Dodaj do ulubionych

W razie awarii

IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 13.10.05, 14:57
Zakład Energetyczny Podgórze pełniący rolę odbierania telefonów alarmowych i
informowania dzwoniących klientów o potencjalnych brakach w dostawie prądu ,
bądź czasie usunięcia usterek(obecnie firma ENION)ma świetną obsługę, jednak
jeżeli ktoś z państwa poprosi o godność takiego odbierającego tel. to ten
twierdzi że takiego obowiązku nie ma i swojej godności nie poda.Tu zaczyna
się problem, bo nie wiedzą państwo : czy telefon odebrał
portier,sprzątaczka,parkingowy,szkolący się,bądź faktycznie człowiek
uprawniony czyli: czy informacja otrzymana jest prawdziwa czy nie. Wszędzie
stosuje się zasadę, że odbierający tel alarmowy powinien się
przedstawić,jednak ja zgłaszając brak prądu mimo chęci dowiedzenia się komu
to zgłosilem dostałem tylko odpowiedź :że reprezentującemu firmę "Enion".Miło
to może dopiero być.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: W razie awarii IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 14.10.05, 14:42
      Enion to dzisiaj potęga-więc po co mają się przejmować jakimś facetem
      dzwoniącym z domu prywatnego, przecież jak chodzi o pobór energii i profity z
      tego czerpane to prywatny odbiorca w domu czy mieszkaniu jest jakiś promilem
      albo mniejszą wartością. Poza tym jak facet odbierający się nie przedstawi...to
      nie będzie grandy-ahahahaha?!ENION !Jesteście górą-po co macie ze slsmsem
      gadać? Gratulacje!
    • Gość: Kr Re: W razie awarii IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:18
      W wodociagach podobnie , Na interwencje,że jak cały dzień trwa usuwanie awarii
      to nalezy podstawic beczkowóz zaczęto mnie spławiać bez przedstawiania się .po
      kolejnej interwencji i żadaniu przectawienia się - dyzurny podstawił ekspresowo
      beczkowóz.
      • Gość: Kamil Re: W razie awarii IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 14.10.05, 16:42
        podam panu dobrą receptę:Sam sie przekonałem,że nie mam wpływu na to co się
        dzieje. Postanowiłem pisać o nieudolności firmy w każdym możliwym poście.Proszę
        o wytrwałość!
        • Gość: Kamil Re: W razie awarii IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 14.10.05, 16:48
          Wszyscy chcą brać kasę, bo na tym polega interes,ale na Boga, jeżeli chodzicie
          do kościoła to róbcie to tak jak pan BÓG przykazał,a jeżeli nie chodzicie to
          róbcie to z ludzkim sumieniem.
    • Gość: Zenn Re: W razie awarii IP: *.chello.pl 15.06.06, 20:06
      Nie ma obowiązku podawania danych osobowych-zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych
      osobowych-rozmowy są rejestrowane.
      • Gość: elf Re: W razie awarii IP: *.elektrownia.skawina.pl / *.elektrownia.skawina.pl 25.06.06, 09:39
        Nie wiesz o czym piszesz.Ochrona danych osobowych to zupełnie inny rozdział.Też
        pracuję w energetyce i w mojej instrukcji stanowiskowej jest wpisane, że
        odbierając telefon mam się przedstawić z imienia i nazwiska,a to dlatego,że
        odpowiadam za pewne rzeczy i w kwestii wydawania poleceń przy komunikacji
        telefonicznej ma to niezwykłe znaczenie.Mimo, że rozmowy są rejestrowane to
        przedstawienie się jest ogromnie znaczące a i świadczy o kulturze
        osobistej.Jeżeli piszesz że jet ochrona danych osobowych,to najlepiej zostać
        babcią klozetową-ona na pewno nie będzie musiała odbierać znaczących telefonów i
        nikt od niej nie będzie wymagał przedstawiania się.
        Odbierając telefon w domu możesz powołać się na ustawę o ochronie danych
        osobowych i wtedy nikomu nie musisz się przedstawiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka