Gość: uczennica kl 2g Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 16:01 moja kolezanka postopila zle! a gazeta ukazala p.Widomska w zlym swietle! owszem nasza nauczycielka powiedziala co sadzi o Tusku, lecz wczesniej zostala o to przez nas zapytana! klamstwem jest tez ze byla mowa tylko o jednej partii! poza tym p.Widomska nie powiedziala ze mamy glosowac na Tuska! i ludzie zastanowcie sie co mowicie, nawet nie bylo was na tej lekcji wiec nie decydujcie czy powinni kogos wyrzucac! klasa 2g z Gimnazjum nr 23 jest z pania Widomska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica kl 2g jak bylo naprawde... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 16:17 moja kolezanka postapila zle! a gazeta ukazala p.Widomska w zlym swietle! owszem nasza nauczycielka powiedziala co sadzi o Tusku, lecz wczesniej zostala o to przez nas zapytana! klamstwem jest tez ze byla mowa tylko o jednej partii! poza tym p.Widomska nie powiedziala ze mamy glosowac na Tuska! i ludzie zastanowcie sie co mowicie, nawet nie bylo was na tej lekcji wiec nie decydujcie czy powinni kogos wyrzucac! klasa 2g z Gimnazjum nr 23 jest z pania Widomska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:10 Jestem uczniem tego Gimnazjum. Pani Widomska nigdy nie prowadziła agitacji. Jest to jeden z nielicznych nauczycieli który ma naprawde ogromny zasób wiedzy i umie go przekazać ale nie narzuca swoich poglądów innym ludziom. Znam P Widomską osobiście i często z nią dyskutuję. Ten nauczyciel skończył 3 fakultety na UJ i wykada na AR. Poyatzm dnia 10.10.2005 P Widomska dostala order z Ministerstwa Edukacji i podkreslam ze jest to najwyzsze wyruznienie. Uczennica KLASZ 2 chzba nie zdaje sobie sprawz z powagi sytuacji a pozatzm to czy ktos sprawdzil czy dziewczynka jest wiarzgodna a niechce poprostu uprzykrzy zycia nauczycielce za 1 z braku przygotowania? Jestem czlowiekiem ktorz za tym nauczycielem bedzie stal murem i uwarzam ze gazeta wyborcza staje sie kolorowym pisemkiem ktore szuka atrakcji zeby podniesc sprzedalnosc swej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen gim 23 to wina uczennicy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 16:16 ta uczennica zniszczyla juz w tamtym roku zycie jednego nauczyciela a teraz drugiego! czy nasi podagodzy powinni sie zaczac bac? to juz taka druga afera! (wtedy ta dziewczyna dopisywala oceny do dziennika) to ja powinni wyrzucic! lub ona powinna sama odejsc! jestesmy z Pania Widomska!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Z Rodzicami Re: to wina uczennicy IP: *.gw-rozdroze.lama.net.pl 15.10.05, 19:32 Pani Widomska jest jedynym nauczycielem, który potrafi podjąć dyskusję na każdy temat i nie boi się ostrych konfrontacji. Jest obiektywna i umie znależć "złoty środek" w wielu sprawach. Uczniowie darzą ją ogromnym zaufaniem. Lekcje historii prowadzone przez Panią Widomską nie mają sobie równych - zaangażowanie i rozległa wiedza Pani W. sprawia,że wszycy śledzą tok zajęć z zapartym tchem. Jedyny nauczyciel z G23, który tak wspaniale zjdnał sobie rzesze uczniów.Autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:20 Czy to jest komuna ze niewolno wyrazac swoich pogladow nawet gdy sa one zgodne z konstytucja? Wlasnie dzewczyna z klasy 2g zaprzecza temu co powiedziala w wywiadzie jej rowiesniczka z klasy. Czy oni plac za tego typu wywiady? P Widomska nie Propaguje ani nie propagowala zadnej partii politycznej. A nawet jesli uczen bz pztal nauczyciela o historie danej partii to nauczyciel ma klamac? Czy chcemy miec zaklamane i niedoinformowane spoleczenstwo czy oto chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen z gim23 Pani Widomska jest the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:06 P.Widomska to najlepsza nauczycielka w gimnazjum numer 23 !!!! Lekcje histori są bardzo interesujące a zarazem wesołe i sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2uczennice Z 2g to wcale nieprawda!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:45 Nie wiem co chciała osiągnąć O.N., bo pani Widomska wcale nas nie namawiała, tylko odpowiedziała na nasze pytanie. Nie wiem też czy O.N. chciała się dowartościować czy wywołać kolejny skandal jak w przypadku wpisywania ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica2g kłamstwo!