Dodaj do ulubionych

Kluska dostał 5 ooo odszkodowania!!!

17.10.05, 15:23
Napisał Ktoś mądry:
"Dobrze, że pan Kluska jest dobrze wychowanym człowiekiem i nie powiedział
sędziemu, żeby se te 5 tysięcy wsadził w dupę.
Dostałby wówczas karę za obrazę sądu conajmniej 30 tysięcy".

Hehe ja bym powiedział i wiesz, że bym powiedział:))
No bo ja jestem mniej wychowanym człowiekiem

:-)))skks

ło Jezu jak mi sie robić nie chce!
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: Kluska dostał 5 ooo odszkodowania!!! 17.10.05, 15:29
      Myślę ze nie tyle powiedziałbyś co służył byś pomoca w ulokowaniu bo jesteś
      naprawdę dobrzewychowany...:)
      trudny
      • Gość: smok podwarszawski A jednak jest odpowiedzialność państwa malkontenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:57
        Odszkodowanie w wysokości takiej jaka i odpowiedzialność państwa. Minimalny
        kapitał Spółek krytykowanych jako nieodpowiedzialne, społek z ograniczoną
        odpowiedzialnością wynosi 50.000zł.
        Jak widać państwo jest mniej odpowiedzialne niż taka spóła
    • Gość: Y_Sam Re: Kluska dostał 5 ooo odszkodowania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:15
      Zważywszy że pan Kluska, jeszcze przed rozstrzygnięciem sądu, zadeklarował
      wpłacić ewentualne odszkodowanie na potrzebujące dzieci, to decyzje sądu
      pozostawiam bez wszelkiego komentarza.
    • Gość: Michal Kupiec DLACZEGO ZASĄDZILI MU 5000 zł !!! - wyjaśnienie IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 17.10.05, 17:26
      Pytanie jakie się rodzi - to dlaczego tak śmieszna kwota za pozbawienie
      niewinnego człowieka wolności.

Otóż odpowiedz jest banalna - wyrok uznający bezprawne pozbawienie wolności
      obciąża nierzetelnych PROKURATORÓW. Sąd jak wiemy z co nowych afer i
      Prokuratura to jedna "przyjacielska gromadka" ... jak widać AŻ TAK ZŻYTA, ze
      Sąd Krakowski uznał, że nie obciąży kieszeni prokuratorów - czytaj KUMPLI
      konsekwencjami !

Powiedzmy wprost, to Prokuratorzy znajomi sędziów co orzekają - ostatecznie
      zapłacą za oskarżenie Kluski - gdyby przywalono 500 000 zł to przynajmniej by
      poczuli na swojej dupie i kieszeni co znaczy naruszanie prawa ... ale przecież
      ich znajomi sędziowie nie mogli narazić ich na nieprzyjemności - więc 5000
      zł !!! NIE MA CO >>>

A MOZE BY TAK TYCH SĘDZIÓW I PROKURATORÓW NA MEICH DO PIERDLA ZA NIC do klatki
      z jakimś mordercą i najlepiej takim co sami go sądzili - może adrenalina
      spowoduje im napływ krwi do mózgów !
      • Gość: Po prostu Majestat i honor RP są tak wysokie jak to odszkod. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:38
      • frustrat Re: DLACZEGO ZASĄDZILI MU 5000 zł !!! - wyjaśnien 17.10.05, 17:48
        kurna!! i co ja biedny mam z Tobą zrobić??
        No dobra. Teraz cie nie wywale bo mądrze piszesz.
        • Gość: norek Re: DLACZEGO ZASĄDZILI MU 5000 zł !!! - wyjaśnien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:15
          a widzisz, mówiłem że to dobry chłopak, tylko trzeba nad nim trochę popracować!
    • krakszczur Kluska !!! 17.10.05, 17:46
      Sędziowie są niezależni i niezawiśli, mają swój rozum i sumienie.
      Są produktem (to dobre słowo) Polski po wrześniu 1939 ( 01 i 17)
      Chwała Klusce, że to obnaża
    • Gość: Marksista lat 50-t Żądny kasy Kluska zabrał 5 tys biednym dzieciom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:54
      :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka