gatsby_ck teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:31 coś mi się dzisiaj udało, na 100%!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:32 gatsby_ck napisał: > coś mi się dzisiaj udało, na 100%!:))) Gatsby, to przeciez niezdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:35 gatsby_ck napisał: > co? podniecać się w pojedynkę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:36 dreamlover napisała: > gatsby_ck napisał: > > > co? > > podniecać się w pojedynkę ;)) było nas dwoje, a nawet troje, ale tylko ja byłem aktywny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 20:38 gatsby_ck napisał: > dreamlover napisała: > > > gatsby_ck napisał: > > > > > co? > > > > podniecać się w pojedynkę ;)) > > było nas dwoje, a nawet troje, ale tylko ja byłem aktywny:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:39 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > I znowu w wątku o zwykłym tytule zaczynają świntuszyć:)))) Zbyszku, coś czuję, że chcesz się dołączyć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 20:52 dreamlover napisała: > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > I znowu w wątku o zwykłym tytule zaczynają świntuszyć:)))) > > Zbyszku, coś czuję, że chcesz się dołączyć ;)) Żona też chce:))) Jak dzieci zasną zaczynamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:54 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Żona też chce:))) > > Jak dzieci zasną zaczynamy:)) Ale tak między sobą, czy się podzielicie z nami? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 20:57 dreamlover napisała: > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > Żona też chce:))) > > > > Jak dzieci zasną zaczynamy:)) > > Ale tak między sobą, czy się podzielicie z nami? ;)) No przecież robimy orgię na forum wszyscy obecni wolni, zajęcie wszyscy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:59 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > No przecież robimy orgię na forum wszyscy obecni wolni, zajęcie wszyscy:))) No to się uspokoiłam ;)) A nuż coś by mnie ominęło... Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:40 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): I znowu w wątku o zwykłym tytule zaczynają świntuszyć:)))) a ja myslałem, ze sam na forum z dreamloverką i blutab jestem!:)) ale Ty Zbigniewie żonaty?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:45 gatsby_ck napisał: > a ja myslałem, ze sam na forum z dreamloverką i blutab jestem!:)) Więcej nas chyba było. Tylko, że niektórzy (np. ja) czekali aż znajdzie się odważny, aby przekroczyć tę magiczną 60. Czeka Cię ostracyzm ;)) > ale Ty Zbigniewie żonaty?;) chlip, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:38 gatsby_ck napisał: > było nas dwoje, a nawet troje, ale tylko ja byłem aktywny:))) aktywny inaczej.. zresztą ja nie chciałam walnąć tego posta, potem wszyscy patrzą wilkiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:41 dreamlover napisała: >> zresztą ja nie chciałam walnąć tego posta, potem wszyscy patrzą wilkiem ;)) zrobiłem to dla pań;) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: teraz możecie mnie zabić!!!;) 23.09.02, 20:47 EE tam mi sie udało na naszyn forum zrobić 2222 i to mi wystarczy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:17 I co Wy jakieś manewry:) beze mnie? Jesteście .....!!!! Buuuuu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:19 skks napisał: > I co Wy jakieś manewry:) beze mnie? Jesteście .....!!!! > Buuuuu:))) Ty cos chyba miałeś leczyć... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:22 skks napisał: > AAAA co? Czyżby coś mi umknęło?:) Jakieś 60 tysiączków. Na szczęscie postów, bo żałowałbyś do końca życia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:29 Na innym wątku przed chwilą o tym napisałem:)))), że nigdy!!! niczego nie żałuję!!:))) A zdobywanie 60 000 jest jak mawiają znawcy:) netykiety - nie netyczne?:)) To spam:))), ortodoksi zara się obudzą:) A w sumie to nie zauważyłem, że to już:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:33 skks napisał: > Na innym wątku przed chwilą o tym napisałem:)))), że nigdy!!! niczego nie > żałuję!!:))) Naprawdę? Godne podziwu. Ja czasami lubię się dobijać... > A zdobywanie 60 000 jest jak mawiają znawcy:) netykiety - nie netyczne?:)) > To spam:))), ortodoksi zara się obudzą:) Znaczy się Zbysiu ;)) > A w sumie to nie zauważyłem, że to już:) Szybko przeleciało. Ale fajnie, że coraz mniej ludzi podnieca się okrągłymi liczbami - to oznacza, że wreszcie przechodzimy na jakość ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:35 dreamlover napisała: > Ale fajnie, że coraz mniej ludzi podnieca się okrągłymi > liczbami Już za kilka dni stuknie mi 4000!!! :))) Zaczynam się podniecać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:37 kuba203 napisał: > Zaczynam się podniecać! :))) Mimo wszystko jeszcze nie widać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ~ja 23.09.02, 22:05 kuba203 napisał: za kilka dni stuknie mi 4000!!! :))) > Zaczynam się podniecać! :))) Mietek-podnietek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:34 skks napisał: > A zdobywanie 60 000 jest jak mawiają znawcy:) netykiety - nie netyczne?:)) Ja Wam mówię, nawróćcie się, zamiast grzeszne posty nabijać! :))) Będziecie się smażyć w ogniu piekielnym! PS Kto mi, do cholery, podebrał 5000 na komunikacji, przyznać się, to zabiję? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:38 kuba203 napisał: > PS Kto mi, do cholery, podebrał 5000 na komunikacji, przyznać się, to > zabiję? :))) To pewnie peteen (odcięty od kompa prędko mnie nie ochrzani) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:40 Peteenek lata do inerkowej "cafy":) On jest maniak:) Mam nadzieję, że mnie nie obije.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:44 skks napisał: > Peteenek lata do inerkowej "cafy":) No, szasta pieniędzmi ;)) > On jest maniak:) Nic nowego... > Mam nadzieję, że mnie nie obije.:(( Żebyś się nie zdziwił ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:38 > Ja Wam mówię, nawróćcie się, zamiast grzeszne posty nabijać! :))) > Będziecie się smażyć w ogniu piekielnym! Czyzby Tobie odwaliło jak "naszemu" Leszkowi57? Daj se luz!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:43 skks napisał: > Czyzby Tobie odwaliło jak "naszemu" Leszkowi57? Po prostu zrozumiałem, z kogo można na tym forum brać przykład. :))) > Daj se luz!:))))))))))) Nie mogę! Dla słusznej sprawy wszystko! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:45 Będziesz drugim / a może i pierwszym/ świetym forumowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:46 skks napisał: > Będziesz drugim / a może i pierwszym/ świetym forumowym:) Poddajesz się bez rywalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:48 Ja i świętym:)))))))))))))))))))))))))))))))) Taki lump, pijok? nie mam szans!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:50 skks napisał: > Ja i świętym:)))))))))))))))))))))))))))))))) > Taki lump, pijok? nie mam szans!! Świętość - dość szerokie pojęcie. Znajdzie się miejsce i dla Ciebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:51 dreamlover napisała: > Znajdzie się miejsce i dla Ciebie ;)) Leszek57 wszystkich przygarnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:52 kuba203 napisał: > Leszek57 wszystkich przygarnie :))) Owieczki - w dwuszeregu zbiórka! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:54 dreamlover napisała: > Owieczki - w dwuszeregu zbiórka! ;)) Ja nie mam pary, buuuuuuu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:56 kuba203 napisał: > Ja nie mam pary, buuuuuuu To na koniec szeregu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:59 skks napisał: > I tam się modlić o parę /piw/ Już biegnę, oświadczam, że dziś leżę całą noc krzyżem w katakumbie, jeśli ktoś ma jakieś intencje, zapraszam, pomogę, może coś wymodlę (30zł)! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 22:00 Ot i dzisiejsza młodzież, nawet modlić się chce za kasę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 22:01 skks napisał: > Ot i dzisiejsza młodzież, nawet modlić się chce za kasę:))) Kapitalizm, mój drogi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 22:04 Jest takie przysłowie: "za pieniądze księdz sie modli.........." Ale mam nadzieję, że Was to nie dotyczy/oczywiscie poza św. Kubusiem!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 22:06 skks napisał: > Jest takie przysłowie: "za pieniądze księdz sie modli.........." Nie znam... (teraz mówię serio) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 22:05 dreamlover napisała: > Kapitalizm, mój drogi ;)) Pieniądze drogą do świętości! A słuchajcie, niby za co mam sobie tą świętość kupić, jeśli nie zarobię? Obrotnym trza być! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 22:08 TYYYYYYYYYYY to Ty se chcesz świętość kupować?!!!! o podły!!! /to tak jak i ja:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 22:11 skks napisał: > TYYYYYYYYYYY to Ty se chcesz świętość kupować?!!!! o podły!!! > /to tak jak i ja:)/ To może spółkę jaką założymy? We dwóch będzie taniej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 22:13 Dobra:)) To co umowa stoi? A modlimy się za kasę - tylko stawki trzeba ustalić, cennik wywiesić!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 22:14 skks napisał: > Dobra:)) > To co umowa stoi? Stoi! > A modlimy się za kasę - tylko stawki trzeba ustalić, cennik wywiesić!! Nie może być tanio, w katakumbie zimno, rozchorować się można, a i praca ciężka! Proponuję na początek 30zł za godzinę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 22:17 Godzinę? Chłopie za intencję!!! W godzinę to obskoczymy ze cztery!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 22:30 skks napisał: > Godzinę? > Chłopie za intencję!!! > W godzinę to obskoczymy ze cztery!!!! To zależy od techniki, kwestia wprawy :))) Faktycznie, za intencję lepiej, ale jak nam się nie uda jednej w godzinę załatwić, będziemy stratni... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:49 skks napisał: > Będziesz drugim / a może i pierwszym/ świetym forumowym:) A co z moim niedoścignionym mistrzem, duchowym guru krakforum? :))) On będzie pierwszy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:51 Leszko57, jak wczoraj słyszałem z wiarygodnego żródła ostatnio się szlaja:) Choć przyznacie, jest skuteczny, wymodlił pogodę, wymodlił!!!! Czyli jakies chody jeszcze ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:56 skks napisał: > Leszko57, jak wczoraj słyszałem z wiarygodnego żródła ostatnio się szlaja:) Przykro to słuchać, świat schodzi na psy, a myślałem, że będzie moim guru... > Choć przyznacie, jest skuteczny, wymodlił pogodę, wymodlił!!!! > Czyli jakies chody jeszcze ma!!! Szykuję się w takim razie do zajęcia jego miejsca! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 21:45 skks napisał: > Czyzby Tobie odwaliło jak "naszemu" Leszkowi57? Leszek sieje zarazę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:47 dreamlover napisała: > Leszek sieje zarazę ;)) To jest zbawienna zaraza! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:50 skks napisał: > Te, święty!! a modlić sie bez browca to umiesz? Browiec rzecz to zbawienia niezbędna i absolutnie konieczna!!! Twoje pytanie jest nie na miejscu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ~ja 23.09.02, 21:55 Ty pijoku!!! A może do zbawienia potrzebne jest jeszcze stado 18-tek, lub 20-tek? Oczywiście w celu "wykorzystania"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 21:57 skks napisał: > Ty pijoku!!! > A może do zbawienia potrzebne jest jeszcze stado 18-tek, lub 20-tek? > Oczywiście w celu "wykorzystania"!!! A co, nie wiedziałeś? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 22:00 skks napisał: > No a skąd ja bym miał wiedzieć "takie" rzeczy? hę Rzeczywiście, Ty raczej świętym nie będziesz... Szkoda, a tak dobrze się zapowiadałeś... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ~ja 23.09.02, 22:02 kuba203 napisał: > Rzeczywiście, Ty raczej świętym nie będziesz... > Szkoda, a tak dobrze się zapowiadałeś... chlip, chlip. Zawiodłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ~ja 23.09.02, 22:08 skks napisał: > Słuchajcie a jest w niebie piwo? Są 18 i 20-tki? Wszelkie znaki wskazują, że są! Tak mówił guru, a nie ma podstaw, by mu nie wierzyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover serdeczne dzięki 23.09.02, 22:07 Dziękuję Wam bardzo. Zawsze chciałam wdać się w długą dyskusję, żeby potem choć przez chwilę obejrzeć zgrzytających zębami nieobecnych na widok ilości postów. Teraz jestem szczęśliwa. Żegnam się, do jutra. Zobaczę ile spłodzicie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: serdeczne dzięki 23.09.02, 22:13 skks napisał: > Coooooo? ja ma płodzić ze świętym? Ze świętym to może rzeczywiście nie, ale ze Święta 18-stką... Odpowiedz Link Zgłoś