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:55 O.N. chce skomprowitować kolejnego nauczyciela. Nie rozumiem jaki miała w tym cel, ale błagamy panią!!! Niech pani nas dalej uczy!!!Prosimy i przepraszamy w imieniu O.N. A gazeta wyborcza powinna dać sprostowanie do tego artykułu, a O.N osobiście przeprosić panią Widomską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.autocom.pl 12.10.05, 18:13 To nie pierwszy już wybryk Olgi i chyba jej tatuś wie o tym najlepiej,może więc powinien w pierwszym rzędzie skupić swoją uwagę na córce...Uważam,że bezpodstawne szkalowanie nauczyciela jest poprostu podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia rodzica Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:16 Pani Widomska jest wartosciowym nauczycielem, gdyż podejmuje tematy którymi są zainteresowani uczniowie. Takich nauczycieli należy cenić, a nie potępiać. Nauczyciel kształtuje młodego człowieka. Sami widzimy ile złego jest wokół nas, więc brońmy nauczycieli i wartości które przekazują. Znam szkołę od kilku lat jako rodzic. Jestem zadowolona z prowadzonej w niej edukacji. Rodzice uczennicy nie powinni szargać imienia szkoły na forum publicznym. Jeśli uważają, że jest zła to szkół na terenie Krakowa jest do wyboru, a klasa odpocznie sobie od licznych wybryków koleżanki.Rodzice powinni wnikliwie przeanalizować zachowanie dziecka i poświęcić mu więcej czasu, a nie szukać tanich sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana mama Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.autocom.pl 12.10.05, 18:29 Prawda jest taka rodzice Olgi N. wykorzystali fałszywe zwierzenia swojej córki gdyż szukają sensacji na artykuł do gazety w której oboje pracują. Szkoda że nie wykorzystali do napisania artykułu, afery jaka miała miejsce pół roku temu gdy ich zdemoralizowana córeczka wpisywała oceny do dziennika i terroryzowała innych uczniów w swojej szkole.Pozdrawiam Pania Widomską i wspólczuje jej że spotkała ja taka przykrość ze strony uczennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:08 ona mnie uczyla :) i czesto takie rzeczy gadala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim23 Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.05, 21:34 Bardzo mi przykro z powodu pani Widomskiej. Skoro w artykule zostalo wymienione jej nazwisko, sadze, ze uczciwie bedzie poznac nazwisko osoby, ktora dokonala tego czynu. jest to Olga Nowak. Czemu to zrobila? Czemu dorosli ludzie, a konkretnie jej tato pracujacy w redakcji gazety posluzyl sie takimi relacjami corki? Co oni mieli do nauczycielki, ktora miala z ta klasa dopiero jedna godzine? Jak latwo jest zniszczyc czlowieka! Ciekawe, jak postapi teraz Ölga i jej rodzice? Czy wiedza , co to jest uczciwosc?! W jaki sposob mozna wynagrodzic czlowiekowi taka krzywde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciółka OLGI! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 20.10.05, 22:35 Jakbyście zauwarzyli to paru innych ludzi napisało że Widomska mówiła na ich lekcjach również bzdury!!! Ja wierze Oldze i wiem że nie kłamała, bo niby po co miałaby to robic?? uwarzam że klasa Olgi jest płytka skoro wiedzą jak bylo na lekcji najezdzaja na Olge, powinniście przemyśleć to wszystko, jeśli komus coś nie pasuje mozecie sobie do mnie podejsc i pogadamy inaczej.Lidka Małysz sie przekonała co znaczy zadzierać z Olga, a co gorsza ze mna!!! nie pozwole zeby kto kolwiek a szczególnie 2g najezdzała na moja przyjaciolke.A sprostowanie do "dopisywania ocen"to chciałam zauwarzyć że wiele osób z tej klasy to robiła!!!!wiem jak było.Jeśli nie pasuje wam cos u Olgi to sami sie przepiszcie nikt za wami płakac nie bedzie !!! a wiem ze Olga jest silna dziewczyna i byle kto(tacy jak wy) nie beda miec wpływu na ajej odejscie ze szkoly.Wiem ze juz raz była afera w naszej szkole na temat jakiś wyborów, nie wiem który nauczyciel cos powiedział, ale wtedy do szkoły uczeszczał mój brat, który obecnie studiuje.Jestem wściekła że tacy prymitywni ludzie wypowiadaja sie najezdzajac na Olge i jej tate, ktopry zreszta jest pozadnym i szanujacym sie obywatelem!!! uwarzam ze dobrze ze wreszcie ktos zglosil co dzieje sie w naszej szkole.Tak na marginesie kończać moja wypowiedz uwarzam ze pani Bukowczan powinna ze szkoly odejsc, po tym jak namawiała wszystkich aby Olgi nie lubieli, i ze sama jej powiedziała zeby odeszla ze szkoly.Owszem Bukowczan dobrze uczy bo mnie uczyła 3 lata w podstawówce, ale wiem ze nie jest odpowiednim wychowawca.Pozdrawiam Olge i jej rodziców :D PS.STANE MUREM W OBRONIE TEJ RODZINY !!!!i wiele osob o tym wie.Hehehe pomimo tego ze jestem wsciekła starałam sie nie urzywac przekleństw :) buziaczki dla obrońców OLGI :D piszcie w tej gazecie duzo na temat naszej szkoly :) zreszta moge jak cos dawać jakies tematy jak sie nawina :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania_KOZAK Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.chello.pl 21.10.05, 16:40 Widomska jest z lajta gadalem z niom o Harlejcha.... hahaha :) POZDRO dla 3h PRO ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek D......z3h Re: Agitacja wyborcza w krakowskim gimnazjum? IP: *.chello.pl 21.10.05, 17:25 Tak Robie kupe i jom jem smierdzie !!!!!!!!!!! kocham SZOPENA I OGONQA Odpowiedz Link Zgłoś