochę konkretów w sprawie rowerówki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 21:42 > wolałabym, żeby pies tym razem miał zajęcia indywidualne - boję > się, że mógłby zbyt poważnie potraktować polowanie na rowerzystów ;) zresztą, > ci, którzy byli w mogilanach zrozumieją (i pewnie się ucieszą) chlip, chlip :(((( > ja i lucky, ogłaszam więc trzy miejsca do wzięcia w naszej małej, starej > Corsie, tylko gdzie się u umawiamy i gdzie właściwie mamy się dostać (oprócz, > że do olszanicy)? Nie wiem co, gdzie, jak i dlaczego, ale bede wygodny i zarezerwuje sobie miejsce w cieplutkiej i chroniacej od deszczu Corsie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 sprawy organizacyjne... 18.09.02, 19:37 przenosimy się na wątek Rowerówka :))) zapraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: sprawy organizacyjne... 18.09.02, 19:47 ktory to watek? co z jedzeniem? znowu jakies zakupy? na tej dzialce jest jakis domek, czy tak 'lyso' jak u gonzalesa? cos do siedzenia kazdy sobie bierze, czy jest tam taki sprzet w wiekszej ilosci? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: sprawy organizacyjne... 18.09.02, 19:59 wątek: Rowerówka - wątek oficjalny Odpowiedz Link Zgłoś