Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 14:38 ...razem z hanią-hieną i cynikiem z Krakowa, dawniej premierem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Własciwie nie zasługujesz na uwagę, ale 10.10.05, 14:40 zadam pytanie. czy jestście juz Państwo po odprawie sztabowej i po uwagach na temat czystej kampanii? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Własciwie nie zasługujesz na uwagę, ale trudno... IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 14:44 No a jak ze spacerkiem? To zdrowo tak się przewietrzyć, umysł ci się rozjasni etc. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Widzisz słuzba nie drużba 10.10.05, 14:47 jakbym tyrał w twojej ekipie miałbym czas na spacery, a ja niestety muszę pracować i pracować i widzę tylko po to, żeby taki jeden z drugim konus wygrazał mi piąsteczką... trudny Chyba nie będę płacił żadnych podatków, bo jak ma byc tanie Państwo to niech sobie radzi naturalną siła piąsteczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko do Trudnego Coś się tak zaparł(?), posłuchaj mądrych ludzi - IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 14:55 - nie boli! Zapewniam cię! A fałszywych - cyników , arogantów, prostaków z wybujałymi ambicjami, hien cmentarnych, krętaczy i przekręcaczy - unikaj! A będziesz zbawiony! Ipiwa się napij i wyluzuj..... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 zaparcia to być moze zdarza sie wśród 10.10.05, 14:57 podenerwowanych, moze to emocje...a ja/ ja spokojny jestem i masz życzenia spotkam Cię rad wyjasniszmi więcej, jak przekonasz zastep Ci dostarczę i bedzie premia jak obszyl... To jak? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Optymizm, ważna rzecz! IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 15:01 Jasne, jak tylko wygra nasz wspólny - mam nadzieję - Kandydat. Niech żyje Lech Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 A Ty dorosły jesteś juz? 10.10.05, 15:07 Pytam bo i widzę ze na słowo piwo wzdragasz się z jakby obrzydzeniem...a moze masz alergię na chmiel? A wieksza postać jesteś od faworyta czy moze nawet jak dwóch taki duzy z Ciebie obywatel ina czubie głowa sie kołysze arytmicznie... trudny Widziałem w TV ten najbliższy kandydatowi miaższ sztabowo organizacyjny i... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssak, nie kwak Niech żyje Lech Kaczyński... - na własny koszt! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:12 A może tak... Jak powąchasz Kaczora, Przypomni Ci się obora, Czasem zaśmierdnie śledziem, A niekiedy i Telegraf zajedzie... No... nie jest niestety tak chamski jak Pański/Pani/Inne post, ale ja dopiero się uczę i liczę na dalsze chamskie posty, tak typowe dla wielbicieli spoconego drobiu. Może wtedy się jeszce trochę douczę. Czekam z utęsknięniem i liczę na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kto głosuje na Tuska, ten się w szambie wyplu 10.10.05, 18:22 Kiko, co Ty będziesz robić biedactwo po wyborach? Przecież zanudzisz się na śmierć. A samorządowe dopiero za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Mrug! IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 18:49 Ja sobię poradzę, ale co zrobi niereformowalny trudny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:24 niepiękną wizytówkę stanowisz dla elektoratu Kaczyńskiego. Poczytaj swoje wątki: wulgarne, prostackie, po prostu głupie. Bardziej pasujesz do Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko xyz i kompleksy oraz chamstwo IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 20:34 No proszę co za dżentelmen, inwektywy to najłatwiej!? Boisz się Kaczyńskiego i pewnie wolisz Tuska? Wsi też nie lubisz,jakieś kompleksy? A moze sadzisz, ze jajka rosna w supermarkecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:04 > xyz kompleksy i chamstwo > No proszę co za dżentelmen, inwektywy to najłatwiej!? - powtarzam: poczytaj swoje wątki - chamstwa tam ci dostatek. > Boisz się Kaczyńskiego i pewnie wolisz Tuska? > Wsi też nie lubisz,jakieś kompleksy? A moze sadzisz, ze jajka rosna > w supermarkecie? - gdze ty wyczytałeś/aś że ja wsi nie lubię? Że boję się Kaczyńskiego? Czy uważasz, że należy się go bać. Pytanie o jajka jest zaś tak prostackie, że pozwolę sobie na nie nie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko do tego prymitywa co xyz się nazywa IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 21:16 Bardzo "elegancka" i " nieprostacka" odpowiedż. Nudzisz się? Może odkurz coś albo zrób przepierkę , zamiast bluzgać pomyjami. A może jesteś z Tego Samego Szamba??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re2: kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:32 Kiko, z toba na prawdę nie ma sensu rozmawiać - tytułem odpowiedzi otrzymuje się stek wyzwisk. Najsensowniej byłoby twoje wątki ignorować - wtedy nie będą podciągane. ira initium insaniae _________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Xyz! Łacina jest niezła w każdej okoliczności .. IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 23:39 ....dodaje nimbu interlokutorowi, kimkolwiek by on nie był.... A ja tylko relata refero, uwierz mi. I zachowuj się przyzwoicie na forum , wielbicielu Mandaryny Tusk. No ale czegoż oczekiwać - qualis rex, talis grex Ha ha ha...zaśmiał się hrabia po francusku, albowiem nie znał innego języka... Ps. A Tusk Mandaryna zna jakiś oprócz kaszubskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: xyz i kompleksy oraz chamstwo 10.10.05, 21:15 Jak Twój pretendent wygra-niedoczekanie jego!!-to jaja Ci na czole wyrosną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ]:-> lepszy cynik z krakowa niz cyjanek z wawy IP: *.chello.pl 10.10.05, 20:28 oddaj ksiezyc!! <tuptup> Odpowiedz Link Zgłoś