Gość: bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:42 Czy was też tak gnębi? Co mozecie o nim powiedzieć? Okazuje się, że zupełnie nie umiemy geografii a dst jest najlepszą oceną. Koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <wow> Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:12 ten facet uczy tez geografii?? przeciez to jakaś porażka a nie facet ciągle tylko mówi że źle traktujemy facetów i do wszystkiego ich zaganiamy normalnie porażka współczuje mnie uczy tylko PP i raczej nie gnębi tylko chce za duzo wiedzieć o naszym życiu prywatnym nie lubie go jescze raz współczuje <jestem z pierwszej klasy więc za dużo neui moge powiedzieć o nim> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.net.autocom.pl 05.10.05, 08:31 W 1 klasie miałam z nim tylko pp, yyyyy, a teraz też geografię!!!!!!!! Pytanie można przeżyć, ale najgorsze jest... przygotowywanie się! Dziwne? Wychodząc z lekcji nigdy nie wiem, o czym ona była, nie mam żadnych notatek, bo jego przeżyć, przeżyć i doświadczeń jego znajomych oraz znajomych znajomych przecież nie zapiszę. 5 można mieć, sama miałam na koniec roku xD Trzeba wiedzieć, co mówić, np. jak pyta o charakterystykę jakiejś instytucji, lepiej podać przykład. Nie lubię też, kiedy wierci dziurę w brzuchu w jakiejś sprawie :P Wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abswolwentka85 Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.citynet.pl 05.10.05, 10:47 mieszka chyba nadal na Kurdwanowie, na starej maturze byl dosc przyjemny i wykazywal chec pomocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo Re: geografia w X - pan Desperak IP: 194.242.52.* 05.10.05, 11:19 To może tylko tak na początku?? W każdym razie po lekcji faktycznie nie wiadomo co było. A jestem w klasie z poszerzona geografią; mam nadzieję, że bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: geografia w X - pan Desperak 05.10.05, 23:51 pan Desperak ma taki "system", że pierszaków zawsze "gnębi"; mnie też uczył geografi - przez 3 ost. lata;) w 1 klasie ciągle robił spr i kartkówki na dwie ocenki: jedna z mapy (było kserowanie;))) i jedna z tzw. "teorii" - właśnie...nigdy na 100% nie było wiadomo co mu wpadnie do głowy, żebyśmy mieli o tym napisać:) było ostr kucie państw całego świata, rzek, stolic itp itd. - bo z tego pytał;) - oczywiście wg swojej niepodważalnej skali, no i też zaznaczaliśmy różne miejsca na mapkach na spr (z pamięci!), więc pół atlasu (albo ściąga - jak kto woli;)) trzeba było obryć; potem było trochę lżej - referaty można było robić na ocenkę i mniej spr robił, a w trzeciej klasie było chyba najlepiej - choć i tak nie tak lekko;)) dziwny z niego gościu, czasem denerwujący, ale da się wytrzymać - on taki już jest;))) pozdro i nie dajcie się "zdesperować":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta111111 Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.sebastiana.ceti.pl 12.10.05, 16:11 Witam Jakiś czas temu skończyłam to liceum. Wtedy też geografii uczył Pan Desperak Miło mi czytac że nadal uczy. Pamiętam jak przez całe dwa miesiące wakacji uczyłam się stolic wszystkich państw na świecie. I musze wam powiedzieć ,że po 5 latach wciąż pamiętam:) i przydała mi się ta wiedza w wielu wypadkach. ta się tego człowieka polubić. P.S. Napewno byłby bardzo zdziwiony że teraz studiuję geografię:) Pozdrawiam wszystkich A tak przy okazji czy uczy tam może jeszcze p. Potępa (ang.), p. Samitowska (biol.)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:21 p.Potępa uczy, a co o niej sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta1111111 Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.sebastiana.ceti.pl 13.10.05, 13:25 Jeżeli o nia chodzi to mam same najgorsze wspomnienia. Może dlatego ,że nie przepadałam zaa ang. Nic większego niż 2 nie udało mi się u niej wyciągnąć. Ale na szczeście na maturze dostałam 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawne czasy Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:43 Samitowska została "usunięta"... , do czego przyczyniła się stara ropucha, q..., Filipczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.net.autocom.pl 12.10.05, 20:20 Jutro sprawdzian z mapy świata :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolventka_P Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:12 Tak, pan Desperak meczy w pierwszej klasie najbardziej, ale nie jest grozny, jesli tylko chodzi sie na lekcje i cokolwiek umie, u mniew klasie bylo 9 dziewczyn, a ze pan mial zwyczaj pytac tylko dziewczyny bylysmy pytane co lekcje:) ale po pewnym czasie mape znalam juz prawie "na wylot" i tak jak poprzedniczka pamietam stolice i miejca na zakamarkach swiata do dzis:) wspominam go bardzo milo.. choc wycisk czasem dawal... A jeszcze pytanko, czy uczy prof.Krystyna Wojcik?? nadal jest vice-dyrektorka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo Re: geografia w X - pan Desperak IP: 194.242.52.* 24.10.05, 07:25 Uczy, uczy - akurat mnie fizyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolventka Wojcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:23 Oh GOD!! wspolczuje, ja delikatnie mowiac bardzo zle ja wspominam:| nie widzialam ja od skonczenia liceum i mam nadzieje ze jej nie zobacze!! uprzykrzyla mi cale 4 lata liceum.. ehhh..na szczescie minione czasy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: geografia w X - pan Desperak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:09 Bardzo sprawiedliwy profesor lol. Pytamy trzy dziewczyny i jednego chłopaka. A w kalsie 3/4 to goscie lol Odpowiedz Link Zgłoś
ninaspi Re: geografia w X - pan Desperak 17.03.06, 00:31 Był moim wychowawcą i wpominam go bez sentymentu. Kawał piiiiiiiiiiiiii:))))) Odpowiedz Link Zgłoś