Dodaj do ulubionych

Kto głosuje na Tuska, ten się w szambie wypluska..

IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 14:38
...razem z hanią-hieną i cynikiem z Krakowa, dawniej premierem.
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Własciwie nie zasługujesz na uwagę, ale 10.10.05, 14:40
      zadam pytanie. czy jestście juz Państwo po odprawie sztabowej i po uwagach na
      temat czystej kampanii?
      trudny
      • Gość: kiko Własciwie nie zasługujesz na uwagę, ale trudno... IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 14:44
        No a jak ze spacerkiem? To zdrowo tak się przewietrzyć, umysł ci się rozjasni
        etc.
        • trudny2002 Widzisz słuzba nie drużba 10.10.05, 14:47
          jakbym tyrał w twojej ekipie miałbym czas na spacery, a ja niestety muszę
          pracować i pracować i widzę tylko po to, żeby taki jeden z drugim konus
          wygrazał mi piąsteczką...
          trudny
          Chyba nie będę płacił żadnych podatków, bo jak ma byc tanie Państwo to niech
          sobie radzi naturalną siła piąsteczek...
          • Gość: kiko do Trudnego Coś się tak zaparł(?), posłuchaj mądrych ludzi - IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 14:55
            - nie boli! Zapewniam cię! A fałszywych - cyników , arogantów, prostaków
            z wybujałymi ambicjami, hien cmentarnych, krętaczy i przekręcaczy - unikaj!
            A będziesz zbawiony!
            Ipiwa się napij i wyluzuj.....
            • trudny2002 zaparcia to być moze zdarza sie wśród 10.10.05, 14:57
              podenerwowanych, moze to emocje...a ja/
              ja spokojny jestem i masz życzenia spotkam Cię rad wyjasniszmi więcej, jak
              przekonasz zastep Ci dostarczę i bedzie premia jak obszyl...
              To jak?
              trudny
              • Gość: kiko Optymizm, ważna rzecz! IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 15:01
                Jasne, jak tylko wygra nasz wspólny - mam nadzieję - Kandydat.
                Niech żyje Lech Kaczyński!
                • trudny2002 A Ty dorosły jesteś juz? 10.10.05, 15:07
                  Pytam bo i widzę ze na słowo piwo wzdragasz się z jakby obrzydzeniem...a moze
                  masz alergię na chmiel?
                  A wieksza postać jesteś od faworyta czy moze nawet jak dwóch taki duzy z Ciebie
                  obywatel ina czubie głowa sie kołysze arytmicznie...
                  trudny
                  Widziałem w TV ten najbliższy kandydatowi miaższ sztabowo organizacyjny i...
                  trudny
                • Gość: ssak, nie kwak Niech żyje Lech Kaczyński... - na własny koszt! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:12
                  A może tak...

Jak powąchasz Kaczora,
                  Przypomni Ci się obora,
                  Czasem zaśmierdnie śledziem,
                  A niekiedy i Telegraf zajedzie...

No... nie jest niestety tak chamski jak Pański/Pani/Inne post, ale ja dopiero
                  się uczę i liczę na dalsze chamskie posty, tak typowe dla wielbicieli spoconego
                  drobiu. Może wtedy się jeszce trochę douczę. Czekam z utęsknięniem i liczę na
                  pomoc.
    • mrug Re: Kto głosuje na Tuska, ten się w szambie wyplu 10.10.05, 18:22
      Kiko, co Ty będziesz robić biedactwo po wyborach? Przecież zanudzisz się na
      śmierć. A samorządowe dopiero za rok...
      • Gość: kiko Mrug! IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 18:49
        Ja sobię poradzę, ale co zrobi niereformowalny trudny?
        • Gość: xyz kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:24
          niepiękną wizytówkę stanowisz dla elektoratu Kaczyńskiego. Poczytaj swoje
          wątki: wulgarne, prostackie, po prostu głupie. Bardziej pasujesz do Samoobrony.
          • Gość: kiko xyz i kompleksy oraz chamstwo IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 20:34
            No proszę co za dżentelmen, inwektywy to najłatwiej!?
            Boisz się Kaczyńskiego i pewnie wolisz Tuska?
            Wsi też nie lubisz,jakieś kompleksy? A moze sadzisz, ze jajka rosna
            w supermarkecie?
            • Gość: xyz Re: kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:04
              > xyz kompleksy i chamstwo
              > No proszę co za dżentelmen, inwektywy to najłatwiej!?
              - powtarzam: poczytaj swoje wątki - chamstwa tam ci dostatek.

> Boisz się Kaczyńskiego i pewnie wolisz Tuska?
              > Wsi też nie lubisz,jakieś kompleksy? A moze sadzisz, ze jajka rosna
              > w supermarkecie?
              - gdze ty wyczytałeś/aś że ja wsi nie lubię? Że boję się Kaczyńskiego? Czy
              uważasz, że należy się go bać. Pytanie o jajka jest zaś tak prostackie, że
              pozwolę sobie na nie nie odpowiedzieć.
              • Gość: kiko do tego prymitywa co xyz się nazywa IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 21:16
                Bardzo "elegancka" i " nieprostacka" odpowiedż. Nudzisz się? Może odkurz
                coś albo zrób przepierkę , zamiast bluzgać pomyjami. A może
                jesteś z Tego Samego Szamba???
                • Gość: xyz Re2: kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:32
                  Kiko, z toba na prawdę nie ma sensu rozmawiać - tytułem odpowiedzi otrzymuje
                  się stek wyzwisk. Najsensowniej byłoby twoje wątki ignorować - wtedy nie będą
                  podciągane.

ira initium insaniae
                  • Gość: kiko Xyz! Łacina jest niezła w każdej okoliczności .. IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 23:39
                    ....dodaje nimbu interlokutorowi, kimkolwiek by on nie był....
                    A ja tylko relata refero, uwierz mi.
                    I zachowuj się przyzwoicie na forum , wielbicielu Mandaryny Tusk.
                    No ale czegoż oczekiwać - qualis rex, talis grex
                    Ha ha ha...zaśmiał się hrabia po francusku, albowiem nie znał innego języka...
                    Ps.
                    A Tusk Mandaryna zna jakiś oprócz kaszubskiego?
            • longwehicle Re: xyz i kompleksy oraz chamstwo 10.10.05, 21:15
              Jak Twój pretendent wygra-niedoczekanie jego!!-to jaja Ci na czole wyrosną!!!
    • Gość: ]:-> lepszy cynik z krakowa niz cyjanek z wawy IP: *.chello.pl 10.10.05, 20:28
      oddaj ksiezyc!! <tuptup>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka