krzychut 24.09.02, 09:59 Kto jeszcze chce dostać zdjęcia z wrześniówki? Wxczoraj wysłałem prawie wszystkim. Pzdr :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 10:57 :))) ja też nie dostałam ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 12:05 Wszytskim dotychczas pominiętym, ktorzy się tu zgłoszą, prześlę dziś wieczorem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 12:07 Trzymam za słowo, tudzież za gitarę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 jeśli krzychut pozwoli... 24.09.02, 12:11 Joseph, jak krzychut nic nie będzie miał przeciwko, to mogę Ci przesłac te zdjęcia już teraz, Twój adres prywatny gdzieś mam, chyba, że wolisz na gazetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: jeśli krzychut pozwoli... 24.09.02, 12:16 Ganc pomada na który adres. Dzięki za pamięć !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 ale fajnie!!!! 24.09.02, 12:22 joseph.007 napisał: > Ganc pomada ... Jeju, dawno nie słyszałam tego wyrażenia. Ale fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: jeśli krzychut pozwoli... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 12:17 kathy38 napisała: > Joseph, jak krzychut nic nie będzie miał przeciwko, to mogę Ci przesłac te > zdjęcia już teraz, Twój adres prywatny gdzieś mam, chyba, że wolisz na gazetowy > ? Mi wyślij mi:))) zetkowal@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Zdjęcia z wrześniówki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 12:09 krzychut napisał: > Wszytskim dotychczas pominiętym, ktorzy się tu zgłoszą, prześlę dziś wieczorem. > :-) Ja też chcę email wysłałem:))) Tylko nie wiem czy doszedł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow_Mao Ja tez poprosze! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 13:24 buzer@poczta.onet.pl Z gory dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 14:03 krzychut napisał: > Wszytskim dotychczas pominiętym, ktorzy się tu zgłoszą, prześlę dziś wieczorem. > :-) pominiętym ale obecnym na zdjęciach. zauważyłem tu próby nielegalnego zdobycia zdjęć przez osoby ukrywajace się! oj nieładnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Krzychut! Bądź czujny! 24.09.02, 14:08 luckystrike napisał: > pominiętym ale obecnym na zdjęciach. zauważyłem tu próby > nielegalnego zdobycia zdjęć przez osoby ukrywajace się! > oj nieładnie :)) Faktycznie! Krzychut uważaj, niektórzy chca tu pójśc na łatwiznę, nie ma tak prosto... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Jestem czujny jak czujnik! 24.09.02, 14:13 Spoko! Zachowam socjalistyczną czujność i nie dam się zwieść knowaniom wrogów wszelkiej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jestem czujny jak czujnik! 24.09.02, 14:28 niech hasło z plakatu www.komunizm.px.pl/galeria/tajemny.jpg będzie twoim natchnieniem i drogowskazem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jestem czujny jak czujnik! 24.09.02, 14:33 m.in napisał: > niech hasło z plakatu > <a href="http://www.komunizm.px.pl/galeria/tajemny.jpg"target="_blank">www.komu > nizm.px.pl/galeria/tajemny.jpg</a> > będzie twoim natchnieniem i drogowskazem :) ... forumowej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 ehm.... 24.09.02, 14:52 ehm ... tak zapytam czysto teoretycznie..., czy myślicie, że jak ktoś nie był to nie mógłby rzucić okiem? ... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ehm.... 24.09.02, 15:05 wodnik74 napisała: > ehm ... tak zapytam czysto teoretycznie..., czy myślicie, że jak ktoś nie był > to nie mógłby rzucić okiem? ... No way! Dlaczego masz mieć łatwiej niż ja miałam? Poza tym to bardzo egoistyczne zobaczyć innych a samemu się nie ujawnić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ehm.... 24.09.02, 15:09 dreamlover napisała: > No way! Dlaczego masz mieć łatwiej niż ja miałam? > Poza tym to bardzo egoistyczne zobaczyć innych a samemu się nie ujawnić ;)) Oooch, co za twarde zasady, chlip, chlip. To nie jest egoistyczne - to raczej dowód mojego dobrego podejścia do ludzi i ogólnej ufności - jeszcze nie znam, a już chcę zobaczyć... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ehm.... 24.09.02, 15:14 wodnik74 napisała: > Oooch, co za twarde zasady, chlip, chlip. Life is brutal. Przekonasz się, gdy dostaniesz się w szpony peteena ;)) > To nie jest egoistyczne - to raczej dowód mojego dobrego podejścia do ludzi i ogólnej ufności - jeszcze nie znam, a już chcę zobaczyć... :)) Z tym egoizmem to żartowałam... My też jesteśmy ufni i też chcemy zobaczyć!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike teoretyczne pytanie -zdecydowana odpowiedź 24.09.02, 15:15 oczywiście że: NIE i to jest dla twego dobra. gdybyś zobaczyła oblicza forumowiczów ujawnionych zanim ujawnisz swoje nie mogłabys już przejść obrzędu ujawniania. poza tym widok ten w dużej części ( męskiej ) do miłych nie należy i nawet część piękna ( damska) nie jest w stanie ( choć jest b.piękna ) go naprawić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: teoretyczne pytanie -zdecydowana odpowiedź 24.09.02, 15:20 Ho, ho, widzę, że do miękkich nie należymy ... No to dobra. Uzbrajam się w cierpliwość. Chociaż z tego, co mówisz, wynika, że jesteście tacy straszni, że teraz myślę, może lepiej nie próbować ;)) ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 15:41 mam nadzieje, ze nikomu nie przyjdzie do glowy udostepnic zdjec ogolowi na jakiejs stronie, czy cos takiego, brr... ja wprawdzie jestem na calych trzech zdjeciach, ale to i tak duzo.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 16:33 mikolaj7 napisał: > mam nadzieje, ze nikomu nie przyjdzie do glowy udostepnic > zdjec ogolowi na jakiejs stronie, czy cos takiego, brr... ja > wprawdzie jestem na calych trzech zdjeciach, ale to i tak > duzo.. ;-) a na jednym nawet bardziej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 16:39 dreamlover napisała: > mikolaj7 napisał: > > > mam nadzieje, ze nikomu nie przyjdzie do glowy udostepnic > > zdjec ogolowi na jakiejs stronie, czy cos takiego, brr... ja > > wprawdzie jestem na calych trzech zdjeciach, ale to i tak > > duzo.. ;-) > > a na jednym nawet bardziej ;)) bardzo ladne to zdjecie ze mna na pierwszym planie, chyba najlepsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 16:48 mikolaj7 napisał: > bardzo ladne to zdjecie ze mna na pierwszym planie, chyba > najlepsze ;-) Jak Ci się udało tak zbajerowac fotografa??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 16:51 dreamlover napisała: > mikolaj7 napisał: > > > bardzo ladne to zdjecie ze mna na pierwszym planie, chyba > > najlepsze ;-) > > Jak Ci się udało tak zbajerowac fotografa??? ;)) to sie nazywa urok osobisty... ach, och, jestem wspanialy i wreszcie ktos to docenil ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 16:57 mikolaj7 napisał: > to sie nazywa urok osobisty... Niewątpliwie ;)) > ach, och, jestem wspanialy i wreszcie ktos to docenil ;-))) Widzę, że Ci tego brakowało. Już możesz rozdawać swoje zdjęcia z autografami. No chyba, że wolisz je sprzedać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 17:20 mikolaj7 napisał: > mam nadzieje, ze nikomu nie przyjdzie do glowy udostepnic > zdjec ogolowi na jakiejs stronie, czy cos takiego, brr... Ogółowi nie, ale mam pomysł wysłać zdjęcie zbiorowe do Maas - niech zobaczy jak się bawi forum Kraków. Ewentualnie do janusa... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 17:23 kathy38 napisała: > mikolaj7 napisał: > > > mam nadzieje, ze nikomu nie przyjdzie do glowy udostepnic > > zdjec ogolowi na jakiejs stronie, czy cos takiego, brr... > > Ogółowi nie, ale mam pomysł wysłać zdjęcie zbiorowe do Maas - niech zobaczy jak > > się bawi forum Kraków. no tak - ona nas nawet nie zna :P > Ewentualnie do janusa... zeby wydrukowal? dwa razy mowie nie albo wyslijcie zdjecia bez mojej osoby na nich uwiecznionych Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 17:23 kathy38 napisała: > Ogółowi nie, ale mam pomysł wysłać zdjęcie zbiorowe do Maas - niech zobaczy jak się bawi forum Kraków. Ewentualnie do janusa... A jak postanowią je wydrukować? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 17:40 dreamlover napisała: > A jak postanowią je wydrukować? To będziemy sławni :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 21:07 kathy38 napisała: > To będziemy sławni :-P Nie jestem pewny, czy chcę być sławny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Zdjęcia z wrześniówki 24.09.02, 21:22 Zdjęcia raz, poproszę... :) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Zdjęcia z wrześniówki 25.09.02, 09:24 ja jestem pewny: nie chce być "sławny" ze zdjecia w GW, ani gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zdjęcia z wrześniówki 25.09.02, 11:05 m.in napisał: > ja jestem pewny: nie chce być "sławny" ze zdjecia w GW, ani gdzie indziej! dostales wczoraj te teksty?? przed chwila poslalem jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re:Do Zbigniewa 25.09.02, 13:14 Zbigniew! Na podany przez Ciebie adres poczta (ze zdjęciami) nie przeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re:Do Zbigniewa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 13:28 krzychut napisał: > Zbigniew! Na podany przez Ciebie adres poczta (ze zdjęciami) nie przeszła. Musiałaby dojść, ale dzięki za pamięć. Zdjęcia już mam dostałem od Kathy38 i dodatkowo od Mikołaja7. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Zdjęcia z wrześniówki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 16:33 Dzięki Krzychut!!! faktycznie lepszy RYDZ niż nic ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś